90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

çook heycanlııı

Bende yolladım geçen hafta... cmtesi çarşıya çıktığında aldı nişanlım... hem sevgililer günü maabında hemde öyle 1-2 ayda falan kargo gönderirim hediyeler süprizler falan... Yine çok mutlu ettim... askerde böyle bişey alınca daha bi mutlu oluyorlarrr

benim ilk hediyem :) zaten 1 buçuk aydr beraberiz daha önce göndercektm ama istemedi o bana gönderemıyomuş bnde ona göndermicekmişim :) dün aradığında ' arkadşma sevgilisi hediye almış çok sevindi çocuk ' dynce bnde onu sevindirmliyim dedim ve başladm hediye hazırlıklarına elimde olsa ynna qdcem ama qdemyrm hem hatıra olur güzel olur yaa

1,5 aydırmı berabersiniz
Askerdeykenmi tanıştınız? Nasıl oldu anlamadım ben:26:

1,5 aydırmı berabersiniz
Askerdeykenmi tanıştınız? Nasıl oldu anlamadım ben:26:

kısaca anlatm ozmn :)
Aynı mahallede oturuyorz biz fakat fazla konuşmuyoduk. Askere giderken vedalaştık öyle arkadaşca. sonra izne gelince karşılaştık numaralarımızı aldık fln konuşmaya başladık izindeyken buluştuk görüştük falan.Ya ben ztn hoşlanıyodm ondan ama sert ve havalı göründüğü için hiç yaklaşamadm meğer oda benden hoşlanıyomuş söyledi çıkmaya başladık.öyle işte :)

ayyyyyyyyy ne güsel cnm allah mutlu etsin

Kızlar bende bır kargo gondermek ıstıyom ya:44: Neapsamkı :44:gecen hafta yanına gıtım o en buyuk hedıye oldu Ama olsun suprız yapmak ıstıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…