şimdiden geçmiş olsun cnm, yakından takipçinim, umarım istediğin burna kavuşursuna.s.
inşallah canımmm, umarım dediğin gibi olur , acısından sızısından öte uzun bi süre burundan nefes alamicak olmak korkutuyo beni, çabucak geçer gider inşallah günler..
knetrayı ben de okudum az önce, inşallah hepimiz de güzel burunlarımızla haberleşmeye devam ederiz :)
cnmmmmmm havada baya serin gidiyor şasnlısın valla:)nefes alamamak korkutmasın senii..delikli tampon yaaaa nefes alıyorsun aşırı olmasada:)sabah uyandıgında tıkanmış oluyor deniz suyu sıkınca açılıyorr..hiç nefes almamaslık yok yanii korkma:)
knetrayı görebilirisn cnmmm hastahanede:)büüyk ihtimal o çıkış işlemlerini yaparken sendeeeeee odanda beklio olcaksın:)
hakkaten bugün yağmurluydu malatya, baya bi ıslandık :)
Evet nihayet büyük gün geldi kızlar, KK sayesinde nem ve asilemcimle tanıştım ve onların sayesinde ben de Bilge Türk Bilen'e ameliyat olucam inşallah. bugün tahlillerimi yaptırdım. perşembe günü de ameliyat olucam. inanılmaz heyecanlıyım ve beraberinde çok korkuyorum. üstelik revizyon ameliyatım bu, önceki ameliyatımı antalyada olmuştum ama malesef nerdeyse hiç değişmedi burnum. inşallah bu kez hayal kırıklığına uğramam. güzel haberlerimi sizlerle paylaşabilmek umuduyla :gitme:
Perna ile hastanede karşılaştık. Aynen nem'in dediği gibi oldu ben çıkış işlemlerini yaparken perna yatış işlemlerini yapıyordu. ıyi haberlerini bekliyoruz cnm :) şimdiden çok geçmiş olsun..
Perna ile hastanede karşılaştık. Aynen nem'in dediği gibi oldu ben çıkış işlemlerini yaparken perna yatış işlemlerini yapıyordu. İyi haberlerini bekliyoruz cnm :) şimdiden çok geçmiş olsun..
sağol canım az önce eve geldik , sen maşallah çok iyi görünüyodun , benim şişlik ve morluklarım seninkinden baya fazla gibi. kırdılar çünkü. ameliyat sonrası kendime gelmem de çok zor oldu canım ya, o an o kadar pişman oldum ki, keşke bi kabus olsa, uyansam dedim hep :) bugün biraz daha iyiyim ama işte şu ağızdan nefes almak mahvediyo
cnm geçmiş olsunnn inan b kaç güne unutcaksınnn herşeyi:)
canım umarım hersey yolunda gider Allah yardımcın olsunnnn a.s.
çook çook geçmiş olsun şimdiden çok şanlıymışsın
aynen bende deliricem hatta meraktan
inşallah istediğimiz gibi olmuştur da boşuna değildir bu sıkıntılar..:sinifsinif: