• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

1 aycık kaldııı ya ne güzell :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Siz gidince ben yanlız kalıcam:14: Alt devreliğin çilesi bitmiiyooo :86:

Şafak 137 :nazar: Mehtap 21 / Diyarbakır'da Mehtaplar:nazar: Diğer bölüğe göndermezlerse yaani :14:

ayy canım ya diğer bölüğe filan gitmez inş.. yani nerde rahat olacaksa orda olur inş.
bi an önce mehtabın gelsiiiinnnnnnnnnnnnnn sen aşkına kavuşcan 8gün sonra da ben inş. :16:

ayy canım ya diğer bölüğe filan gitmez inş.. yani nerde rahat olacaksa orda olur inş.
bi an önce mehtabın gelsiiiinnnnnnnnnnnnnn sen aşkına kavuşcan 8gün sonra da ben inş. :16:

Şimdi çok rahatız göndermesinler Aşk'ı :59: çok seviniyorum senin için canım, tam umutsuluğa düştüğümde kavuşcakları görünce bizimde biticeek işte diye teselli oluyo :86: Bidahaa hiiiç ayrılmayıııınnnnn :69:

kankam üzülme yaa...:70:bitiyor zaten biraz daha sıkın dişinizi..biti yaa şurda ne kaldı..bak ben 6 aydır görmüyorum,kamerada bile..:14:

ay cnm bnm yaaaa senin yanında bnm şükür etmem lazım doru diosun :97: ama işteee alışınca yollamak daha da bi zor oluo yaaa :43: napalım 48 gün daha sıkcaz dişimizi :97:

selam kıslar maşallah şafaklarınıza..

bende nısanlımı 2.5 aydır gormuyorum gıdemedım yanına..
şafağımız 74 batmandayız bugun:nazar: sıkıcaz bıraz daha dişimizi..

Back