• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 9.Sayfada 1 yas erkek icin hepsi 15tl

deri patikler ne kadar kac numara markasi ne:) almak istiyorummm

Cnm almanyadan alinmisti onlar markasi impidimpi diye bi marka.6-12 ay arasi icin yaziyor.ama 1 yasindayken cok rahat giydirmistim ben ogluma.patigi tek 3lira yazmistim bastan ama isterseniz hepsini 20liraya veriyorum tek bi urun icin kargo ucreti fln ugrasmamis olursunuz.bende hepsi elimden ciksin diye boyle bi kampanya yaptim.ama siz bilirsiniz yinede isterseniz sadece patigi gonderirim?

mutfak setinide istiyorum patiklerle ikisini ayirin daha konulariniza bakicam bide canta begenmistim 1 liraya bu aksam bakiyim biraz haber veririm ok

mutfak setinide istiyorum patiklerle ikisini ayirin daha konulariniza bakicam bide canta begenmistim 1 liraya bu aksam bakiyim biraz haber veririm ok

Tamm haber verirseniz buaksam hemen yarin gonderirim .cunku pttye gidicem yarin

Deri patikler satilmistir

derı paatıklerı bı arkadaş ıstedı ona gonderıcem ama dıgerlerı hepsı duruyor.ıhıtyacı olana hepsını toplu 20 tlye gonderıcem.tek tek almak ıstersenızde uyguna verırım..

Arkadaslar 1 yas icin uygundur hepsi..hicbirinde herhangi bir problem yoktur..
1Eki Görüntüle 904745
2Eki Görüntüle 904758
3Eki Görüntüle 904757
4Eki Görüntüle 904751
5Eki Görüntüle 904750
6Eki Görüntüle 904749 Eki Görüntüle 904759 sıfır takım (RENKLERİ AYNI IKISININDE ASLINDA AMA BERE BİRAZ FARKLI CIKMIS RESIMDE FLASTAN GALIBA)
7Eki Görüntüle 904747 Eki Görüntüle 904748 ca marka eldiven
8Eki Görüntüle 904746 çıtçıtlı badi
12Eki Görüntüle 904762 içi pamuklu patik

patiklerimiz geldi bobuxlarimizla ayni boydalar oldu kizima:) ama ben bu patiklerin sifirini istiyorum seneye giysin diye buyugunude...siz almanyaya gidipmi aldiniz netten falanmi fiyati neydi...bobuxlar vs cok pahali burada..

patiklerimiz geldi bobuxlarimizla ayni boydalar oldu kizima:) ama ben bu patiklerin sifirini istiyorum seneye giysin diye buyugunude...siz almanyaya gidipmi aldiniz netten falanmi fiyati neydi...bobuxlar vs cok pahali burada..

Cok sevindim cnm iyi gunlerde kullansin kiziniz:) evt ben almanyadan almistim.orda pahali degildi 5euro flndi yanlis hatirlamiyorsam

Cok sevindim cnm iyi gunlerde kullansin kiziniz:) evt ben almanyadan almistim.orda pahali degildi 5euro flndi yanlis hatirlamiyorsam

kaliteside burdaki pahali markalardan hiic farkli degill..yurt disi sitelere bakmak lazim ozaman..bidaha almanyaya gitme ihtimalin varmiki:)

supermis:) ben bi netten bakiyim bulamazsam bidaki gidisinde 2 yasini isteyebilirmiyim senden;) pembe cantadami almanyadan? tas gibi valla sen onu hic kullanmadinmi cnm yaa...

Denk gelirse bulabilirsem neden olmasin alirim tabi cnm:)hayir canta turkiyeden.renginden dolayi fazla kullanamadim evt cnm:)pahaliya almistim zamaninda .baya kaliteli bi canta

jben iyiice bakiyim o zaman yurtdisi sitelere bulamazsam soylerim alirsan cok sevinirim:)canta tam kiz bebek bakim cantasi valla;)bana kismetmis:1:

Back