Valla cnm bu yorumun ilaç gibi geldi valla gözlerim doldu ağlayasım geldi. Herks sıcak basması diyor ya ben çok üşüyumce modum düştu. Bide ateşim yerlerde hep 36.3 ten yukarı çıkmıyor herkes 37 ve üstü diyor. Belirtilerim de kaybolunca tuhaf oldum cnm ya. İnşallah senin gibi olurum bende. Senin bünyen gibidir de hamilelik ten üşüyorumdur. Bildiğin sıtma tuttu dün geceBende çok üşüyorum canım. Dün gece üç kat örttüm üstüme inanmazsınız. Olabilir bence herkesin farklı oluyor belirtileri.
Şu anda yorganın altında yatıyorum tatlım. Elim ayağım buz gibi isitamiyorum. Dün gece bende öyle oldum inan yorgan ve iki battaniye örttüm anca ısındım. Busabah yine kan verdim bakalım yükselme nasıl olacak. Belirtim de inan hiç yok sadece göğüslerim büyüdü okadar. Strese sokma kendini.Valla cnm bu yorumun ilaç gibi geldi valla gözlerim doldu ağlayasım geldi. Herks sıcak basması diyor ya ben çok üşüyumce modum düştu. Bide ateşim yerlerde hep 36.3 ten yukarı çıkmıyor herkes 37 ve üstü diyor. Belirtilerim de kaybolunca tuhaf oldum cnm ya. İnşallah senin gibi olurum bende. Senin bünyen gibidir de hamilelik ten üşüyorumdur. Bildiğin sıtma tuttu dün gece
Cnm benim Allah'ın izniyle yükselecek inşallah. Rabbim yüzümuZe. Baksın maddi manevi fizyolojik psikolojik yıprandım yaş 40 olunca daha da tedirginim açıkçası başka embriyom yok. Hep ağlayasım geliyor valla. Dün ve evelisigun kolumu bacagimi kaldiramiyordum kanım.cekilmis gibi halszidim. Bugün hiç belirti kalmadı bide üşüme gelince tedirgin oldum cnmŞu anda yorganın altında yatıyorum tatlım. Elim ayağım buz gibi isitamiyorum. Dün gece bende öyle oldum inan yorgan ve iki battaniye örttüm anca ısındım. Busabah yine kan verdim bakalım yükselme nasıl olacak. Belirtim de inan hiç yok sadece göğüslerim büyüdü okadar. Strese sokma kendini.
İnşallah hepimizin sonucu pozitif olur. Sağlıkla alırız bebelerimizi kucağımıza. Önceki regl gibi ağrılarımi biliyorsun zaten ama iki gündür benimde birşeyim yok ve inanılmaz üşüyorum. Gebelik belirtisi farklı olabilir düşürme modunu inşallah seninde güzel haberlerini alicazCnm benim Allah'ın izniyle yükselecek inşallah. Rabbim yüzümuZe. Baksın maddi manevi fizyolojik psikolojik yıprandım yaş 40 olunca daha da tedirginim açıkçası başka embriyom yok. Hep ağlayasım geliyor valla. Dün ve evelisigun kolumu bacagimi kaldiramiyordum kanım.cekilmis gibi halszidim. Bugün hiç belirti kalmadı bide üşüme gelince tedirgin oldum cnm
İnşallah cnm benim hayırlısı olsun ne diyeyim elinizden geleni yaptık gerisii Rabbimin biliyorum ama yinee de insan olsun istiyor umut ediyorİnşallah hepimizin sonucu pozitif olur. Sağlıkla alırız bebelerimizi kucağımıza. Önceki regl gibi ağrılarımi biliyorsun zaten ama iki gündür benimde birşeyim yok ve inanılmaz üşüyorum. Gebelik belirtisi farklı olabilir düşürme modunu inşallah seninde güzel haberlerini alicaz
Belki senin ateş yükselmesinden titreme oluyordur cnm ateşini ölçtü n mu hiçŞu anda yorganın altında yatıyorum tatlım. Elim ayağım buz gibi isitamiyorum. Dün gece bende öyle oldum inan yorgan ve iki battaniye örttüm anca ısındım. Busabah yine kan verdim bakalım yükselme nasıl olacak. Belirtim de inan hiç yok sadece göğüslerim büyüdü okadar. Strese sokma kendini.
Benim ilk üç dört gün ayaklarım buz gibiydi hiç ısıtamıyotdum .iki tane çorap giydim üstüne de patik giymiştim sonra geçti ama beni sıcak basmadı .Ağrılarım da adet olucak gibiydi bir beş saniye giriyor geri geçiyor .bugün 20 . Gün hala da ağrılarım devam ediyor .Dünden beri çok üşüyorum ben ya millet sıcak basmasından bahsediyor hep ben deli gibi üşüyorum dünden beri
Bende öyleyim cnm ısınmıyor ayaklarım bide sıtma tutuyor üşüyorum ateşim de 35.8 o yüzden tedirginim zaten hamilelik te bu kadar düşük ateş oluyor mu herkes yüksek ateş olur diyor. Ya benim vücut değişik yada transfer im.negatif başka bişey gelmiyor aklıma.Benim ilk üç dört gün ayaklarım buz gibiydi hiç ısıtamıyotdum .iki tane çorap giydim üstüne de patik giymiştim sonra geçti ama beni sıcak basmadı .Ağrılarım da adet olucak gibiydi bir beş saniye giriyor geri geçiyor .bugün 20 . Gün hala da ağrılarım devam ediyor .
Ateşimi ölçmedim canım ama kan sonucumda kan değerim düşük çıktı biraz. Benim genelde zaten düşük oluyor. Kansızlık tan ötürü üşüme oluyor canım.Belki senin ateş yükselmesinden titreme oluyordur cnm ateşini ölçtü n mu hiç
Benim de hep düşüktür cnm normalde de çok üşüyen bir insanimdir. Burda belirtileri okudukça insan kendinde de ariyo demekki sıcak basması oluyorsa sende de olacak sanıyorsun olmayınca tedirgin oluyorsun.Ateşimi ölçmedim canım ama kan sonucumda kan değerim düşük çıktı biraz. Benim genelde zaten düşük oluyor. Kansızlık tan ötürü üşüme oluyor canım.
Merhaba benim de iki üç gündur ayaklarım soguk. Kan değerlerim normal. Gerçi Kasım ayına gireceğiz artık belki havalardandir ama acaba hamilelik olabilir mi diye merak icindeyim. 20 si ya da 23 u yumurtlama gunumdu. 19 ve 20 sini degerlendirmistik. 20 si gecesinden 23 u gündüzüne kadar 2.5 gün geçiyor. Tutmuş mudur ki?Benim de hep düşüktür cnm normalde de çok üşüyen bir insanimdir. Burda belirtileri okudukça insan kendinde de ariyo demekki sıcak basması oluyorsa sende de olacak sanıyorsun olmayınca tedirgin oluyorsun.