- 12 Ekim 2024
- 45
- 15
- 21
Evet yaptım 10. Gün 451 çıktı.17.gün 6825 çıktı Kasım 18 de de keseye bakacağız .Test yaptınız mı kanda
Bnm üçüncü gün emriyosu senın cnmEvet yaptım 10. Gün 451 çıktı.17.gün 6825 çıktı Kasım 18 de de keseye bakacağız .
İlk idrar damı ögrendınBnm üçüncü gün emriyosu senın cnm
Hayırlısı olsun cnmEvet yaptım 10. Gün 451 çıktı.17.gün 6825 çıktı Kasım 18 de de keseye bakacağız .
Benim ki beşinci gün embriyosu ve ilk idrarda öğrendim ama inanmamıştım çok .kan aldırınca belli oldu.Sizinde karın ağrılarınız var mı çünkü benim çok ağrım var beş saniye giriyor adet olucakmış gibi geri gidiyor sonra .Bnm üçüncü gün emriyosu senın cnm
Benim ki beşinci gün embriyosu ve ilk idrarda öğrendim ama inanmamıştım çok .kan aldırınca belli oldu.Sizinde karın ağrılarınız var mı çünkü benim çok ağrım var beş saniye giriyor adet olucakmış gibi geri gidiyor sonra
Bence biraz daha bekleyin çünkü üçüncü gün işe beşinci gün aynı değil stres yapmayın .Kan sonucuna odaklanın .Bende ilk başta herhalde olmadı zannettim hatta bir kaç gün ilaçları kullanmadım sonra eşimin ısrarı üzerine test yaptım çıktı .İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınızBel kasık ağrısı üçüncü gün Bnm dokuz gün oldu idrarda gene çıkmadı
İnş çok stresli bi şey aslında ama üçüncü gün emriyosu bende bugün yapayım dedim ama çıkmadı idrarda umudum hep var daha üç gün var önümde hissediyorum olucak inş rabbim varsa ümitsizlik yok dua edin ne olur yorumunuz beni umutlandırıyorBence biraz daha bekleyin çünkü üçüncü gün işe beşinci gün aynı değil stres yapmayın .Kan sonucuna odaklanın .Bende ilk başta herhalde olmadı zannettim hatta bir kaç gün ilaçları kullanmadım sonra eşimin ısrarı üzerine test yaptım çıktı .İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız
Cnm kaçıncı günündu transferin? 3. Gün embriyosu sonradan çıkıyormuş belki öyledirİnş çok stresli bi şey aslında ama üçüncü gün emriyosu bende bugün yapayım dedim ama çıkmadı idrarda umudum hep var daha üç gün var önümde hissediyorum olucak inş rabbim varsa ümitsizlik yok dua edin ne olur yorumunuz beni umutlandırıyor
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Bence artık test yapmayın kan testi gününüzü bekleyin .Stres yapmayın diyecek ama insanın elinde değil ama başka şeylerle ilgilenin .Benim hiç umudum yoktu Rabbim ol dedi mi olur üçüncü günde geç tutunma oluyormuş .Bende test yaptığım zaman çok hafif bir çizgiydi .Bol bol dinleniyorum nerdeyse hiç iş yapamıyorum.Sizde dinlenin iyice test gününüzü bekleyin .Güzel sonuçlar alırsınız umarım.İnş çok stresli bi şey aslında ama üçüncü gün emriyosu bende bugün yapayım dedim ama çıkmadı idrarda umudum hep var daha üç gün var önümde hissediyorum olucak inş rabbim varsa ümitsizlik yok dua edin ne olur yorumunuz beni umutlandırıy
Üçüncü gün cnm bugün dokuzuncu günCnm kaçıncı günündu transferin? 3. Gün embriyosu sonradan çıkıyormuş belki öyledir
Sen ne yaptın kanda çıkar sanırımÜçüncü gün cnm bugün dokuzuncu gün
Ben bişey yapmadım daha cnm 11. Gün ptesi kan testi günü eşim orda öğrenelim diyor ama ben dayanamıyorum. Bide bugün bütün belirtilerim kayboldu moralim bozuldu resmenSen ne yaptın kanda çıkar sanırım
Amin cnm inş ya çok stres var bakalımİnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Bence artık test yapmayın kan testi gününüzü bekleyin .Stres yapmayın diyecek ama insanın elinde değil ama başka şeylerle ilgilenin .Benim hiç umudum yoktu Rabbim ol dedi mi olur üçüncü günde geç tutunma oluyormuş .Bende test yaptığım zaman çok hafif bir çizgiydi .Bol bol dinleniyorum nerdeyse hiç iş yapamıyorum.Sizde dinlenin iyice test gününüzü bekleyin .Güzel sonuçlar alırsınız umarım.
Bozma cnm rabbim inş kan testinde görmeyi nasip etsin benımde test günüm pazartesiBen bişey yapmadım daha cnm 11. Gün ptesi kan testi günü eşim orda öğrenelim diyor ama ben dayanamıyorum. Bide bugün bütün belirtilerim kayboldu moralim bozuldu resmen
Dünden beri çok üşüyorum ben ya millet sıcak basmasından bahsediyor hep ben deli gibi üşüyorum dünden beriBozma cnm rabbim inş kan testinde görmeyi nasip etsin benımde test günüm pazartesi
Bende çok üşüyorum canım. Dün gece üç kat örttüm üstüme inanmazsınız. Olabilir bence herkesin farklı oluyor belirtileri.Dünden beri çok üşüyorum ben ya millet sıcak basmasından bahsediyor hep ben deli gibi üşüyorum dünden beri
Sıcak basması iyi üşüme adete işaret diyorlar genelde oyuzden modum düştü cnmSıcak banada basıyor cnm. Ağrılarım var Bnm