• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:9: kütahyada indirim var koşun !!!

saskito

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
1.088
2.837
333
İstanbul
:9: Kütahya kare finebone yemek takımları öğretmenler günü kampanyası ile 1230 dan 749 tl ye düşmüş!!! İhtiyacı olan kaçırmasın. Ben hemen kaptım bi tane :9:

Esse mağazalarındada bütün ürünlerde %50 indirim var öğretmenler günü sebebiyle bende Esse'den Schafer Kare Bone China yemek takımı kaptım 600 TL ye :)

:9: Kütahya kare finebone yemek takımları öğretmenler günü kampanyası ile 1230 dan 749 tl ye düşmüş!!! İhtiyacı olan kaçırmasın. Ben hemen kaptım bi tane :9:

canım hangi modellerinde bu indirim? tüm kare bone ürünlerinde mi acaba?

Aldıklarınızın resimlerini ekleyebilir misiniz acaba?
Benim şuan yemek takımına ihtiyacım vardı tamda bakıyodum bende

İnternetten baktım ciddi anlamda indirim var pek çok sitede... Modelleri ben kendimce eledim ve aralarında karar veremedim. Siz de bakın bakalım :)

$Aliza Bone 12 Kişilik 84 Parça 25112.jpg $KÜTAHYA 84 PARÇA KARE BONE ALİZA - 25100.jpg $KÜTAHYA 84 PARÇA KARE BONE ALİZA - 25102.jpg

kütahya dışında bi de şu var:
$ROY KING ART BONE CHINA 82 PARÇA KARE YEMEK TAKIMI.jpg

Benim Esseden aldığım Schafer takımda bu. model seçeneği pek yoktu ellerinde kalmamıştı. Başka şubelerinde farklı modelleride varmış sanırım ama ben bunu beğenerek aldım. :32:

$shf4007-1.jpg

Arkadaşlar ben de Kütahya Porselene baktım hafta sonu,
öğretmenler gününe özel bir kampanyaymış,
tam da alıcağım zamana denk geldi..
belki biliyosunuzdur, gerçekten 1230 TL 750 TL ye mi düştü,öğretmenler gününden sonra 1230 TL mi olucak?..
düşünme payı bırakmak adına sonra alsam dedim ama cidden kampanya biter mi?

4. model roy king markasının evet şık duruyor ama müşteri temsilcisine mail attım, çinde üretiliyormuş, almaktan vazgeçtim...

kütahyanın indirimi 29una kadarmış ben o zamana kadar züccaciyeleri gezip bakmayı düşünüyorum. olduğum yerde kütahya şubesi olsaydı keşke... :(
karacanın da indirimi var: çatal kaşık takımı ve porselen takımı 1500 tl. ama çeliğine hiç güvenemedim. modeller cidden çok şık ama çelikleri su izi bırakıyor dedi kullananlar...

4. model roy king markasının evet şık duruyor ama müşteri temsilcisine mail attım, çinde üretiliyormuş, almaktan vazgeçtim...

kütahyanın indirimi 29una kadarmış ben o zamana kadar züccaciyeleri gezip bakmayı düşünüyorum. olduğum yerde kütahya şubesi olsaydı keşke... :(
karacanın da indirimi var: çatal kaşık takımı ve porselen takımı 1500 tl. ama çeliğine hiç güvenemedim. modeller cidden çok şık ama çelikleri su izi bırakıyor dedi kullananlar...

Kütahya' da indirim 29'una kadarmış yazmışsın sağlam bir kaynak mıdır?..
ben mağazasıyla görüştüm yarın biteceğini söyledi..
ona göre ben de düşünücem model konusunu:S

Kütahya' da indirim 29'una kadarmış yazmışsın sağlam bir kaynak mıdır?..
ben mağazasıyla görüştüm yarın biteceğini söyledi..
ona göre ben de düşünücem model konusunu:S

pembekedicik ben şu sitede gördüm modelleri: 84 PARÇA KARE BONE porselensepeti.com'a göre daha uygun hem :) 50 tl de olsa fark var... bu site 29una kadar tutmuş indirimi ;)

bu arada senin olduğun yerde kütahya varsa şu model yakından şık duruyor mu baktın mı:
$Aliza Bone 12 Kişilik 84 Parça 25112.jpg

Bu arada yukarıdaki kütahya takımına uygun çatal kaşık bıçak takımı sizce en uygun hangisidir? korkmaz ürünleri bunlar bu arada ;)

$Korkmaz-A-2310-Tulipa-89-Parca-Catal-Kasik-Seti__67811826_0.jpg $korkmaz-a2480-royal-89-parca-catal-kasik-bicak-seti-x.jpg $Korkmaz-A2565-Babylon-Catal-Kasik-Seti-101-Parca__43952518_0.jpg

Eklentiler

• $korkmaz-a2310-tulipa-catal-kasik-bicak-seti-x.jpg
    $korkmaz-a2310-tulipa-catal-kasik-bicak-seti-x.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
karaca ve schafer den uzak durun derim özellikle schaferden desenli takımlarından cok şikayet var makinada yıkanamıomus desenleri çıkıyomus catal bıcakları da küfleniomuş,kütahyadan şaşmayın derim karaca schafer a göre daha iyi o ayrı

yemek takımı kargoyla gelmesi risk gibi geliyo bana :26: ama kütahya porselenin fiyatları uygunmuş gerçekten inşallah 29una kadardır da ben de bakabilirim...

Back