9 aylık ilişkim haftasını bile dolduramadan bitti :(

galenia

matru$ka
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
2.466
754
363
çok güzel bi ilişkim vardı uzun süre peşimde koştu tam ümidini kesmişken sevgilisi oldum onun.. arada kavgalarımız oldu tabi ilk ayrılıgımızda asla dönmem orda biter diye nutuk atan erkek geri dön lütfen bi şans duvarlar üstüme geliyo diye yalvardı tekrar devam ettik sevildiğimi hissediyordum zaten ilk sevgilimdi arada kısa ayrılıklar kavgalarla günlerimiz geçti son iki haftadır durup duruken trip atmalar laf sokmalar ilgsizlik başladı onunla buluşmak istesem sürekli işi oluyordu ama arkadaşlarına vakit ayırıyordu sonunda tak etti çatır çatır lafları geçen hafta saydım çok ağır konuşuyosun şuanda sevgimi hiçe sayıyosun dedi bu arada sözlüydükte sonra yine kapattım konuyu ve ben gidiyorum dedim hemen tribe girdi eyvallah sende git dön sırtını flan filan gelemem böyle emri vakilere bitsin dedi tamam çok istiyorsan biter dedim ara verelim dedi dayanamadık buluştuk barıştık şu son iki gündür herşeyi burnumdan getirdi geçende o sever diye mercimekli köfte su böreği falan yaptım götürdüm herkese gelininiz diye falan tanıştırdı 14ünde 9.aya girdik bende ona hediye aldım dışarı çık yazdım aradım meşgule aldı sinirlendim yürüdüm eve doğru canım playstationdaydım k.bakma yazmış çok zoruma gitti az çıkıştım bugünü de zehir et dedi.. bugün yine tartıştık 10 gün ayrı durma kararı aldım böyle ilişki olmaz bitsin yoruldum bunaldım dedi çokmu istiyosun dedim eğer böyle kavga edeceksek evet hemde çok dedi tamam dedim hayatta başarılar dedi yüzüğü vermeye gittim arkadaşı alma dedi bana yenge valla alamam diyince yanına gittim yüzüne bile bakmadan içim kan ağlaya ağlaya sandalyenin üstüne koydum tek söz söylemeden döndüm arkamdan fırlattı çok zoruma gitti gerçekten yol boyunca ağladım teli kapatıcaktım ondan mesaj şu çocukta yakışıklıymış atmam isabet olmuş a.e.o yazmış teli kapadım ama şuan çok kötüyüm istediğim yaptıgım doğru yanlışlar belki şuan ben göremiyorum ama benimde vardır teselli istiyorum

anlaşılan son hamleyi intikam almak için 'iyi davranayım-dzeldim sansın,sonra da darbe vururum,işte o zaman görsün bakalım' durumları oluşmuş.

Yüzüğü atmak büyük bir şeydir, insanız başımıza gelebilir tabi, ama flört dönemindeki gibi de vurdum kapıyı çıktım olmuyor.
Ama size verdiği değeri azaltmaya başlamış,şimdiden azalıyorsa, size sizi özel hissettirmiyorsa evlilikte zaten hiç bulamazsınız bunu ondan. İnşallah hayrlı karardr. Mantıklı düşünün bence,sırf seviyorsunuz veya 'seviliyorDUNUZ' diye düşünüp hareket etmeyin.

Kendinize güvenin, huzursuzlukların faili o idiyse,bırak o düşünsün. Fakat o mesaj olayını anlamadım yakışıklıymış falan ..?? Kim kime göndermiş ne mesajı ne alaka çözemedim.

Üzüldüğünüzde 'o üzülüyor mudur ki! ' deyin ve kendinizi toparlayın. Belki büyük bir hatanın eşiğinden döndünüz.

Belki hayat karşınıza 'iyi ki o yüzüğü vakti zamanında atmışım dedirtecek birini çıakrmaya hazırlanıyordur. Zahmetsiz rahmet olmaz,acısız mutluluğun tadı olmaz..

Son düzenleme:

Bu kısmı anlayamadım ?!

Bırak gitsin yoluda açık olsun.

İlgisiz ve seni umursamıyorsa zorlada güzellik olmaz.

İleride daha fazla bağlanmadan bittiği için Şükredeceksindir zaten..

Sıkma canını, her şey olacağına varır..

gerçekten moral oldu canım sağol dönmek gibi bi niyetim yok ama daha geçen hafta beni bırakma ben sensiz nasıl yaşarım seni başkasıyla görürsem ölürüm ben diye klişe cümleler kuran çocuk şimdi bunu diyebiliyor ki canına tak ettirecek durumda yok bu biraz düşündürücü facebooktan ilkokul arkadaşımı eklemiştim ayrıldıgımız halde o çocukta yakışıklıymış ya isabet oldu atmam dedi :S üzüldüğüm nokta emeklerime yazık oldu 2 hafta sonra heryerde sen varsın dicek belki ama geç olmuş olucak evet herşeyin hayırlısı ama bu bana son darbesiydi gerçekten...

bıraktım uzatmadımzaten gitti ama üzülmeden yapamıyorum kendi kendime düşünüyorum daha neler görüceksin belki diye ama çok yeni toparlayamadım kendimi bide bi arkadaşımın ismini vererek bana gönderme yaptı ayrılmamız isabet olmuş gibisinden facebookta arkadaş oldugumuzu görmüş yanlış anladı yada anlamak istedi ama bunu ayrıldıktan sonra söyledi buna takıldıgım için yazmıştım..

Anladım..

Boşver ne hali varsa görsün..

bizim ilişkide güven sadakat saygı herşey vardı sadece ok zıt karakterdeydik bugün sabahtan konuştugumuzda nolucak bu halimiz dediğimde k.b aşkım uzatmayı senden öğrendim bilmiyorum nolucak kafayı yicem kaybetmek istemiyorum bundan korkuyorum dedi bunu diyen biri yani.. :S karakterlerimiz zıt oldugundan birbirimize düşüyoruz böyle olursa kendi elimizle bitiricez bu ilişkiyi demişti ve bitti..

senin icin üzüldüm cnm ama erkeklerde böyle dönem dönem ilgisizlik oluyor, nedeni ne bilmiyorum ama belki öyle bir dönemine denk geldi..Bide su inceden laf sokmalari yok mu, öldürüyor beni .. Belki de face.deki olayi yanlis anladigi icin öyle davranmistir? Birbirinizi seviyorsaniz umarim düzelirsiniz..

nasıl bu kadar kolay bitsin deniyor anlamıyorum sözlüyken
demek ki söz pek anlamlı değilmiş sevgiliniz için..
üstelik kavga da etsem mutsuz da olsam sevgilime bitsin diyemem ben gibi geliyor kolay kolay içimdeki sevgi tamamen nefrete dönüşmeden olmaz.
demek sevgilinizinki hevesmiş zaten çok çabuk sözlenmişsiniz bana göre. dengesizlikleri de ondan
bırakın ne hali varsa görsün önce büyüsün biraz önceliklee

birbirimizi seviyoruz ama artık ben dönmem üzüldüğüme yanıyorum kendimi çaresiz hissediyorum bi yanım ona mesaj atıp ağzıma geleni saymak istesede diğer yanım mantıklı düşünmemi sölüyor faceteki olayı bilmeden ayrılalım hergün ediceksek yıpranıcaksak devam etmenin anlamı yok birbirmize tahammül edemiyoruz lafların bana ağır geliyo kaldıramıyorum artık falan dedi.. düzelme şansımız yok yani

herşeyi kendi yaptı hani oldu bitti derler ya öye oldu ben dün mesaj atmıştım bundan sonra mesajlaşmayalım çokmuhabbet tez ayrılık getirir ararız konuşuruz kafalarımızı toplar ortak bi kararla ilişkimizi düzene koyarız diye bana : aramana gerek yok mesajda atma kafana göre takıl bundan sonra hep işlerim olucak böyle ilişkide olmaz ben ayrılmak istiyorum, yanlış düşünme ama ben bunaldım bu durumlardan muhabbetlerden dedi.. yani kafasında bitirmiş onuniçin geçici bi hevesmiş söz olayı önemli olan bundan sonra nasıl davranmam gerektiği onuda bi bilsem

İlk aşkınızmış...Anladığım kadarıyla sanırım siz onun ilk aşkı değilsiniz.Peşinizden çok koşan ve reddedilip daha sonra kabul edilen erkekler bilerek veya bilmeyerek bi şekilde bunun acısını çıkarıyor.H birde hayatında aynı zamanda başkasıylada takılıp diğerini yedeğe atan erkeklerde çok tutarsız davranıyorlar...Kim ne derse desin insan doğruyu yanlışı acısı biraz eskidikten sonra farkediyor.Ne tuhaftır ki bir saniye aklımızdan çıkaramaadığımız uykularımızı kaçıran bir konu 1 sene sonra bize çok basit geliyor.Doğru yanlış muhasabesi yaparken kendine haksızlık etme.Allah hakkında hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…