90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

çook heycanlııı :52:

Bende yolladım geçen hafta... cmtesi çarşıya çıktığında aldı nişanlım... hem sevgililer günü maabında hemde öyle 1-2 ayda falan kargo gönderirim hediyeler süprizler falan... Yine çok mutlu ettim... askerde böyle bişey alınca daha bi mutlu oluyorlarrr:16:

benim ilk hediyem :) zaten 1 buçuk aydr beraberiz :16: daha önce göndercektm ama istemedi o bana gönderemıyomuş bnde ona göndermicekmişim :) dün aradığında ' arkadşma sevgilisi hediye almış çok sevindi çocuk ' dynce bnde onu sevindirmliyim dedim ve başladm hediye hazırlıklarına :69: elimde olsa ynna qdcem ama qdemyrm :( hem hatıra olur güzel olur yaa

benim ilk hediyem :) zaten 1 buçuk aydr beraberiz :16: daha önce göndercektm ama istemedi o bana gönderemıyomuş bnde ona göndermicekmişim :) dün aradığında ' arkadşma sevgilisi hediye almış çok sevindi çocuk ' dynce bnde onu sevindirmliyim dedim ve başladm hediye hazırlıklarına :69: elimde olsa ynna qdcem ama qdemyrm :( hem hatıra olur güzel olur yaa

1,5 aydırmı berabersiniz:53:
Askerdeykenmi tanıştınız? Nasıl oldu anlamadım ben:26:

1,5 aydırmı berabersiniz:53:
Askerdeykenmi tanıştınız? Nasıl oldu anlamadım ben:26:

kısaca anlatm ozmn :)
Aynı mahallede oturuyorz biz fakat fazla konuşmuyoduk. Askere giderken vedalaştık öyle arkadaşca. sonra izne gelince karşılaştık numaralarımızı aldık fln konuşmaya başladık izindeyken :16: buluştuk görüştük falan.Ya ben ztn hoşlanıyodm ondan ama sert ve havalı göründüğü için hiç yaklaşamadm :69: meğer oda benden hoşlanıyomuş :52: söyledi çıkmaya başladık.öyle işte :)

kısaca anlatm ozmn :)
Aynı mahallede oturuyorz biz fakat fazla konuşmuyoduk. Askere giderken vedalaştık öyle arkadaşca. sonra izne gelince karşılaştık numaralarımızı aldık fln konuşmaya başladık izindeyken :16: buluştuk görüştük falan.Ya ben ztn hoşlanıyodm ondan ama sert ve havalı göründüğü için hiç yaklaşamadm :69: meğer oda benden hoşlanıyomuş :52: söyledi çıkmaya başladık.öyle işte :)

ayyyyyyyyy ne güsel cnm allah mutlu etsin :16:

Kızlar bende bır kargo gondermek ıstıyom ya:44: Neapsamkı :44:gecen hafta yanına gıtım o en buyuk hedıye oldu:17: Ama olsun suprız yapmak ıstıom :16:

Back