- Konu Sahibi angelgozde
-
çok teşekkürler canım benim
en üst sıralara geldiğimiz günleride görürüz inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet bakın bizler burda şafak sayıyoruz muhabbetle zaman geçiriyoruz.sessiz takipçiler sizlerde yazın.
bu şekilde zaman daha kolay geçiooo ama sessiz takip etmek isterlerse tercih onların pissym
Sağolasın Gözdecim
Ayy çok sohbet edesim var ; ama acıdan yerimde duramıyorum. İnşallah yarın girebilirsem
uzun uzun sohbet edebiliriz. Kendinize çok iyi bakın güzeller Mevlam tez zamanda sevdiceklerinizle kavuşmayı nasip etsin. Amiiiiin opuyorumnanaktan
sagol canim listeye almisin , Safagim da dogru maalesef 456 mafoldumbenturkbayragi
geçecek bitanem bnm de bitse artık 300ler yhaaa askerim de sıkılıo zaten çok planlarımız var ya bi bitse hemen düğün telaşına gireceğizzzz opuyorumnanaktan
aaaaaa olsun hiç aramıo mu seni sen ara cnm o zamannnn ne kadar da çok sevinirrrrr belki de usta birliğin deee manisaya düşer belli mi olur =)
keşke gitmeden önce sıkıca tembihleseydin vardığını yerleştiğini bi ara deseydin.
askeriyeyi ararsın ama sana hangi bölükte olduğunu sorarlar büyük ihtimalle.bugün nişanlımında eğitimleri başlıyordu hiç aramadı. aklım hep onda. eğer yarında aramazsa 6'dan sonra ben arıycam dayanamıycam.boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?