• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

minnakcım napıosn canmmmm
geldi mi askerin izne bakalm :16:

Şimdi yazmayaa geldiim canımm baktım sen yazmışsın günlerin bittikçe bende senin için heycanlanıyorum ya askerimede diyorum kavuşucanızı darısı bizimde başımıza diyo :1:

Cuma günü yanımda Allah'ın izniyle 1 gün kaldıı :52: Karnıma agrılar giriyo heycandan yıldönümümüz içinde süpriz hazırladım onlarında ayrı heycanı var elim ayağım dolaşık yani tatlım :69: Sende heycan ne durumda canım

Şimdi yazmayaa geldiim canımm baktım sen yazmışsın günlerin bittikçe bende senin için heycanlanıyorum ya askerimede diyorum kavuşucanızı darısı bizimde başımıza diyo :1:

Cuma günü yanımda Allah'ın izniyle 1 gün kaldıı :52: Karnıma agrılar giriyo heycandan yıldönümümüz içinde süpriz hazırladım onlarında ayrı heycanı var elim ayağım dolaşık yani tatlım :69: Sende heycan ne durumda canım
ayyy kıyamammm
ohh ne kaldıki cumayaaa :16:
izinden sonra da plaklrda olursun cabucakkk
sonrası hızlı geçio canm :16:
ne sürpriz hazırladın bakalmmm

bende heycan olmaz mııııı, geceleri uykularm kaçıoo hayal etmektenn
ne giysem, ilk gün nerelere gitcz napcaz :16:
senin askern kaç gün yanında olcak bakalm

ayyy kıyamammm
ohh ne kaldıki cumayaaa :16:
izinden sonra da plaklrda olursun cabucakkk
sonrası hızlı geçio canm :16:
ne sürpriz hazırladın bakalmmm

bende heycan olmaz mııııı, geceleri uykularm kaçıoo hayal etmektenn
ne giysem, ilk gün nerelere gitcz napcaz :16:
senin askern kaç gün yanında olcak bakalm

bende aynı durumdayım ne giysem saçımı nası yapsam :9: 8+2 ye gelıyo, yıldonumu için bikaç hediye aldım fanatik bjkli olduğundan kupasını bornozunu falan aldım bjknin almadığım bi onlar kalmıştı :1: o akşamdışarı cıkıcaz arkadaslarımız falanda gelicek sonra sahile inicez ve orda dilek balonları uçurucaz henüz haberi yok süpriz olucak ekstra olarak pastalarda yapıcam annesiyle bi organizasyon yapıp yemekler hazırlıcam daha ne olsun diimii ama canımm :1:

$balooooonnn.jpg balon bunun kalplisi olucak :69:

bende aynı durumdayım ne giysem saçımı nası yapsam :9: 8+2 ye gelıyo, yıldonumu için bikaç hediye aldım fanatik bjkli olduğundan kupasını bornozunu falan aldım bjknin almadığım bi onlar kalmıştı :1: o akşamdışarı cıkıcaz arkadaslarımız falanda gelicek sonra sahile inicez ve orda dilek balonları uçurucaz henüz haberi yok süpriz olucak ekstra olarak pastalarda yapıcam annesiyle bi organizasyon yapıp yemekler hazırlıcam daha ne olsun diimii ama canımm :1:

Eki Görüntüle 181613 balon bunun kalplisi olucak :69:

ayyyy çookkkkk güzelllllll
bayıldımmm harika bi fikirrrrrrr :16:
çok mutlu olucak askerin canm, çok güzel düşünmüşsn :16:
maşallh 10gün yannda aşkiton

canm yarn konşrz yne şimdi çıkmalym ders çalşmam lazm, yarn sınavm var
optm tatlm ii gclrr

ayyyy çookkkkk güzelllllll
bayıldımmm harika bi fikirrrrrrr :16:
çok mutlu olucak askerin canm, çok güzel düşünmüşsn :16:
maşallh 10gün yannda aşkiton

canm yarn konşrz yne şimdi çıkmalym ders çalşmam lazm, yarn sınavm var
optm tatlm ii gclrr

Tamam tatlım iyi gecelerr, bol şanslar bide iyi geçsin sınavın :71:

selamm kızlaaar şafağımız 52 ordudayızz buun :nazar:

ama bu aralar zaman gecmıo sankiii :52:

Son düzenleme:
süslen tabi şekeerim hakkın :12::12:

Kalbiim yerindenn çıkıcaak sankiii bu sefer çok fazla heycanlıyım yaa keşke haberim olmasaymış süpriz yapma sakın dedim diye söyledi gelice zamanı, geçen izne geldiğinde haberim yoktu süpriz yapmıştı ilk saatlerde şoka girmiştim sadece böyle 1 hafta midemde krampla dolaşmamıştım :9:

Kalbiim yerindenn çıkıcaak sankiii bu sefer çok fazla heycanlıyım yaa keşke haberim olmasaymış süpriz yapma sakın dedim diye söyledi gelice zamanı, geçen izne geldiğinde haberim yoktu süpriz yapmıştı ilk saatlerde şoka girmiştim sadece böyle 1 hafta midemde krampla dolaşmamıştım :9:

canımmm napıosun geldimi askerinn :16:

Geldiiii tatlııımm çok şüküürrr :69: çok özlemişiiimm yaa keşke hiç gitmeseee:14: yarını bekliyorum şimdi yıldönümümüz sabahtan görüşücezz akşama kadarr :16: sen napıyosun canım şafak atarsa kaaç
ayyy ne güüzeelll doya doya tadını çıkarınnn canm
yıldönümüzde kutlu olsun bu arada :65:
bu son ayrılığnz olucak,sonra döndüğünde hepp senin olcak askerin, öyle düşün tatlm..
bizimde atarsa 5 canm.. cuma günü sınavdan çıkıp, sabihagökçne aşkımı karşılamaya gidicem allah kısmet ederse, içim içime sığmıyoo :16:

ayyy ne güüzeelll doya doya tadını çıkarınnn canm
yıldönümüzde kutlu olsun bu arada :65:
bu son ayrılığnz olucak,sonra döndüğünde hepp senin olcak askerin, öyle düşün tatlm..
bizimde atarsa 5 canm.. cuma günü sınavdan çıkıp, sabihagökçne aşkımı karşılamaya gidicem allah kısmet ederse, içim içime sığmıyoo :16:

Teşekkür ederiimm canımm nice senelere gireriz beraber inş:16:

Ben izindeyken böle heycanlandım seni düşünemiyom mutluluğun heycanın ne güüzeelll yaaa darısıı başımmaa izinde hem heycanlı hem buruk oluyosun gene gidicek diye:14: Mutluluğunuz hiç bitmesin canım beniiimmm :69:

Teşekkür ederiimm canımm nice senelere gireriz beraber inş:16:

Ben izindeyken böle heycanlandım seni düşünemiyom mutluluğun heycanın ne güüzeelll yaaa darısıı başımmaa izinde hem heycanlı hem buruk oluyosun gene gidicek diye:14: Mutluluğunuz hiç bitmesin canım beniiimmm :69:

amiiinnnnnn canmmmm
allah hiçbirimzn mutluluğnu bozmasn inş.
hayırlısyla kavuşalm inş askerlerimze :69:

Amiiiinnn canııımm :69:

Ya yıldönümü için msj atıcam 12de ama ne yazsam bilemediim :59:

ben öyle konularda çok başarısızımdır ağzm güzel laf yapmaz :1:
benmki mektup yaz diye tutturuo, yazıorum yolluyorum . yok hep aynı şeyler yok çok sade bilmem ne, en sonunda arkadaşm var bitane ağzı iyi laf yapar, çağrdm onu mektup yaz bakalm dedim, sonra yazdığı mektubun azcık üzernde düzeltmeler yaptm yolladm, askerim bayıldııııııı :60: böylede çakallık yaparm arada :60:
sende azcık netten bakın, güzel upuzn bişelr yaz canm :1:

Back