Kesinlikle öyle benim annemde babamdan cok ilgi sevgi göremedi bu bana da yansıdı çocukluğum babam beni sevsin diye beklemekle geçti sonra hayatıma giren eski nişanlımda sıcaklığı bulunca savrulup gitmişim..Her çocuk farkında veya değil partnerinde anne babası gibi bir eş seçermiş
Bu size uyuyor mu merak ettim
İyi yapmışsınız
Merak etmeyin geçer
30 yılınızı heba edeceğinize varsın giden 9 yıl olsun
Ya daha çocukken tanışmışsınız zaten, 26 yaşındasınız şu an, neyin hebası? Hayat şimdi başlıyor. İki çocuğunla kapı önüne konmak da vardı, çok ucuz kurtulmuşsunuz.Kesinlikle öyle benim annemde babamdan cok ilgi sevgi göremedi bu bana da yansıdı çocukluğum babam beni sevsin diye beklemekle geçti sonra hayatıma giren eski nişanlımda sıcaklığı bulunca savrulup gitmişim..
Çok haklısınız 9 yılım heba oldu ama geleceğimi kurtardım ondan
Öncelikle Allah’ın sevgili kuluymuşsunuz ki evlilik olmadan ayrılmışsınız.
Kurtulmuşsunuz işte sadaka verin , cocuk sevindirin.
Belki ilk zamanlar zor gelecektir ama zamanla atlatacaksınız emin olun.
Bu arada ;
Narsist oldugu kanısına nasıl vardınız ?
Doktor mu koydu bu tanıyı ?
Sevgi tek taraflı yaşanmış bizim ilişkimizde o da benden kaynaklıymış bunu en derinden hissediyorum barışma gibi birşey düşünmüyorum kesinlikle çünkü sonunda psikolojim iyice ellerimden gidecekYaşınızın toy oluşu, ilk defa biriyle sevgili olmanız, ailedeki ilgisizlikler bunların hepsi iğrenç bir adama kapılıp kendi öz saygınızı yitirmenize sebep olmuş. Benim de böyle bir ilişkim olmuştu, ayrıldığımız zaman günlerce aylarca kahrolmuştum. Asla geçmeyecek sanıyordum. Sonra onun etkisinden kurtuldukça aydınlandım resmen. Bana uyguladığı manipülasyonlar, küçük düşürmeler, kıskançlıklar, özgüvenimi alıp götürmesi hepsini geç de olsa fark ettim. Şimdi iyi ki kurtulmuşum diyorum. Özgüvenimi toparladım, bir daha bu tarz oyunlara gelmedim, karşımdaki erkeklerin karakterini şıp diye anlayan-sinyalleri iyi alan biri haline geldim ve 2,5 yıldır mutlu bir beraberliğim var. Siz de zamanla iyileşeceksiniz. Asla ama asla barışmayın ve her yerden engelleyin. Sevgi böyle bir şey değil.
Öncelikle Allah’ın sevgili kuluymuşsunuz ki evlilik olmadan ayrılmışsınız.
Kurtulmuşsunuz işte sadaka verin , cocuk sevindirin.
Belki ilk zamanlar zor gelecektir ama zamanla atlatacaksınız emin olun.
Bu arada ;
Narsist oldugu kanısına nasıl vardınız ?
Doktor mu koydu bu tanıyı
Ucuz kurtulmuşsunuz .Öncelikle cok teşekkür ederim yorumunuz için
Ben bir tuhaflık olduğunu hissedip şans eseri narsist mağdurlarının hikayelerini okuyunca psikolojik destek almaya başladım doktorum onun gizli narsist olduğunu söyledi
Mutlaka okuyacağım çok teşekkür ederimPiraye nin seyir adli kitabini öneriyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?