burada paylaşacağım hikayemi okuduğunuzda kızabilir,kınayabilir,belki de tebrik edebilirsiniz. Şimdiki eşim ile 3 yıllık birlikteliğimiz vardı,ilk başlarda herşey gayet güzeldi taaki geçen sene temmuz ayına kadar. 2009 temmuzunda yaşadığım şehire geldi ve bir ay kaldı. Çok güzel geçen bi aydı,ama sonrası kabussss. İlişkimiz bozuldu,bazı nedenlerden dolayı ona olan güvenim azaldı. Zaten ayrı şehirlerde olmanın ve görüşememekten kaynaklanan sorunlar dağ gibi dikildi önüme ve ayrılma kararı alıp hemen uyguladım. Zor dönemler geçirdim,aralık ayı sonunda vücudumda bazı değişiklikler hissetmeye başladım ama bu değişikliklerin nedeninin yaşadığım hormonal sağlık sorunum olduğunu düşündüm. Doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim,ilk şokla dünya başıma yıkıldı ne yapacağımı bilemedim. Babası ile ayrıydık ve ben sırf bu nedenden bana dönsün istemiyordum. Uzun uzun düşündükten sonra ne olursa olsun bebeğimi asla kaybetmeyeceğime karar verdim. Tam 9 ay boyunca herkesten ailemden bile gizledim hamileliğimi. Normalde 12 nisanda doğması beklenen oğlum sürpriz yaptı ve 8 nisanı 9 nisana bağlayan gece gelmek üzere olduğunun sinyallerini vermeye başladı. Sancılarım başlamıştı ve benim evden çıkmam mümkün değildi,ailem farketseydi ölümüm olurdu. Zaten doğum yapacağım hastane ve doğumdan sonra gideceğim yer herşey hazırdı. Ailemden kaçacaktım ve bebeğimi büyütecektim. 9 nisan sabah dokuza kadar sancı çektim,ailem işe gittikten sonra beni hastaneye götürecek arkadaşımı aradım ama geç kalmıştım doğum başlamıştı ve maalesef ben evde yalnızdım. Doğum sancılarıma karışan ıkınmalae ile 7 dakika süren doğum sürecim sonunda oğlumu aldım kucağıma. Hastaneye gittiğimde bebeğimin sağlıklı olduğunu söylediklerinde dünyalar benim oldu. Arkadaşım durumuma dayanamayıp aileme haber vermiş,artık doçum yaptığımı herkes duymuştu,sancılı ve sorunlu geçen üç günlük hastane macerası sonucunda eşimi arayıp durumu izah etmek zorunda kaldım. Yaptığı ilk uçakla yanıma gelip ailemin karşısına dikilmek oldu. Sonuçççç 9 nisanda doğan oğlum,12 nisanda kıyılan nikahım ve 1 mayısta yapılan düğünüm ile birlikte eşim,oğlum ve ben birliktryiz artık ve çok mutluyuz. Şimdi sizlere bir sorum olacak doktorların hamile kalman mümkün değil dediği bir bayan olsaydınız ve bir gümucize olup hamile olduğunuzu öğrenseydiniz,sevgilinizle ciddi sorunlar yaşayarak ayrılmış olsaydınız bebeği doğururmuydunuz yoksa doktorların alabiliriz,sakat veya özürlü olma ihtimali uyarılarnı gö ardı edip doğururmuydunuz....