- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
- Konu Sahibi Littlestar
Gel bacım geeel sohpete geyiğe geeeel:haşay: Nerdesin kimsin kimlerdensinNiye kimse bana haber etmedi yawww
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel bacım geeel sohpete geyiğe geeeel:haşay: Nerdesin kimsin kimlerdensinNiye kimse bana haber etmedi yawww
Yarışmaya İzmir'den katılıyorum okuyorum evliyim işte Bebek falan gelir diye bekliyoruz :)Gel bacım geeel sohpete geyiğe geeeel:haşay: Nerdesin kimsin kimlerdensin
Oooh izmirli Hadi inşallah canım rabbim gönlünüze göre nasip etsin...bize de tez vakitte hamişlik haberini verirsin inşallahYarışmaya İzmir'den katılıyorum okuyorum evliyim işte Bebek falan gelir diye bekliyoruz :)
Ay allah isteyen herkese versin canım. Kan testini yarın alıcam lokma fotoğrafı atarım size inşallahOooh izmirli Hadi inşallah canım rabbim gönlünüze göre nasip etsin...bize de tez vakitte hamişlik haberini verirsin inşallah
Amin amin aminmn tamma kuzum at ama bak unutma beklerizAy allah isteyen herkese versin canım. Kan testini yarın alıcam lokma fotoğrafı atarım size inşallah
Gel bacım geeeeeel sohbete gelllMerhaba hanimlar beeni cagirmissiniz :) :)
Geldim geldimGel bacım geeeeeel sohbete gelll
Yaaa bursa mıı neresindenn aşığım ben bursayaGeldim geldim
Efendim yarismaya bursadan katiliyorum aslen egeliyim :)
Hosbulduk :) bursa merkez diyeyim :)kubdef hoşgeldin bu arada sefalar getirdin
Yaaaa ne güzel bende iki sene orada okudum Uludağ ÜniversitesindeHosbulduk :) bursa merkez diyeyim :)
corumluyum canim sen ? ayrıca teşekkür edErimnerelısın aslen avatarını begendım
allah bi yastıkta kocatsin inşallah :)Bir buçuk sene olacak neredeyse
Oo maşallah bende daha 1yil olmadim bile tasinali :) ama sevdim :)Yaaaa ne güzel bende iki sene orada okudum Uludağ Üniversitesinde
Ay olsa olsa olsaaaa bir prenses çok yakışırKızlar ben 8 yıldan fazladır evliyim 2 oğlu var hani diyorum birde kızım mı olsa