Evet pozitif görünüyor gayet. Sağlıkla ilerler umarımMerhaba kızlar. İlk defa burda soru soran tarafım bi hatam olursa affedin. 25 eylül 5.gün taze 1 embrio transfer oldum. Yaşım 30 . Amh: 0.77. Bugün 9. Gün kan testime 2 gün kaldı sabah erken gebelik testi yapmak istedim . Biliyorsunuz bu süreçte progestan fitil kullanılıyor sabah 7 de benim ilk fitilim. Testi saat 10 da yaptım. Afedersiniz((( idrar kasesine biraz sanki yağlı gibi beyaz hafif fitil kalıntıları geldi sim gibi sanki ufak ufak. Ama derine daldırdım testi onlar üzerinde idi)) test bu şekilde çıktı bu şekilde pozitif oluyor mu yine.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederimEvet pozitif görünüyor gayet. Sağlıkla ilerler umarımacaba kaçıncı denemenizdi
Evet pozitif sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba kızlar. İlk defa burda soru soran tarafım bi hatam olursa affedin. 25 eylül 5.gün taze 1 embrio transfer oldum. Yaşım 30 . Amh: 0.77. Bugün 9. Gün kan testime 2 gün kaldı sabah erken gebelik testi yapmak istedim . Biliyorsunuz bu süreçte progestan fitil kullanılıyor sabah 7 de benim ilk fitilim. Testi saat 10 da yaptım. Afedersiniz((( idrar kasesine biraz sanki yağlı gibi beyaz hafif fitil kalıntıları geldi sim gibi sanki ufak ufak. Ama derine daldırdım testi onlar üzerinde idi)) test bu şekilde çıktı bu şekilde pozitif oluyor mu yine.
AminnEvet pozitif sağlıkla ilerlesin inşallah
Benimde 25 eylul testim dun böyle koyuydu yani pozitif çok şükğrMerhaba kızlar. İlk defa burda soru soran tarafım bi hatam olursa affedin. 25 eylül 5.gün taze 1 embrio transfer oldum. Yaşım 30 . Amh: 0.77. Bugün 9. Gün kan testime 2 gün kaldı sabah erken gebelik testi yapmak istedim . Biliyorsunuz bu süreçte progestan fitil kullanılıyor sabah 7 de benim ilk fitilim. Testi saat 10 da yaptım. Afedersiniz((( idrar kasesine biraz sanki yağlı gibi beyaz hafif fitil kalıntıları geldi sim gibi sanki ufak ufak. Ama derine daldırdım testi onlar üzerinde idi)) test bu şekilde çıktı bu şekilde pozitif oluyor mu yine.
İnşaAllah güzel ilerler herşey. Hepimize sağlıkla gelsinBenimde 25 eylul testim dun böyle koyuydu yani pozitif çok şükğrtebrik ederik inşallah sağlıkla ilerlesin. Dr uma da söyledim o da kan testi önemli dediii yarın vericem test 10.gün de çıkıyor
Çatlama iğnesi yapmış mıydınız. Eger onun etkisi değilse hamilesiniz :)Merhaba kızlar. İlk defa burda soru soran tarafım bi hatam olursa affedin. 25 eylül 5.gün taze 1 embrio transfer oldum. Yaşım 30 . Amh: 0.77. Bugün 9. Gün kan testime 2 gün kaldı sabah erken gebelik testi yapmak istedim . Biliyorsunuz bu süreçte progestan fitil kullanılıyor sabah 7 de benim ilk fitilim. Testi saat 10 da yaptım. Afedersiniz((( idrar kasesine biraz sanki yağlı gibi beyaz hafif fitil kalıntıları geldi sim gibi sanki ufak ufak. Ama derine daldırdım testi onlar üzerinde idi)) test bu şekilde çıktı bu şekilde pozitif oluyor mu yine.
Çatlatma ignem 18 eylül de vuruldum . 16 gün bugün . Etkisi çoktan geçmiş olmalı.Çatlama iğnesi yapmış mıydınız. Eger onun etkisi değilse hamilesiniz :)
Merhaba kızlar. İlk defa burda soru soran tarafım bi hatam olursa affedin. 25 eylül 5.gün taze 1 embrio transfer oldum. Yaşım 30 . Amh: 0.77. Bugün 9. Gün kan testime 2 gün kaldı sabah erken gebelik testi yapmak istedim . Biliyorsunuz bu süreçte progestan fitil kullanılıyor sabah 7 de benim ilk fitilim. Testi saat 10 da yaptım. Afedersiniz((( idrar kasesine biraz sanki yağlı gibi beyaz hafif fitil kalıntıları geldi sim gibi sanki ufak ufak. Ama derine daldırdım testi onlar üzerinde idi)) test bu şekilde çıktı bu şekilde pozitif oluyor mu yine.
Merhabalar benimde 5 Ekim transfer oldum taze transfer 7.gün test yaptım sonucu sizin ki gibiydi acaba kanda sizin ne çıktı .cevap verebilir misiniz?çok merak ediyorum
Merhaba 12.gün kanda 797 çıktıMerhabalar benimde 5 Ekim transfer oldum taze transfer 7.gün test yaptım sonucu sizin ki gibiydi acaba kanda sizin ne çıktı .cevap verebilir misiniz?çok merak ediyorum
Hayırlı olsun cnm banada dua edermısınMerhaba kızlar. İlk defa burda soru soran tarafım bi hatam olursa affedin. 25 eylül 5.gün taze 1 embrio transfer oldum. Yaşım 30 . Amh: 0.77. Bugün 9. Gün kan testime 2 gün kaldı sabah erken gebelik testi yapmak istedim . Biliyorsunuz bu süreçte progestan fitil kullanılıyor sabah 7 de benim ilk fitilim. Testi saat 10 da yaptım. Afedersiniz((( idrar kasesine biraz sanki yağlı gibi beyaz hafif fitil kalıntıları geldi sim gibi sanki ufak ufak. Ama derine daldırdım testi onlar üzerinde idi)) test bu şekilde çıktı bu şekilde pozitif oluyor mu yine.
Merhaba belirti neler oldu acabaMerhaba kızlar. İlk defa burda soru soran tarafım bi hatam olursa affedin. 25 eylül 5.gün taze 1 embrio transfer oldum. Yaşım 30 . Amh: 0.77. Bugün 9. Gün kan testime 2 gün kaldı sabah erken gebelik testi yapmak istedim . Biliyorsunuz bu süreçte progestan fitil kullanılıyor sabah 7 de benim ilk fitilim. Testi saat 10 da yaptım. Afedersiniz((( idrar kasesine biraz sanki yağlı gibi beyaz hafif fitil kalıntıları geldi sim gibi sanki ufak ufak. Ama derine daldırdım testi onlar üzerinde idi)) test bu şekilde çıktı bu şekilde pozitif oluyor mu yine.
Merhaba artık hamile degilim düşük yaptım. Bende belirti yok denecek kadar azdı sadece göğüs hassasiyeti ama çok az ve hafif arada giren kasık ağrım oluyordu ama dediğim gibi çok azdıMerhaba belirti neler oldu acaba
Umarım sizinki sağlıkla tutunur inşaAllah en kısa sürede anne olursunuzHayırlı olsun cnm banada dua edermısın
Hakkımızda hayırlısını kolaylık la versın rabbım cnm sanada çift çift versin rabbimUmarım sizinki sağlıkla tutunur inşaAllah en kısa sürede anne olursunuz
Hakkımızda hayırlısını kolaylık la versın rabbım cnm sanada çift çift nasip etsinUmarım sizinki sağlıkla tutunur inşaAllah en kısa sürede anne olursunuz
Kaçıncı gün emriyosu yarın erken gebelik yapsam çıkar mı benim üçüncü gün yedinci gün yaptım negatifUmarım sizinki sağlıkla tutunur inşaAllah en kısa sürede anne olursunuz
Test yaptınız mı kandaMerhabalar benimde 5 Ekim transfer oldum taze transfer 7.gün test yaptım sonucu sizin ki gibiydi acaba kanda sizin ne çıktı .cevap verebilir misiniz?çok merak ediyorum