90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

evet bakın bizler burda şafak sayıyoruz muhabbetle zaman geçiriyoruz.sessiz takipçiler sizlerde yazın.

cnm ben topikte paylaşmıorum askerimin yeriniii sende paylaşma tatlım burası sonuçta dışarıdan herkesin okuyabildiği bi siteeeee herşey olabilirrrrr tmm mı tatlım ama sana özelden yazarım cnm

Sağolasın Gözdecim
Ayy çok sohbet edesim var ; ama acıdan yerimde duramıyorum. İnşallah yarın girebilirsem
uzun uzun sohbet edebiliriz. Kendinize çok iyi bakın güzeller Mevlam tez zamanda sevdiceklerinizle kavuşmayı nasip etsin. Amiiiiin opuyorumnanaktan

amin cnm artık sık sık bekliorum seni mavim topiğimizeee burası bizim topiğimizz boş bırakmayalım kızlar tmm mııı opuyorumnanaktan bu arada ne oldu cnm neden canın acıo bilmiyorumkismile

geçecek bitanem bnm de bitse artık 300ler yhaaa askerim de sıkılıo zaten çok planlarımız var ya bi bitse hemen düğün telaşına gireceğizzzz opuyorumnanaktan

gecmesine gecer tatlim , sayili gün bu , sabirla dualarla gecer 456 bile olsa
ama hic haber alamamak var , iste bu beni bitiriyo :gitme:
yoksa ha 460 ha 470 yine beklerim sonucta

diger topiclerde de bahsettim canim biz eski sevgiliyiz yaklasik 2 sene önce ayrilmistik , ama simdi bi kac aydir tekrar görüsmeye baslamistik msn üzeri , ben almanyadayim cünki , o ise türkiyede
son konusmalarimizda bi ortak karar almistik , bundan sonrasini zamana birakalim , kader kismet hersey , kaderimizde ne varsa onu yasariz zaten diye , askerlik var benimde önümde zaten , hayirlisiyla bi bitmesi gerekiyo demisti, geriisini bize zaman göstercek demistik iste
simdi gideli 5 gün olcak , hic bi haber alamiyorum bu beni bitiriyormafoldumbenmafoldumben

aaaaaa olsun hiç aramıo mu seni sen ara cnm o zamannnn ne kadar da çok sevinirrrrr belki de usta birliğin deee manisaya düşer belli mi olur =)

aaaaaa olsun hiç aramıo mu seni sen ara cnm o zamannnn ne kadar da çok sevinirrrrr belki de usta birliğin deee manisaya düşer belli mi olur =)

nereyi arayabilirim ki ? , almanyada kaldigimdan askeriyeyi pek bilmiyorum canim :bbo: ama böyle giderse de hic bi haber almadan bekleyemicem
tek bi kez telefonda konusmus olsak ardi arkasi gelir zaten , bi numara felan olsa elimde ararim bende , ama suan hic bi bilgim yok , en son 5 gün önce yoldayken mesaj atmisti öylece kaldi mafoldumbenmafoldumben
benimde tam finallerime geldi son 2 hafta acamadim msni , konusup anlasamadik bu telefon isinde haliyle de :gitme: cok kötü hissediyorum kendimi ya , burda herkes görüsüyor , telefonlasiyor ben kücük bi haber dahi alamiyorum

ciddimisin canim , öyle askeriye araniyormu :1shok: yani istedigimiz gibi arayip görüsebiliyormuyuz sonra kizmasinlarda aman eyvahedigeldismile kizma gibi ihtimalleri olursa ben carsi iznine kadar beklemeye raziyim , ondan sonra zaten hep konusuruz bizde telefonda insallah , anlasiriz önceden :asigim:

keşke gitmeden önce sıkıca tembihleseydin vardığını yerleştiğini bi ara deseydin.
askeriyeyi ararsın ama sana hangi bölükte olduğunu sorarlar büyük ihtimalle.bugün nişanlımında eğitimleri başlıyordu hiç aramadı. aklım hep onda. eğer yarında aramazsa 6'dan sonra ben arıycam dayanamıycam.
boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

canim gitmeden önce 2 hafta görüsemedikki mafoldumben ya benim finaller cok kötü denk geldi ,ben ilk zamanlar telefonlarini teslim ettiklerini bilmiyordum, yoksa dedigin gibi tembihlerdim anlasirdik hangi numarayi arayacagini felan , askeriyeyi de arayamicam yani bölük felan sorarlarsa, tek bi haber alsam icim rahat olcak da iste nasip kismet , carsi iznine kadar beklicem mecburen :gitme: sonrasinda zaten konusuruz hangi numarayi aricak felan , görüsürüz telefonda da , iste carsi iznine kadar beklemem gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…