Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum benimde aynısı oldu bende hamilelik devam ediyor sanıyordum kalbi durmuş.
Nedeni bilinmiyor ilk gebelikte olabilir deniliyor kalırsın ovulasyon testi al
Hamileyim kuzum 3 ay sonra kaldmSağolun sizdede geçmiş olsun şuan çocuğunuz varmı
Hamileyim kuzum 3 ay sonra kaldm
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende 12 haftalık hamileyim derken 9. Hafta kalbi durmuş kürtaj olmuştum size tavsiyem düşük sonrası gebelik planlayanlar topiğini okuyun orada kürtaj olan,dış gebelik yaşayan, işlemsiz düşüren çoğu arkadaşımız hamile size de moral olsun ben orası sayesinde toparladım yalan yokMerhabalar buraya yeni katıldım 2 gün önce bebeğimi kaybettim ilk bebeğimizdi 12 haftalık hamile olduğumu sanıyordum 9.haftada bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj ile aldılar neden oldugu patoloji sonucu 15 gün sonra çıkacakmış tirotlerim yüksek çıkıyordu doktorlar kromozom bozukluğununda sebep olabileceğini söylediler sizlerde daha önce yaşadınız mı çok korkuyorum birdaha çocuğumuz olabilecekmi
Yok kuzum ovulasyon testi aldım birgebeningunlugu var oradan 3.ayda oldu.Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin peki bi tedavi süreci oldu mu ya da herhangi bi test yaptırdınız mı
Ben de 12 . Hafta kontrolüne geçtiğimiz perşembe gunu bebegimin kalbinin 11. Haftada durduğunu öğrendim. Genetik testi yapıldığından kalbinde problem vardır dedi dr. Acinizi anliyorum . Surekli ağlamak geliyor içimden.Merhabalar buraya yeni katıldım 2 gün önce bebeğimi kaybettim ilk bebeğimizdi 12 haftalık hamile olduğumu sanıyordum 9.haftada bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj ile aldılar neden oldugu patoloji sonucu 15 gün sonra çıkacakmış tirotlerim yüksek çıkıyordu doktorlar kromozom bozukluğununda sebep olabileceğini söylediler sizlerde daha önce yaşadınız mı çok korkuyorum birdaha çocuğumuz olabilecekmi
Bende Aralık ayında hamile olduğumu öğrenmiştim. Ocak ayinda 7 haftalikken kalbi durdu. Ben 8 haftalık sanıyordum tabi 1 hafta önce ölmüş . Aklımın ucuna gelmezdi tabiki kontrolde öğrenmek. Çok zor durum Allah yardımcınız olsun. Bende 2 buçuk yıllık evliyim ilk bebeğimdi. Kürtaj olalı 2 adet geçirdim. Henüz hamile değilim. Fakat ben kan pihtilasma testi yaptırdım ve Bende kan pihtilasmasi çıktı. Şuan coraspirin kullanıyorum. Sanırım hamile karıncadan iğne vurulmam gerekecek. En azından sebebini bulmuş olduk. Bebekte patolojik genetik de temiz çıktı Bi sorun çıkmadı. Sorun benim kanimdaymisMerhabalar buraya yeni katıldım 2 gün önce bebeğimi kaybettim ilk bebeğimizdi 12 haftalık hamile olduğumu sanıyordum 9.haftada bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj ile aldılar neden oldugu patoloji sonucu 15 gün sonra çıkacakmış tirotlerim yüksek çıkıyordu doktorlar kromozom bozukluğununda sebep olabileceğini söylediler sizlerde daha önce yaşadınız mı çok korkuyorum birdaha çocuğumuz olabilecekmi
Ben de 12 . Hafta kontrolüne geçtiğimiz perşembe gunu bebegimin kalbinin 11. Haftada durduğunu öğrendim. Genetik testi yapıldığından kalbinde problem vardır dedi dr. Acinizi anliyorum . Surekli ağlamak geliyor içimden.
Bende Aralık ayında hamile olduğumu öğrenmiştim. Ocak ayinda 7 haftalikken kalbi durdu. Ben 8 haftalık sanıyordum tabi 1 hafta önce ölmüş . Aklımın ucuna gelmezdi tabiki kontrolde öğrenmek. Çok zor durum Allah yardımcınız olsun. Bende 2 buçuk yıllık evliyim ilk bebeğimdi. Kürtaj olalı 2 adet geçirdim. Henüz hamile değilim. Fakat ben kan pihtilasma testi yaptırdım ve Bende kan pihtilasmasi çıktı. Şuan coraspirin kullanıyorum. Sanırım hamile karıncadan iğne vurulmam gerekecek. En azından sebebini bulmuş olduk. Bebekte patolojik genetik de temiz çıktı Bi sorun çıkmadı. Sorun benim kanimdaymis
Bende Aralık ayında hamile olduğumu öğrenmiştim. Ocak ayinda 7 haftalikken kalbi durdu. Ben 8 haftalık sanıyordum tabi 1 hafta önce ölmüş . Aklımın ucuna gelmezdi tabiki kontrolde öğrenmek. Çok zor durum Allah yardımcınız olsun. Bende 2 buçuk yıllık evliyim ilk bebeğimdi. Kürtaj olalı 2 adet geçirdim. Henüz hamile değilim. Fakat ben kan pihtilasma testi yaptırdım ve Bende kan pihtilasmasi çıktı. Şuan coraspirin kullanıyorum. Sanırım hamile karıncadan iğne vurulmam gerekecek. En azından sebebini bulmuş olduk. Bebekte patolojik genetik de temiz çıktı Bi sorun çıkmadı. Sorun benim kanimdaymis
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende 12 haftalık hamileyim derken 9. Hafta kalbi durmuş kürtaj olmuştum size tavsiyem düşük sonrası gebelik planlayanlar topiğini okuyun orada kürtaj olan,dış gebelik yaşayan, işlemsiz düşüren çoğu arkadaşımız hamile size de moral olsun ben orası sayesinde toparladım yalan yok
Tesekkur ederim. Doktorum korunma önermedi. Kurtajdan sonra ilk aletini olunca bebek düşünmeye devam edebilirsin dedi.Çok geçmiş olsun peki doktorlar bi sonraki gebeliğinin ne zaman olmasını önerdi
Insallah . Tup bebek genetik analizli embriyo transferi sonrasi olunca. Cok kıymetli bir bebekti o. Herkes yaşınız kucuk tekrar denersiniz olur diyo. Tabi nerden bilecekler geçtiğimiz yolları . Insallah toparlarız insallah guzel şeyler olur insallah amin amin aminLütfen sizde üzülmeyin ben kendimi toparlamaya çalışıyorum zor bi süreç ama sonucu güzel olucak inşallah pozitif şeyler düşünelim bu konuyu hiç kapatmıyorum umarın en yakın zamanda birbirimize güzel haberi verelim olurmu