Merhaba 23 Ocak son adet tarihim. 18 şubatta yani 27. Günde ovülasyon pik gördüm değerlendirdim. Döngülerim 32-33 gündür normalde. 24 Şubat beklenen adet tarihimdi. 4 gün geçti üzerinden, ağrı sızı vs yok, sadece hafif bel ağrım oluyor o da belki fıtıktandır. Bu süreçte ovülasyon testlerim hala silik çıkıyor yalnız, gebelik testleri negatif. Sizce ne yapamalıyım
umarım öyledir bugün gitttim dış gebelik olabilir dediler çünkü çok korkuyorum kan verip takip edeceğim ve başka doktora gideceğim 10 günde beta artışımı yazayım bak
16.02 adet gecikmemin 7. günü 2,21
18.02 adet gecikmemin 9. günü 10.65
20.02 adet gecikmemin 11. günü 32.06
26.02 adet gecikmemin 17. günü 384,06
Merhaba 23 Ocak son adet tarihim. 18 şubatta yani 27. Günde ovülasyon pik gördüm değerlendirdim. Döngülerim 32-33 gündür normalde. 24 Şubat beklenen adet tarihimdi. 4 gün geçti üzerinden, ağrı sızı vs yok, sadece hafif bel ağrım oluyor o da belki fıtıktandır. Bu süreçte ovülasyon testlerim hala silik çıkıyor yalnız, gebelik testleri negatif. Sizce ne yapamalıyım
Merhaba kızlar ben pcos luyum bir buçuk yıldır evliyim. Uc dört aydır ovulasyon testi ile yumurtlama günlerimi takip ediyorum ilk defa bu ay cok koyu ve net şekilde yumurtladigimi gördüm ve o günleri degerlendirdik fakat sonra lekelenme yaşadim yumurtlamadaan hemen iki gün sonra lekelenme olmasi normal mi bu durumu yaşayan var mi lütfen bi yardımcı olun
Yumurtlama döneminde leke oluyor erken hamilelik için lekelenme havuç tuket sürekli yumurtlamanin çatlaması için ben ocakta tükettim Şubat ayında hamile olduğumu öğrendim doktor dogal yolla kilo vermedigin sürece zor dedi kilo vermeden hamile kaldım yürüyüş spor ve diyet diyet dediğime bakmayın sadece karbonhidrat biraktim
umarım öyledir bugün gitttim dış gebelik olabilir dediler çünkü çok korkuyorum kan verip takip edeceğim ve başka doktora gideceğim 10 günde beta artışımı yazayım bak
16.02 adet gecikmemin 7. günü 2,21
18.02 adet gecikmemin 9. günü 10.65
20.02 adet gecikmemin 11. günü 32.06
26.02 adet gecikmemin 17. günü 384,06