- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.765
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Bence boyu da önemli.
Ve elbette işlevi de:
Bunu da yapamıyorsa yani, olmaz.
Gangstaaaaaa hdhdhdjsjsjdjdndndndndn nesin sennnnnnnnn hahahahahaahhaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence boyu da önemli.
Ve elbette işlevi de:
Bunu da yapamıyorsa yani, olmaz.
açıkçası hıc o kadar kucuk ıle beraber olmadım ancak bılımsel acıdan tatmın etmesı gerekıyorkalın ve 9 cm olan bir penis yeterli mi? ben 13-14 cm gibi olanın normal olacağını düşünüyordum. yükseklerde gözüm de yoktu. nişanlıyım, ilişki yaşamıyoruz.
sanırım bana garip gelen onun boyunun 1.90 olması ve böyle olması bunu da söylemeden geçemeyeceğim :)
Ya ben buna neden çok güldümNiye, yetmezse ek mi yaptiracaksin?
9 deyince millet bi dehşete düşmüştür.Bu konu hala popüler
Şimdi elimle 9 cm yapmaya çalıştım. Bende bir dehşete düştüm ne yalan söyleyeyim9 deyince millet bi dehşete düşmüştür.
Allah kolaylık versin kiminki 9 ise. 9 neye yeter yav.Şimdi elimle 9 cm yapmaya çalıştım. Bende bir dehşete düştüm ne yalan söyleyeyim
Yapma bacı aha ahaŞimdi elimle 9 cm yapmaya çalıştım. Bende bir dehşete düştüm ne yalan söyleyeyim
Şimdi neye göre kime göre yeterli mikalın ve 9 cm olan bir penis yeterli mi?
Bence de iyi ki ayrılmışsınızBenim eski bi manita vardı bi gün bana dedi ki ben senle ciddi düşünüyorum ama oram 8 cm
Bende nolacak dedim
İyiki ayrılmısız demek ki
9 bile sıkıntı baksanıza
Uzak doğulu muydu?Benim eski bi manita vardı bi gün bana dedi ki ben senle ciddi düşünüyorum ama oram 8 cm
Bende nolacak dedim
İyiki ayrılmısız demek ki
9 bile sıkıntı baksanıza
Kesinlikle baksana durum vahimBence de iyi ki ayrılmışsınız
Aha haaa evetUzak doğulu muydu?
Umduğunu değil bulduğunuKonu sahibi cm bırakmış şimdi eşyaların derdine düşmüş kabullenmiş sanırım
Tövbe tövbe milletin 9 cm bize dert olduUmduğunu değil bulduğunu