- Konu Sahibi cikmazdabiri
-
Büyüye ne kadar anlam yüklersen o kadar etkiler seni. Akşama kadar pc başında olmasıda mı büyü? Başkalarıyla konuşmasıda mı büyü? Bu arada ikiniz için de büyü yapılmışsa bir tek size tutması tesadüf değildir. Sorun tamamen bu 9 senenin yükü, etkileridir. Buradaki tek sorun güçsüz hissetmenizdir. Stockholm sendromunu biliyor musunuz? Araştırın derim.
Psikiyatr, psikolog ev doktoru hepsine donem donem gidip durumu anlattigimda ozellikle psikiyatr hayretle bakti gozlerime
ne diyecegini bilemedi bazen ben bile aciyorum kendime
Burda kalsam kimsem yok!
su donemde buyuk bir destege ihtiyacim var annem cok destek cikiyor mesela onla konusunca iyi hissediyorum kendimi zira
genc kizlik donemimde bisey paylasamazdim onla
birseyim olsa hemen babama yetistirirdi
hatasini anladi simdi destek cikiyr her seferinde cik gel diyor
Birde ne vicdan azabi veriyr onlara biliyor musun erkk kardesim 26 yasinda 18 yasinda bir kizla nisanlandi ins omur boyu birlikte huzurlu ve mutlu olurlar
demistim maddi durumlari cok iyi babamlarin, sifir bilmem kac milyarlik dairesi, sirketi hazir kardesimin simdi o gelecek kiz
varlik icinde yuzecek rahat edecek hemde cok :)
Ama kendi kizlarina haksizlik ettiler cektirdiler, cektirilmesine de goz yumdular
ilk gelin evim ikinci esyalardan duzulmustu buna ses cikarmadilar babama aldigi esyalara bakar misin
dedim cunki birkac taze evli arkadasim vardi onlarin evine gittigimde herseyleri sifir ve temizdi nasil ozenirdim
kizim ilerdede sen daha iyisini al dedi cikti bana !
Dusunuyorumda ne kotu bir insanmissim ben ne kadar fazla gelmisim onlara :)
Sizinle birsey paylasmak ve fikirlerinizi almak istiyorum kizlar..
2010 da anne ve babam bir tanidik hocayla ayni ortamda bulunmuslar,
annem esimle benim aramda olan sorunlardan bahsetmis
(normalde pek kulak asmazdim bu tip seylere)
hoca demiski biri tarafindan damadiniz ve kiziniza buyu yapilmis
iyi olsunlar kiziniz bulundugu ailege bagli kalsin diye , fakat tam yapilamamis bunlarin arasi iyi degil hic demis
Ondan oncede kv annemle konusurken agzindan kacirmis demis ki
bunlarin yani ben ve esimin simdilik tartismalari normal hocanin teki zamanla
hersey oturur yerine dedi demis, annem de ne ne diyorsun hocayla haciyla mi ugrasiyorsun sen demis
kv ne diyecegini bilememis ve lafi degistirmis
aceba diyorum icinden bulundugum batakliktan cikamama
surekli degisen ruh halim bundan kaynaklanabilir mi?
Annelikten vazgecmis degilim zira cok istiyorum bir bebegim olsun annelik duygusunu tadayim ama bu evlilikte saglikli bulmadigim icin dusunmedim
ben stockholm sendromuna bayılıyorum :) türkiyede bi çok kadın bunu yaşıyor bence ..
acı ama gerçek ..
gerçekten de bu durumu en iyi stockholm sendromu açıklıyor suanda. ınsanların seneleri gidiyor gözleri kuruyor ağlamaktan, geleceğine bakmak yerine geçmişindeki yaraları deşip duruyor ve acılarına bağımlı kalıyor.oysa ki boşanıp da yeniden yuva kuran ve çok mutlu olan ne kadar çok insan var. ikinci evliliğini yaşayıp mutlu olan insanları dinlediğimizde asla boşanmaya cesaretim yoktu bi daha mutlu olamam diye düşünüyodum ama iyi ki boşanmışım ve kendi ayaklarımın üstünde durmayı denemişim diyenlerin ne kadar cok olduğunu görüyoruz.. onlar yapabildiyse siz neden yapamayasınız ki?
Selam arkadaslar,
Dun aksam esimle durumumuzu konusmaya calistim basta azarladi konusmak istemedi sonra ikna oldu konusmaya
Degerlendirme yapmasini istedigimde son deneme olayina girdigi icin pismanmis
benim aklim bir karis havadaymis cocuk istiyormus ben unv halti karistiriyormusum koskoca kadin (aof den dis ticaret 1. sinif)
Son 3 senedir calismaz evde yatip kalkiyor, Zamaninda 5 sene calistim o zaman nie cocuk yapmadin beni oyaladin diyor
Benim cevabim:
Oncelikle son deneme karari verilmesinde bende pismanlik yasiyorum dedim ama hicbirsy icin gec degil sonucta son sansida verdik olmadi bitiriyoruz deriz dedim!
Zamaniinda calistin cocuk istedin tamam ama aramiz hir gur halindeydi ailenin lafiyla hareket ediyordun
cocukta olsa arada perisan olacakti oyle bir ortamda dedim..
Ayrica gecmisi birak ana ve gelecege bak dedim son uc senedir caban gayretin yok
bu durumu bu zamanda kim kabullenir dedim geldim geleli ben mucadele verdm
suan iyi bir noktadayim sense yatarak bazi seyleri kazanabilecegini saniyorsun dedim!
Tamam ya olmuyor bitsin dedi, bitsin dedim bende ..
sonra bir takim is planlarindan bahsetti radyo kuracakmis dj lik yapacakmis falan filan ..
Kizlar kendimi hic iyi hissetmiyorum ic seslerim hic susmak bilmyor hep bir ikilem hep bir korku netten biraz arastirma yaptim
susturamadiginiz ic sesleriniz psikolojik bir rahatsizlik olan obsesif kompulsif gibi bir rahatsizliga isarettir diyor((
Kendimi oldurup kurtulsam herseyden yasamamin bir anlami var mi?
Kizlar kendimi hic iyi hissetmiyorum ic seslerim hic susmak bilmyor hep bir ikilem hep bir korku netten biraz arastirma yaptim
susturamadiginiz ic sesleriniz psikolojik bir rahatsizlik olan obsesif kompulsif gibi bir rahatsizliga isarettir diyor((
Kendimi oldurup kurtulsam herseyden yasamamin bir anlami var mi?
canım, bu teşhisi koymak için insanlar 10 sene ünv eğitimi alıyor, netten hiç böyle teşhis koyulur mu?
güzel bir duş al, uzun uzun kal banyoda. su rahatlatır iyice seni.
çıktığında al eline kağıt kalemi, yaz bütün dertlerini, sıkıntılarını.
ağlayabildiğin kadar ağla.
yarın sabah da lütfen bir psikiyatriste git.
yaşamanın tabii ki anlamı var. oradaki kişiler için mi nefes alıyorsun?
lütfen, yarın ilk işin dr a gitmek olsun.
eşine söyle, bir süre ailesinde kalsın mümkünse. sen yalnız başına kafanı dinle bir müddet. ya da sen bir arkadaşında veya otelde kal.
geçiş dönemleri sıkıntılı olur ama bu sıkıntıyı hafifletmek senin elinde. ölüm kurtuluş değil, ailene vereceğin büyük bir ızdırap olur sadece. kardeşlerine, annene, en önemlisi kendine bunu yapmak istemezsin herhalde.
sakin bir kafayla, buradaki yorumları en baştan oku birkaç gün sonra... sonra adımını at.
İnterneti fazla kurcalamayın bence,orada çok şey yazıyor.
Hem hasta hem doktor olmuşsunuz.. Olmaz ki böyle!!!
Cesarete ihtiyacınız var dedik hep burada,siz kendinize hastalık yaratıp teşhisler koymaya kalkıyorsunuz!!
Duygularınızı,yaşadıklarınızı güzel ifade edebilen,yaşadıklarının karşısında varlık gösterebilmiş,güçlü bir kadın var karşımızda,siz bunu UNUTMAYIN!!
Bırakın allah aşkına...
Hangi hastalık belirtilerini okursanız o hastalığa yakalndığınızı sanırsınız..
Kurcalamyın interneti
Enerjinizi geleceğinizi yeniden kazanmak için harcayın ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?