- Konu Sahibi missladybird
Son gittikleri doktor panik atak dedi zaten dediğiniz gibi tarmvaya bağlı bir panik atakmış ama bu yavru hep böyle ilaçlarla mı duracak.
Panik atakta ama insan neden korktuğunu bilir. Bu çocuk panik atak gecir
denedik sınıfını değiştirdik o bunu hiç istememesine rağmen bu sefer ben oğretmenimi arkadaşlarımı ozledim diye ağladı haftalarca mecburen eski sınıfına donduk. arkadaşları ve oğretmenşyle arası çok iyi çok da aktif ve sosyal bir çocuk. neden korkuyorsun diyoruz bşrden içim sıkılıyor boyle karnım ağrıyor sanki kalbin çok hızlı atıyor annem yokkan boğulacak gibi oluyırum diyor. zaten çok da olgun bir çocuk. koca insan gibi konulur seninle muhabbet eder yani bu 3 yıl boyunca yaşadıklarında bile hiç bir içe kanama lendini soyutlama olmadı.
Canim istanbuldaysaniz tahir ozakkas diye bir doktor var. İsterseniz ona bir götürün. Kendisi doktor ama bildiğim kadarıyla terapi yapıyor. Hatta psikoterapi kitapları var. İnternetten telini bulabilirsin. En azından 2. Bir doktor görüşü alabilirsin canım. Bu arada panik atak sanırım ömür boyu ilaç kullanımı gerektirmiyor. Benim arkadaşım 3-4 yılda tedavi oldu geçti. Onunki de travmaya bağlıydı.
Ameliyatta çocuğu bayıltana kadar keske annesi yanında dursaymis. Bence ameliyat hangi hastanede yapıldıysa bashekimligine bildirin.başka çocukları da bu şekilde hirpalayip hasta etmesinler. Ne var yani sterilize edip anneyi narkoz verene kadar yanında tutsan