• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

dağlar mıı yollar mı denizler mi engeeeeeel
neden nedeeeen gelmez ollldunnnn :14:

ahhh dağlarrr :97: aşkıma iyi bakın :98::98: o benim gözümün nuru ömrüüüüümmm :97: kıymetlimi üzmeyin :31:

şafak 359.

madambonus sadece bizimkisiler 90/4 herhade herkes bitirmiş yaa...

ben saymıyorum plaka olsun sayacam yaa... ama şafağa daha çokk var 350 civarı :50:

şırnakta 5minare beri gel oğlan beri gel:84:

madambonus sadece bizimkisiler 90/4 herhade herkes bitirmiş yaa...

ben saymıyorum plaka olsun sayacam yaa... ama şafağa daha çokk var 350 civarı :50:

şırnakta 5minare beri gel oğlan beri gel:84:

ahhh kıyamam allah kavuştursun cnm :7:

minnaksultancım ii geceler cnm :91::91:

İyi geceler Julia'm nasısın canım Maşallah şafağına bak ne kadar az kaldıı :nazar:
amiinnnn canmm, hiçbirimz bidaha ayrılık yüzü görmeyelimm, sağsalimm kavuşalım askerlermze..
mehtabn da az kalmş ne güzll :nazar: :69:

Amiin canım :70:

Süprizi yaptıktan sonra sanki tekrardan askere ilk gönderdiğim gibi kötü oldum canım ya adapte olamıyorum, bakalım izinden sonra nasıl olcak :59: O alıştı askerliğe ben hala alışamadım ya :84:

minnaksultancım dün gece çıkmak zorunda kaldım konuşamadık cnm inş gene karşılaşırız :29:

İyi geceler Julia'm nasısın canım Maşallah şafağına bak ne kadar az kaldıı :nazar:

Amiin canım :70:

Süprizi yaptıktan sonra sanki tekrardan askere ilk gönderdiğim gibi kötü oldum canım ya adapte olamıyorum, bakalım izinden sonra nasıl olcak :59: O alıştı askerliğe ben hala alışamadım ya :84:

oofff aşkını gördükten sonra ayrılmak uğurlamak çok zorrr :((
güzel vakit geçiriosun,çok mutlu oluosun o an ama geri yollamak,onu orda bırakmak insan canını çok acıtıyor,anlayabiliorum seni canm.. ama olsun ne güzell vakit geçirceksnz beraber.. sonrasında da hep yanında olcak askerinn :69:

Back