• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

bişi kalmamış canm benim ,sıkma canını.. 99 demeye ne kalmş ki
plakalarda hızlıca geçiyo zatennn :64:

bizim çok güzel geçiyo , hala doyamadık birbirimze.. ama buraya alışamadı hala.. doğuda yapmştı askelğni, çok zorlandğnı anlıorum, içim gidiyo onun o haline.. ama beraberce atlatıcaz en kısa zamnda inş. :16:

doyulurmuuu yaa ayların hasretii:9: zordur tabi canımm beraber olunca atlatılmıcak bişi yok valla hep destek tam destekk tatlıımmmm:69:

şafak doğan güneş :65::66::62:

Gözün ayydınnn kardeleeennnn Allah baska ayrılık göstermesiinn :16:

minnoşşş napıosn canmmm nasıl gidiyo bakalm
plakalara geldin mi bakalm :nazar:

Gelemediimm gitti Aşk'ım yaa :14: rüyamda gördüm aşkımıı gelmiştiii gerçek olsa keşkee:14: çok zor geçiyo çok özlediimm bu sefer başka özledim:14:

Sen napıyosun canım askerlik psikolojisinden çıkabildiniz mi ikinizde?

Gelemediimm gitti Aşk'ım yaa :14: rüyamda gördüm aşkımıı gelmiştiii gerçek olsa keşkee:14: çok zor geçiyo çok özlediimm bu sefer başka özledim:14:

Sen napıyosun canım askerlik psikolojisinden çıkabildiniz mi ikinizde?

ayy kıyamam canm yaa.. ama üzülmek yok 3gün sonra gelsin plakalarr :64:
çok hızlı geçicek canm.. bi daha da ayrılmamak üzere kavuşcaksınız :nazar::nazar: azcık daha sabır..

bende napiim minnoşum ya herşey güzel gidiyo :nazar: aşkım tam gaz çalışıo.. annem aşkımla tanışmak istedğni söyledi bakalm ne zamn tanıştırcaz :1: öyle yani canm..

ayy kıyamam canm yaa.. ama üzülmek yok 3gün sonra gelsin plakalarr :64:
çok hızlı geçicek canm.. bi daha da ayrılmamak üzere kavuşcaksınız :nazar::nazar: azcık daha sabır..

bende napiim minnoşum ya herşey güzel gidiyo :nazar: aşkım tam gaz çalışıo.. annem aşkımla tanışmak istedğni söyledi bakalm ne zamn tanıştırcaz :1: öyle yani canm..

Nasıı sevindim sizin içinde herşey çok güzel ilerliyoo bebem ne güzel gelişmeler bunlar :69: haberleri ver banadaa çatlarım meraktan:9: bu gece şafak DÜZCE kuşuuummm :21::62:

:14::14::14::14::14::14::14::14::14:
öff kötüyüm bugünnn çok özledim aşkımı çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk:59::59::59:

Bendee çok özlüyorum bugünlerde diğerlerinden farklı :59:

Back