9.haftada bebeğimin kalbi durdu

Lütfen sizde üzülmeyin ben kendimi toparlamaya çalışıyorum zor bi süreç ama sonucu güzel olucak inşallah pozitif şeyler düşünelim bu konuyu hiç kapatmıyorum umarın en yakın zamanda birbirimize güzel haberi verelim olurmu
Insallah . Tup bebek genetik analizli embriyo transferi sonrasi olunca. Cok kıymetli bir bebekti o. Herkes yaşınız kucuk tekrar denersiniz olur diyo. Tabi nerden bilecekler geçtiğimiz yolları . Insallah toparlarız insallah guzel şeyler olur insallah amin amin amin

çok geçmiş olsun
ben de 25 gün önce kürtaj oldum. Bebeğimin kalbi 7.haftasında atmıyordu. çok zor bir süreçti ama geçti. doktor ilk adetinden sonra denemeye başlayabilirsiniz dedi. regl olmayı bekliyorum ki kürtajdan sonra regl olmak biraz uzun sürebiliyomuş. bi an önce olmak istiyorum 👀

Bende istiyorum ama sonra düşününce birdaha aynı şeyler yaşamayı istemem ne yapılması gerekiyorsa bütün testleri yaptırıp daha güçlü bi bebeğimiz olsun istiyorum umarım sizin içinde ne zaman hayırlısı olacaksa ozaman olsun

Insallah . Tup bebek genetik analizli embriyo transferi sonrasi olunca. Cok kıymetli bir bebekti o. Herkes yaşınız kucuk tekrar denersiniz olur diyo. Tabi nerden bilecekler geçtiğimiz yolları . Insallah toparlarız insallah guzel şeyler olur insallah amin amin amin

Moralini hiç bozma lütfen streste herşeyi çok etkiliyor benim anneminde 10 yıl sonra gelen mucizesiyim biz sağlıklı olalım herşeyin üstesinden geliriz inşallah

çok geçmiş olsun
ben de 25 gün önce kürtaj oldum. Bebeğimin kalbi 7.haftasında atmıyordu. çok zor bir süreçti ama geçti. doktor ilk adetinden sonra denemeye başlayabilirsiniz dedi. regl olmayı bekliyorum ki kürtajdan sonra regl olmak biraz uzun sürebiliyomuş. bi an önce olmak istiyorum 👀

Bende istiyorum ama sonra düşününce birdaha aynı şeyler yaşamayı istemem ne yapılması gerekiyorsa bütün testleri yaptırıp daha güçlü bi bebeğimiz olsun istiyorum umarım sizin içinde ne zaman hayırlısı olacaksa ozaman olsun
öyle düşünmemeye çalışıyorum ben. rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. bir sonrakinin sağlıklı olacağı inancındayım inşallah öyle de olacak rabbimin izniyle. sizin için de ne zaman iyi olacaksa o zaman olsun 🥰

Merhabalar buraya yeni katıldım 2 gün önce bebeğimi kaybettim ilk bebeğimizdi 12 haftalık hamile olduğumu sanıyordum 9.haftada bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj ile aldılar neden oldugu patoloji sonucu 15 gün sonra çıkacakmış tirotlerim yüksek çıkıyordu doktorlar kromozom bozukluğununda sebep olabileceğini söylediler sizlerde daha önce yaşadınız mı çok korkuyorum birdaha çocuğumuz olabilecekmi :KK43:
Merhaba çok gecmiş olsun. Benim de 9.haftada kalbi durmuş fakat ben de 12. Haftamda ögrenip kürtaj olmuştum. Doktorum adet olduğun ay eğer istersen hamile kalabilirsin, önemli olan senin kendini psikolojik olarak buna hazır hissetmen demişti. Ben kürtajın üzerinden 45 gün sonra adet olmuştum ve o ay hamile kaldım. Benim ikinci düşüğüm olduğu için bir takım genetik test tetkikleri yapılmıstı. O testlerde pıhtılaşma egilimim olduğu ortaya çıktı. Onun dışında yapılan inceleme sonucu bebek de down sendromuna rastlandı. Yani kromozomsal bozukluk sebebiyle düşük yaşandığı söylendi. Sizin de imkanınız varsa genetik testlerinizi yaptırın.

Bence de. Doktorunuz istese de istemese de tüm tetkiklerinizi yaptırın.

Tam olarak aynı durumu yaşadım ilk gebeliğim de. 12. Haftada gittim ve 9.haftada kalbi durmuş . 2 ay sonra hemen yine hamile kaldım o bebeği de çeşitli sıkıntılardan dolayı kaybettim ama çok şükür 3 ay sonrasında yeniden hamile kaldım ve şuan bebeğim 10 gün sonra 6 aylık olucak🥰 1-1 buçuk yıl içinde 3 kere hamile kaldım ve çok şükür 3. Su sağlıkla hiç bir sıkıntı olmadan dünyaya geldi. Üzülme diyemem bende çok üzülmüştüm ama sakın karamsar olma bidaha olmaz diye düşünme ben üst üste 2 kere yaşamama rağmen umudumu kaybetmedim pes etmedim. 🥰

Korkmayın düşükten sonra sağlıklı bebekleri olan bir sürü insan var kadınların yarısından fazlası bu durumları yaşıyor maalesef. Benim de bir kürtajım var doktorum ilk adet sonrası tekrar hamile kalabilirsin ama yine de 3-5 ay bekle bünyeni toparla demişti.

Tam olarak aynı durumu yaşadım ilk gebeliğim de. 12. Haftada gittim ve 9.haftada kalbi durmuş . 2 ay sonra hemen yine hamile kaldım o bebeği de çeşitli sıkıntılardan dolayı kaybettim ama çok şükür 3 ay sonrasında yeniden hamile kaldım ve şuan bebeğim 10 gün sonra 6 aylık olucak🥰 1-1 buçuk yıl içinde 3 kere hamile kaldım ve çok şükür 3. Su sağlıkla hiç bir sıkıntı olmadan dünyaya geldi. Üzülme diyemem bende çok üzülmüştüm ama sakın karamsar olma bidaha olmaz diye düşünme ben üst üste 2 kere yaşamama rağmen umudumu kaybetmedim pes etmedim. 🥰

Çok sevindim sağlıkla büyüsün bebişiniz peki bi neden söylediler mi size yada herhangi bi test yaptırdınız mı? Benimde şuan 1 ay geçti doktor 6 ay ve 1 sene arası beklememi önerdi ama bende o kadar beklemek istemiyorum sizin yorumunuzu görünce çok sevindim

Korkmayın düşükten sonra sağlıklı bebekleri olan bir sürü insan var kadınların yarısından fazlası bu durumları yaşıyor maalesef. Benim de bir kürtajım var doktorum ilk adet sonrası tekrar hamile kalabilirsin ama yine de 3-5 ay bekle bünyeni toparla demişti.

X