9 aylık bir bebek ve tekrar hamilelik

Bence olan şu, kazara hamile kaldım mottosuyla başladı. Baktı ki tepki alıyor, o zaman da direksiyonu isteyerek hamile kaldıma çevirdi. Ovulasyonu takip etmişmiş de bilmem ne de... Onu da ben yazdıktan sonra yazdı zaten.
Yav biraz duruşunuz olsun, sağa sola savrulmayın. Kendi fikriniz olsun, dik durun. :olamaz:
yav he he ne cok bos konusuyosun al sana resim atiyimda sus.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 48
Heh tam olarak böyle. Al arkadaş tepki alacaksan, ne yazıyorsan pat pat yaz, paşalar gibi de arkasında dur. Hem kendi fikrini söyleyemeyecek kadar ürkek hem de doğrusu söylendiği zaman carlayacak kadar cesur. Sahi hangisisiniz? :deli:
Yahu siz ne acayip insanlarsınız cidden çözemedim siz kimsiniz ki sizden tepki almaktan korkacağım. Evet bebeğim ufaktı korunmadım ve hamile kaldım bunu acıklarkende şaşkınım dedim diye vay efendim korunmamısın neye şaşırıyorsun . Evet yakın yaşlarda olsun isteği hep içimde olan bişeydi ve bebeğim olsun istiyorum tabiki ama aptalca davranmış ve korunmayıp hamile kalıncada şaşkınım ne yapacağımı bilemiyorum diye alalede yazılan yazıları nerelere çektiniz ya

Hopp ağzınızı toplayın. Ben sizin arkadaşınız değilim, ona göre. Bana ne isterseniz 50'nciyi doğurun. Hadi öteye.

Yav biraz duruşunuz olsun, sağa sola savrulmayın. Kendi fikriniz olsun, dik durun. Bu üslubunuza az bile ✊
Hadi güle güle

Yahu siz ne acayip insanlarsınız cidden çözemedim siz kimsiniz ki sizden tepki almaktan korkacağım. Evet bebeğim ufaktı korunmadım ve hamile kaldım bunu acıklarkende şaşkınım dedim diye vay efendim korunmamısın neye şaşırıyorsun . Evet yakın yaşlarda olsun isteği hep içimde olan bişeydi ve bebeğim olsun istiyorum tabiki ama aptalca davranmış ve korunmayıp hamile kalıncada şaşkınım ne yapacağımı bilemiyorum diye alalede yazılan yazıları nerelere çektiniz ya
Bize ne kardeşim! Bi-ze ne!
Bir de paragraf yazmış. Uzun uzun anlatmış aile planlayamamasını. :deli: Gerçekten de umursamıyormuşsunuz milletin ne düşündüğünü, hele ondan tek tek cevap yazıyorsunuz.

E ne diye konu açtınız peki ?

Dedi korunmadan hamile kalıp bir de ahlanıp vahlanan sorumsuz kişi
Yav sanki kedi yavrusu sahipleniyor. Ki kedi sahiplenmek için bile insanlar epey düşünüyor hesap yapıyor. Bakımı, maliyeti, yaşam alanı vs. derken epey teferruatlı bir durum. Bu hanım da nasılsa olursa olur deyip korunmamış. Hamile kalınca da nasıl olduysa dank etmiş. Bak şu Allah'ın işine. :olamaz: Bebek bu ya bebek, bayağı sıfırdan bir insan yani. İnsanlar bu denli hafife almasına takılmışlar ben de dahil, anlamıyor. :deli:

Dedi korunmadan hamile kalıp bir de ahlanıp vahlanan sorumsuz kişi
.
E ne diye konu açtınız peki ?
Okuduğunuzu idrak mı edemiyorsunuz ? Bu durumu yaşayan varsa artı ve eksilerini sordum . Örneğin şu şekilde davranırsanız bu konuda rahat edersiniz böyle olursa bu konularda zorlanırsınız gibi yorumlar ?? Sizi ilgilendiren bi durum değil benim sorumsuzluğum yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz

Yav sanki kedi yavrusu sahipleniyor. Ki kedi sahiplenmek için bile insanlar epey düşünüyor hesap yapıyor. Bakımı, maliyeti, yaşam alanı vs. derken epey teferruatlı bir durum. Bu hanım da nasılsa olursa olur deyip korunmamış. Hamile kalınca da nasıl olduysa dank etmiş. Bak şu Allah'ın işine. :olamaz: Bebek bu ya bebek, bayağı sıfırdan bir insan yani. İnsanlar bu denli hafife almasına takılmışlar ben de dahil, anlamıyor. :deli:
Hafife almak derken ? Yahu benim çocuğa nasıl baktığımı nasıl emek verdiğimi sen nerden biliyorsun.

Öfff kurban olayım kitap falan okuyun ya. Daha yazdığımı doğru anlayıp ona göre cevap veremiyorsunuz. Sıkıldım valla.
Öyle boş konuşuyorsunuz ki idrak edemeyen sizsiniz hadi benim konuma yorum yapmayı bırakın 😂 gidip başka konulara boş yapın birazda

Back
X