9 gün adet gecikmesi geç döllenme

Bilmiyorum ya İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşıyorumdur .Pazartesi doktora gideceğim .Seninde gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı şekilde kucağına alırsın

Bilmiyorum ya İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşıyorumdur .Pazartesi doktora gideceğim .Seninde gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı şekilde kucağına alırsın
İnşallah canım gayet sağlıklı geliyor kulağa merak etme. Ben de pazartesi gidicem inşallah güzel haberler alırız ikimiz de

Merhaba kızlar şu an bir sorun yok bende de pazartesi gideceğim bende sizin gibi inşallah güzel şeyler duyarım boş gebeliği tekrar yaşamaktan çok korkuyorum hayırlısı Allah’ tan

Merhaba kızlar şu an bir sorun yok bende de pazartesi gideceğim bende sizin gibi inşallah güzel şeyler duyarım boş gebeliği tekrar yaşamaktan çok korkuyorum hayırlısı Allah’ tan
İnşallah sağlıkla hayırla kucağına alırsın bebeğini .Hepimiz güzel sonuç alalım inşallah

Benim adetim 8 gün geçmişken 439 çıktı sizce geç döllenme olabilir mi benimki de yoksa normal midir?
Evet canim olabilir. Degerin fena degil buyuk ihtimal gec yumurtlama falan olmus olabilir. Ayni yerde 2 gun sonra tekrar kan verin. Gun aşiri kan verilip artisi gozlemlenmeli. Hayirlisi olsun :)

Kızlar bende bugün tekrar kan verdim doktor alttan baktı rahim duvarı kalınlaşmış dedi kan aldı tekrar bat 12 şubattı böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmı bat günü kan verdiğimde 2.30 çıkmıştı bir hafta da yükselir mi

Merhaba umarım gebesinizdir.Rahim duvarının kalınlaşması gebelik habercisi mi bilmediğim için soruyorum

Evet düzenliydi. 2 hafta geç döllenme olmuş. Ultrasona göre yeni bir son adet tarihi verdiler

Adete bir gün kala ovulasyon testi pozitif mi

Merhaba 6 aydır çocuk düşünüyorum fakat ovulasyon testi yaptırdım 14,16,18 ve 20. Günler fakat test adetin 18. Gününden sonra çift çizgi oldu 21. Ve 25. Günler ise kanda progesteron testi düşük çıktı bugün ovulasyon testim de silik çıktı ama sarı akıntı var adetime 2 gün var acaba geç döllenme...

Merhaba, inanın hiç yumurta takibi yaomadim o yüzden bu konuda bilgim yok. Ama sanırım geç döllenmede yumurta da geç çatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…