- 11 Mayıs 2012
- 1.246
- 24
Köpeği vuran Ş.S. gözaltına alınıp, adliyeye sevkedildi, ancak ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.
insanliktan nasibini almamis bu yaratiklarla bir arada yadadigimiza inanamiyorum, cok sey soylemek istiyorum ama biliyorum ki hepimizin dusunceleri ayni bu yuzden sadece size katiliyorum diyorum
apartmanin arka bahcesinde bulunan kopege surekli yemek ekmek veriyorum havalarin isinmasiyla "kurdele"yle baglagim bir kaba su doldurum hergun asagi saldim gecen gun yine su verecektim ki kurdeleyi bir cektim kopmus !!!!daha dogrusu kasirga ciksa kopmayacak olan kurdele nizami bir sekilde kesilmis aksam olunca esim alt komsuya sordu biz yapmadik dedi...oruc tuttugumuz su gunlerde susuzlugun ne oldugunu daha iyi anlarken benim komsum ne amacla yapti bilmiyorum ama o aciz kopegin su icmesini engellemeye calisti...
Amacı yok sadece insan değil ....
aklıma bir de 9 yavrusuna hamileyken bir odaya kapatılıp,defalarca tecavüz edilen köpek geldi..rahmi alındı,yavruları öldü..adam mı? salmışlar ,tekrar aynı şeyler için...bunlar insan değil...ben günlerce bu haberin etkisinden kurtulamadım..ama hala aynı şeyler devam ediyor..