- Konu Sahibi Littlestar
Amiiiiiinnn canmm insallh buraya hamileyim diye yazmayı nasip eder sen evlimisin nerelisin kızOohhh nüfus gittikçe artıyor burda Rabbim en kısa zamanda burda hamile haberini almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiiiinnn canmm insallh buraya hamileyim diye yazmayı nasip eder sen evlimisin nerelisin kızOohhh nüfus gittikçe artıyor burda Rabbim en kısa zamanda burda hamile haberini almayı nasip etsin inşallah
Hoşgeldin canm daha küçüksün bebiş olur allahın izniyleAyy canım saol yaaa bak nasl mutlu oldum bende evliyim yaşm 19 bir yillik evliyim bebiş istiyoruz emme velakin olmiyyu yarışmaya kastamonudan katiliyrum kızlaaar
Rahim ağzı yara sorunuyla boğuşuyorum tatlım ya allah büyük çabaliyoruzHoşgeldin canm daha küçüksün bebiş olur allahın izniyle
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bende ilk sizi gördüm yazmak istedim 91liyim bende ve benim en büyük derdim kilom şimdi
hosgeldınız kızlarBende katılabilirmiyiiimm yaşım 19 ama
Hoşbulduuk bende 55 kiloyum takmaa nolcakhosgeldınız kızlar
Dört gündür sadece kucağımda duruyor bırakınca ağlıyor uyku desen hiç yok Ama çok şukur Allah acılarını göstermesinCanm onun yorgunluğu ne olacak ki büyüsünde sen Sonra gör
Ben Kocaelindeyim şekerim 21 yaşındayım bir buçuk yıldır evliyim 4aylık bir oğlum varHoşbulduuk bende 55 kiloyum takmaa nolcak
Hoşbulduk tatlımhosgeldınız kızlar
Ben çay içiyorum sen napıyorsun şekerimnapıyorsunuz kızlar
Ben şimdi evde yürüyecekyürüyecm tempolu yarım saat kadarnapıyorsunuz kızlar
Hoşgeldin canım evli misin ?7bendeeee varım 93 lu kizcelerden istanbulda yaşayan :)
yok değilim calisiyodum ayrıldım yine başlıcam şimdi oğlak burcuyum yilbasi bebesi.. ben tum yorumları okuyamadim sen evli misin ? :)Hoşgeldin canım evli misin ?
Vayy yeni yılın ilk bebesi he Ben evliyim canım birde bebeğim varyok değilim calisiyodum ayrıldım yine başlıcam şimdi oğlak burcuyum yilbasi bebesi.. ben tum yorumları okuyamadim sen evli misin ? :)
ay maşallah ne güzel ne zman evlendinVayy yeni yılın ilk bebesi he Ben evliyim canım birde bebeğim var
hoşgeldin canım bnde 93'lü yüm .. koç burcuyum7bendeeee varım 93 lu kizcelerden istanbulda yaşayan :)
nerelısın aslen avatarını begendımyok değilim calisiyodum ayrıldım yine başlıcam şimdi oğlak burcuyum yilbasi bebesi.. ben tum yorumları okuyamadim sen evli misin ? :)
Bir buçuk sene olacak neredeyseay maşallah ne güzel ne zman evlendin