Embriyo transferi 9.gün idrar testi negatif olanlar

bahr1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
41
20
31
Merhaba arkadaşlar 5. Gün embriyosu transferi oldum bu sabah 9.gün diye erkenden test yaptım ama negatif çıktı acaba erken mi yaptım pozitifi görürmüyüm ilerleyen günlerde

Okan sulandırıcı var ya adamım fena yapıyor mosmor oldu göbeğim şimdiden bizimkisi biraz kar ilacı veriyor anlamadım ki yaştan dolayı mı veriyor gerçekten vücudumuz istiyor mu veriyor anlamıyorum
Bende anlamıyorum herkes aynı iğneleri kullanıyor ben sordum hemşireye kan sulandırıcı filan olucak mı diye Dr bey gerek görmüyor dedi gerekirse sonra başlanır dedi

Elbette çok haklısın ama insanın eksik hissediyor tamamlanmak istiyor çevremdekilere bakıyorum arkadaşlarıma hepsi ikinci üçüncü çocuğu doğurdu bazılarının çocuğu liseye gidiyor o derece yani eltim ikinciyi hamile kaldı ne bileyim boğazımda düğümleniyor bazen sözler ha bana diyebilirsin daha daha test yapmadım neden karalar bağladın diyebilirsin ama bilmiyorum içinden bir his böyle ağlamam gerektiğini söylüyor devam psikolojim bozuldu galiba hayırlı olsun diyorum geçiyorum yapacak bir şeyim de yok
O kadar iyi anlıyorum ki seni aynı şeyleri yaşıyorum yolda tanıdıklara selam vermeye korkar oldum nasılsın demeden çocuk soruyorlar ve ben artık üslupsuz kırıcı soranları tersliyorum o eksik his hiç geçmez belki ama kabullenip elimden geleni yaptım dememiz gerekir olumsuz sonuç olursa da hatta şu kadarını söyleyeyim normalde iyi biridir kayınvalidem hakkını yemem ama adet tarihlerimi takip ediyormuş ne zamandır test yaptırcağım günü takvime işaretlemiş filan daha neler

O kadar iyi anlıyorum ki seni aynı şeyleri yaşıyorum yolda tanıdıklara selam vermeye korkar oldum nasılsın demeden çocuk soruyorlar ve ben artık üslupsuz kırıcı soranları tersliyorum o eksik his hiç geçmez belki ama kabullenip elimden geleni yaptım dememiz gerekir olumsuz sonuç olursa da hatta şu kadarını söyleyeyim normalde iyi biridir kayınvalidem hakkını yemem ama adet tarihlerimi takip ediyormuş ne zamandır test yaptırcağım günü takvime işaretlemiş filan daha neler
Vallahi ben de aynı durumdayım insanların sorularından bakışlarından kimseyle görüşmez oldum ne arkadaşlarınla ne akrabalarımla kendi kabuğuma çekildim zaten yeterince sıkıntı yaşıyoruz tedaviyle

Vallahi ben de aynı durumdayım insanların sorularından bakışlarından kimseyle görüşmez oldum ne arkadaşlarınla ne akrabalarımla kendi kabuğuma çekildim zaten yeterince sıkıntı yaşıyoruz tedaviyle
Bende öyleyim görüştüğüm bir iki arkadaşım var kimseyi bırakmadım çevremde senin tam kaçıncı gün bugün

maalesef olmadı... 1.29 çıktı, ilaçları bıraktım. Eşim tekrar deneyelim diyor ama gelecek olsa ilk seferde de gelirdi, zaten yumurta rezervim çok düşük artık.
inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Bence kıbrıs donasyon dene yıpratma kendini maddiyatını bir kez git al bebeklerini gel allahın izniyle

o konuyu ilk defa duydum, başkasının yumurtası kullanılıyor sanırım değil mi
Evettt ben kıbrısta kendi yumurtamla transfer oldum ama klinikte Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden kadınlar vardı menapoza girmiş kadınlar bile transfer oluyor ve 10 gün geçmeden anne oluyorlar benim bu başarısız olursa Allah korusun tabi 😔🙏 sonraki planım donasyon garanti en azından yeterki anne olayım 😔

Evettt ben kıbrısta kendi yumurtamla transfer oldum ama klinikte Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden kadınlar vardı menapoza girmiş kadınlar bile transfer oluyor ve 10 gün geçmeden anne oluyorlar benim bu başarısız olursa Allah korusun tabi 😔🙏 sonraki planım donasyon garanti en azından yeterki anne olayım 😔
ücret hakkında bilginiz var mı

Kızlar merhaba , bugün ben de idrar testi yaptım 9.gün 3gunluk 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edilmişti. Negatif çıktı, cok hayal kırıklığına uğramış durumdayım. Yanlış olma ihtimali var mı ,burdan pozitife döner mi acaba biri bisey desin lütfen 😔

Merhaba arkadaşlar 5. Gün embriyosu transferi oldum bu sabah 9.gün diye erkenden test yaptım ama negatif çıktı acaba erken mi yaptım pozitifi görürmüyüm ilerleyen günlerde
Öncelikle Allah tamamına erdirsin 🙏erken test yapmışsınız. Beklemek çok zor. Ben de 4.günümdeyim.doktorum 15 gün bekle dedi. Erken test yapıp moralinizi bozmayın bence. Üzlüp olumlu sonuçlanacak bişeyi olumsuza çevirmeyin.

maalesef olmadı... 1.29 çıktı, ilaçları bıraktım. Eşim tekrar deneyelim diyor ama gelecek olsa ilk seferde de gelirdi, zaten yumurta rezervim çok düşük artık.
inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Yumurta rezervinjz kac?benim 0.64 tu 3.denemeye hazirlanirken kendiliginden gebe kalmistim ama dış gebelik olmustu malesef😔sorun sadce yumurta rezervi ise baska sorun yoksa bu sorun değilmiş öyle diyorlar kendim de bizzat yasadigim icin söylemek istedim🌹🌼

X