9.gün idrer testi pozitif

Bel kasık ağrısı üçüncü gün Bnm dokuz gün oldu idrarda gene çıkmadı
Bence biraz daha bekleyin çünkü üçüncü gün işe beşinci gün aynı değil stres yapmayın .Kan sonucuna odaklanın .Bende ilk başta herhalde olmadı zannettim hatta bir kaç gün ilaçları kullanmadım sonra eşimin ısrarı üzerine test yaptım çıktı .İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız

İnş çok stresli bi şey aslında ama üçüncü gün emriyosu bende bugün yapayım dedim ama çıkmadı idrarda umudum hep var daha üç gün var önümde hissediyorum olucak inş rabbim varsa ümitsizlik yok dua edin ne olur yorumunuz beni umutlandırıyor

Cnm kaçıncı günündu transferin? 3. Gün embriyosu sonradan çıkıyormuş belki öyledir

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Bence artık test yapmayın kan testi gününüzü bekleyin .Stres yapmayın diyecek ama insanın elinde değil ama başka şeylerle ilgilenin .Benim hiç umudum yoktu Rabbim ol dedi mi olur üçüncü günde geç tutunma oluyormuş .Bende test yaptığım zaman çok hafif bir çizgiydi .Bol bol dinleniyorum nerdeyse hiç iş yapamıyorum.Sizde dinlenin iyice test gününüzü bekleyin .Güzel sonuçlar alırsınız umarım.

Amin cnm inş ya çok stres var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…