Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deri patikler ne kadar kac numara markasi ne:) almak istiyorummm
mutfak setinide istiyorum patiklerle ikisini ayirin daha konulariniza bakicam bide canta begenmistim 1 liraya bu aksam bakiyim biraz haber veririm ok
Canm cailo tast seti ve uclu dislgn fiyati en son ne olur
canım sonunda mont satıldı mı
Yok cnm yaa satilmadi:) pek ilgilenen olmadi sadece:) isteyene 8 lira ya veririm ama
patiklerimiz geldi bobuxlarimizla ayni boydalar oldu kizima:) ama ben bu patiklerin sifirini istiyorum seneye giysin diye buyugunude...siz almanyaya gidipmi aldiniz netten falanmi fiyati neydi...bobuxlar vs cok pahali burada..
Cok sevindim cnm iyi gunlerde kullansin kiziniz:) evt ben almanyadan almistim.orda pahali degildi 5euro flndi yanlis hatirlamiyorsam
kaliteside burdaki pahali markalardan hiic farkli degill..yurt disi sitelere bakmak lazim ozaman..bidaha almanyaya gitme ihtimalin varmiki:)
Gidiyorum cnm ben almanyaya arada
supermis:) ben bi netten bakiyim bulamazsam bidaki gidisinde 2 yasini isteyebilirmiyim senden pembe cantadami almanyadan? tas gibi valla sen onu hic kullanmadinmi cnm yaa...