Herkese iyi akşamlar hanımlar başlıktan da anlayacağınız üzere 9-10 aydır evliyim. en kısa şekilde sorunumu anlatmaya calısacağım. Evet belki canım cicim aylardır ama bizim alışma sürecimiz oldu ve biraz tartışmalar aşırıya kaçtı küçük küçük ama bir sürü tartışmamız oldu evlendikten sonra ama hepsi geçici şeylerdi ve geçti öyle büyük şeyler değil . Ama cinsellikle alakalı sıkıntımız yoktu ne olduysa 25-30 gündür bende ıslanamama isteksizlik oldu o istiyordu ben öpmek bile istemiyordum ama sarılma isteğim işte bir şeyleri paylaşmam hep var cinsellikle alakalı düşünce birden silindi ben de eşimde anlamadı laf etmedi Geçici sandı ama sonra onda da aynısı oldu iki haftadır da onda inanılmaz isteksizzlik var ve zorlasa da olmuyor ama normal sarılıyoruz işte güzel hoş laflar ediyoruz ama değil cinsellikle alakalı öpüşme isteğimiz gitti. Birbirimizle alakalı bir sorun mu kaldı psikolojik bir şey diye sorduk ama değil. Lütfen bunu halleden var mı cidden çok üzgünüm çok farklı hissediyorum iki akşamdır laf da etmeye başladı ne oldu bize böyle noldu bana falan demeye başladı