- Konu Sahibi angelgozde
-
- #3.221
minnakcım napıosn canmmmm
geldi mi askerin izne bakalm
ayyy kıyamammmŞimdi yazmayaa geldiim canımm baktım sen yazmışsın günlerin bittikçe bende senin için heycanlanıyorum ya askerimede diyorum kavuşucanızı darısı bizimde başımıza diyo
Cuma günü yanımda Allah'ın izniyle 1 gün kaldııKarnıma agrılar giriyo heycandan yıldönümümüz içinde süpriz hazırladım onlarında ayrı heycanı var elim ayağım dolaşık yani tatlım Sende heycan ne durumda canım
ayyy kıyamammm
ohh ne kaldıki cumayaaa
izinden sonra da plaklrda olursun cabucakkk
sonrası hızlı geçio canm
ne sürpriz hazırladın bakalmmm
bende heycan olmaz mııııı, geceleri uykularm kaçıoo hayal etmektenn
ne giysem, ilk gün nerelere gitcz napcaz
senin askern kaç gün yanında olcak bakalm
bende aynı durumdayım ne giysem saçımı nası yapsam8+2 ye gelıyo, yıldonumu için bikaç hediye aldım fanatik bjkli olduğundan kupasını bornozunu falan aldım bjknin almadığım bi onlar kalmıştı o akşamdışarı cıkıcaz arkadaslarımız falanda gelicek sonra sahile inicez ve orda dilek balonları uçurucaz henüz haberi yok süpriz olucak ekstra olarak pastalarda yapıcam annesiyle bi organizasyon yapıp yemekler hazırlıcam daha ne olsun diimii ama canımm
Eki Görüntüle 181613 balon bunun kalplisi olucak
ayyyy çookkkkk güzelllllll
bayıldımmm harika bi fikirrrrrrr
çok mutlu olucak askerin canm, çok güzel düşünmüşsn
maşallh 10gün yannda aşkiton
canm yarn konşrz yne şimdi çıkmalym ders çalşmam lazm, yarn sınavm var
optm tatlm ii gclrr
culiiiimmm günayydııınnnnnnnnngünaydın kızlar
culiiiimmm günayydııınnnnnnnnn
cnm ne zamandır karşılaşamıoruz yaaa
Evet culikoomm bak ben geldim sen yoksun geneebugüünndeen başladım süslenmeyeee kızlarr
süslen tabi şekeerim hakkın
Kalbiim yerindenn çıkıcaak sankiii bu sefer çok fazla heycanlıyım yaa keşke haberim olmasaymış süpriz yapma sakın dedim diye söyledi gelice zamanı, geçen izne geldiğinde haberim yoktu süpriz yapmıştı ilk saatlerde şoka girmiştim sadece böyle 1 hafta midemde krampla dolaşmamıştım
canımmm napıosun geldimi askerinn
ayyy ne güüzeelll doya doya tadını çıkarınnn canmGeldiiii tatlııımm çok şüküürrrçok özlemişiiimm yaa keşke hiç gitmeseee yarını bekliyorum şimdi yıldönümümüz sabahtan görüşücezz akşama kadarr sen napıyosun canım şafak atarsa kaaç
ayyy ne güüzeelll doya doya tadını çıkarınnn canm
yıldönümüzde kutlu olsun bu arada
bu son ayrılığnz olucak,sonra döndüğünde hepp senin olcak askerin, öyle düşün tatlm..
bizimde atarsa 5 canm.. cuma günü sınavdan çıkıp, sabihagökçne aşkımı karşılamaya gidicem allah kısmet ederse, içim içime sığmıyoo
Teşekkür ederiimm canımm nice senelere gireriz beraber inş
Ben izindeyken böle heycanlandım seni düşünemiyom mutluluğun heycanın ne güüzeelll yaaa darısıı başımmaa izinde hem heycanlı hem buruk oluyosun gene gidicek diyeMutluluğunuz hiç bitmesin canım beniiimmm
amiiinnnnnn canmmmm
allah hiçbirimzn mutluluğnu bozmasn inş.
hayırlısyla kavuşalm inş askerlerimze
Amiiiinnn canııımm
Ya yıldönümü için msj atıcam 12de ama ne yazsam bilemediim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?