Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin bı neden söylenmedi rahim filmi çekildim şekil bozukluğu var biraz ama bu hamileliğimde hiç bı sıkıntı yaşamadım diğerinde de ondan mı kaynaklı yoksa başka neden mi var hala %100 net değil. Ama bu hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullandım onun faydası olmuş olabilir çok şükür hiç sorunsuz doğum yaptım inşallah en kısa zamanda sizin de olur. Bana 2 ay beklemem yeterli demişlerdi doktordan doktora degisiyo galiba kimisi 6 ay diyo ama ben hemen 2-3 ay sonra hamile kaldım kayıplardan sonra tekrarÇok sevindim sağlıkla büyüsün bebişiniz peki bi neden söylediler mi size yada herhangi bi test yaptırdınız mı? Benimde şuan 1 ay geçti doktor 6 ay ve 1 sene arası beklememi önerdi ama bende o kadar beklemek istemiyorum sizin yorumunuzu görünce çok sevindim
Kötü hissetme elbet olacaktır ins. benim de ilk bebeğimin kalp atışı 9.haftada durdu ve kürtaj oldum o an insan yıkılıyor sebebini bilmek istiyor, ama inan geçiyor asla isyan etme, sağlıklı değildi, ondan sonra bir oğlum ve bir kızım oldu, senin de olacaktır evlatların biraz kendine zaman ver kolay değil hele ki ilk gebelikte çok zor bu yaşadıklarınEvet 2 buçuk yıllık evliyim malesef ilk bebeğimizdi ilk olması beni çok korkutuyor şuan psikolojik olarak çok kötüyüm birdaha olmayacak gibi güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var.
Evet gerçekten ilk olması beni çok endişelendiriyor sağolun sizin yorumlarınızı gördükçe daha iyi hissediyorum siz kaç ay sonra hamile kaldınızKötü hissetme elbet olacaktır ins. benim de ilk bebeğimin kalp atışı 9.haftada durdu ve kürtaj oldum o an insan yıkılıyor sebebini bilmek istiyor, ama inan geçiyor asla isyan etme, sağlıklı değildi, ondan sonra bir oğlum ve bir kızım oldu, senin de olacaktır evlatların biraz kendine zaman ver kolay değil hele ki ilk gebelikte çok zor bu yaşadıkların
Sağolun inşallah zor bi süreçti kimsenin yaşamasını istemem sizler yazdıkça daha iyi oluyorum banada umut oluyor iyi ki varsınız :)Kesin bı neden söylenmedi rahim filmi çekildim şekil bozukluğu var biraz ama bu hamileliğimde hiç bı sıkıntı yaşamadım diğerinde de ondan mı kaynaklı yoksa başka neden mi var hala %100 net değil. Ama bu hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullandım onun faydası olmuş olabilir çok şükür hiç sorunsuz doğum yaptım inşallah en kısa zamanda sizin de olur. Bana 2 ay beklemem yeterli demişlerdi doktordan doktora degisiyo galiba kimisi 6 ay diyo ama ben hemen 2-3 ay sonra hamile kaldım kayıplardan sonra tekrar
Benim pataloji raporunda mol gebelik çıktı o yüzden 6 ay korundum ama normal kurtajda 3 ay yeterli diye biliyorum rahmin toparlanması icinEvet gerçekten ilk olması beni çok endişelendiriyor sağolun sizin yorumlarınızı gördükçe daha iyi hissediyorum siz kaç ay sonra hamile kaldınız