9 Haziranda ameliyat oluyorum.

perna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
158
1
Evet nihayet büyük gün geldi kızlar, KK sayesinde nem ve asilemcimle tanıştım ve onların sayesinde ben de Bilge Türk Bilen'e ameliyat olucam inşallah. bugün tahlillerimi yaptırdım. perşembe günü de ameliyat olucam. inanılmaz heyecanlıyım ve beraberinde çok korkuyorum. üstelik revizyon ameliyatım bu, önceki ameliyatımı antalyada olmuştum ama malesef nerdeyse hiç değişmedi burnum. inşallah bu kez hayal kırıklığına uğramam. güzel haberlerimi sizlerle paylaşabilmek umuduyla :gitme:

ayy cnm hadi hayırlı olsun bu ara baya kk dan bilgeye amlyt olcak var:)
yarında Knetra amlyt olcak:)diger günde sen olcan demek:)
güzel olcakkk iyi düşün ki iyi olsun:)acı sızı yok dencek kdr az:)
morluk şişlikte öle:)

3 hafta sonra süper bi afet olcaksın:)

inşallah canımmm, umarım dediğin gibi olur , acısından sızısından öte uzun bi süre burundan nefes alamicak olmak korkutuyo beni, çabucak geçer gider inşallah günler..

knetrayı ben de okudum az önce, inşallah hepimiz de güzel burunlarımızla haberleşmeye devam ederiz :)

şimdiden geçmiş olsun cnm, yakından takipçinim, umarım istediğin burna kavuşursuna.s.

cnmmmmmm havada baya serin gidiyor şasnlısın valla:)nefes alamamak korkutmasın senii..delikli tampon yaaaa nefes alıyorsun aşırı olmasada:)sabah uyandıgında tıkanmış oluyor deniz suyu sıkınca açılıyorr..hiç nefes almamaslık yok yanii korkma:)
knetrayı görebilirisn cnmmm hastahanede:)büüyk ihtimal o çıkış işlemlerini yaparken sendeeeeee odanda beklio olcaksın:)

hakkaten bugün yağmurluydu malatya, baya bi ıslandık :)

hakkaten bugün yağmurluydu malatya, baya bi ıslandık :)

aynen cnm bende baya ıslandımm:)girmedigim magaza kalmadıı:)ama süper serin oldu yaa gecen hafta sıcaktan uyuyamıyodum geceleri:)

canım umarım hersey yolunda gider Allah yardımcın olsunnnn a.s.

Perna ile hastanede karşılaştık. Aynen nem'in dediği gibi oldu ben çıkış işlemlerini yaparken perna yatış işlemlerini yapıyordu. ıyi haberlerini bekliyoruz cnm :) şimdiden çok geçmiş olsun..

Perna ile hastanede karşılaştık. Aynen nem'in dediği gibi oldu ben çıkış işlemlerini yaparken perna yatış işlemlerini yapıyordu. ıyi haberlerini bekliyoruz cnm :) şimdiden çok geçmiş olsun..

ayy vallahi kıslar işim olmasa düğün hazırlıkları malum gelirdim yanınıza hem sizi görürdüm hemde muyene olurdum 6 aydır gitmeidm doktorakaydirigubbakcemile3

Perna ile hastanede karşılaştık. Aynen nem'in dediği gibi oldu ben çıkış işlemlerini yaparken perna yatış işlemlerini yapıyordu. İyi haberlerini bekliyoruz cnm :) şimdiden çok geçmiş olsun..

sağol canım az önce eve geldik , sen maşallah çok iyi görünüyodun , benim şişlik ve morluklarım seninkinden baya fazla gibi. kırdılar çünkü. ameliyat sonrası kendime gelmem de çok zor oldu canım ya, o an o kadar pişman oldum ki, keşke bi kabus olsa, uyansam dedim hep :) bugün biraz daha iyiyim ama işte şu ağızdan nefes almak mahvediyo

cnm geçmiş olsunnn inan b kaç güne unutcaksınnn herşeyi:)

cnm geçmiş olsunnn inan b kaç güne unutcaksınnn herşeyi:)

çok sağol canım, bugün daha iyi hissediyo gibiyim, umarım gittikçe düzelicektir. ben de güzel güzel resimler paylaşmak istiyorum, çok özeniyodum size zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…