• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

aşkım aradı tam 48 gün oldu gideli çok özledim onu
ilk defa onsuz doğum günü kutluyorum ve bir yanım buruk ailesi hep yanımda kuzenleri falan bugünde unutmadılar ama o olmayınca hüzünlü oldu işte

mutlu yaşlar wbluebluewa.s.
Allah kavuştursun askerine inşallah tez vakitte:Saruboceq:

ilk defa onsuz doğum günü kutluyorum ve bir yanım buruk ailesi hep yanımda kuzenleri falan bugünde unutmadılar ama o olmayınca hüzünlü oldu işte

dogum günün kutlu olsun canim opuyorumnanaktan, ama üzülme yine sevdigin aramis unutmamis , ailesi kuzenleri de yanindaymis ne güzel iste

dogum günün kutlu olsun canim opuyorumnanaktan, ama üzülme yine sevdigin aramis unutmamis , ailesi kuzenleri de yanindaymis ne güzel iste

sağol canım inşallah bundan sonraki bütün doğum günlerimi onunla geçiririm kendimi herkese rağmen yanlız boşlukta hissettim bugün olsaydı bugün sürekli bir süpriz yapardı biliyorum neyse ya

sevdiceğinle ailenle nice güzel senelere arkadaşım hihoyyythihoyyyt

Back