9 aylık bir bebek ve tekrar hamilelik

Ne diceğimi nasıl başlıcağımı bile bilemiyorum çok şaşkınım çok korkuyorum sezeryanlıyım da😓 hamile olduğumu öğrendim . İki küçük çocuk ve kimsem yok nasıl baş ederim daha doğrusu onlara yetebilir miyim ;böyle bişey yaşayan varmı artıları eksileri neler acaba fikir verirseniz çok sevinirim

Yahu idrak edemiyorsunuz bu istenmeyen bir gebelik değil . Evet korunmadım çünkü olursa bana hediye, ama oğlum ufak en azından bu kadar erken beklemiyordum ovulasyon gunlerini falan takip ediyorum çünkü. Süt korur saçmalığına inanan biri de değilim. Sadece erken olduğu için bunun avantajları ve dezavantajlarını sormak için açtım. Okumak için okumayın lütfen
Hem korkuyordunuz hem istenmeyen değil adeta kendinizle celişiyorsunuz.
Hayırla saglıklı gelsin 🤲🏻

Hem korkuyordunuz hem istenmeyen değil adeta kendinizle celişiyorsunuz.
Hayırla saglıklı gelsin 🤲🏻
Nesi ilginç gerçekten anlayamıyorum , evlat çok güzel diğer hamileliğim rahat geçti oğlum aşırı sakin beni hiç zorlamayan bi çocuk, evet istiyorum ama korkularımda var bınu dile getiriyorum zaten bende.

Yani istemeden demek saçma olur çünkü korunmadık
korunmadınız ama hamile kaldığınıza şaşırdınız. burdan bakınca size de saçma gelmiyor mu🤔
benim de 27 aylık bir kızım var. isteyerek hamile kaldım. ama hamileliği zor geçen biri iseniz zorluyor gerçekten. umarım kolay atlatırısnız

İyi tarafından bakın her ay acaba var mı yok mu derdinden stresinden kurtuldunuz 😂😂 yapın yapabildgnz kadar şimdi 😁 biz birinciyi arayıp bulamyoruz maşallah siz 9 ayda 2. Nazar etmiyim🧿 ben 9 ayda daha bir tane tutturamadım da 😂😂 tabiki çok zor 2 küçük çocuk süründürür ama öldürmez hayatınızdan bı 5 yıl feda edeceksiniz kreşe başlayınca rahat edersiniz artık 😄 sağlıkcakla 🙋🏻‍♀️

Ne diceğimi nasıl başlıcağımı bile bilemiyorum çok şaşkınım çok korkuyorum sezeryanlıyım da😓 hamile olduğumu öğrendim . İki küçük çocuk ve kimsem yok nasıl baş ederim daha doğrusu onlara yetebilir miyim ;böyle bişey yaşayan varmı artıları eksileri neler acaba fikir verirseniz çok sevinirim

Yahu idrak edemiyorsunuz bu istenmeyen bir gebelik değil . Evet korunmadım çünkü olursa bana hediye, ama oğlum ufak en azından bu kadar erken beklemiyordum ovulasyon gunlerini falan takip ediyorum çünkü. Süt korur saçmalığına inanan biri de değilim. Sadece erken olduğu için bunun avantajları ve dezavantajlarını sormak için açtım. Okumak için okumayın lütfen
Bu iki mesajdan çelişki akıyor ama yine de siz bilirsiniz

İkizlerim 1 yaşında olcak bu ay ve ben 5 aylık hamileyim isteyerek oldu öyle yanlışlıkla değil... bakabilirim diyin önce evet zorlanabilirsiniz ama k3ndinize güvenin... ben doğal yolla olmasını istedim ama 4. Tüp bebek ile hamile kaldm... yaşım 38 hayatta yapamadığım hiçbişey kalmamıştı ama inanın son bir yıldır çok şükür rabbime çok mutluyum... vardır bir hayır bi güzellik diyelim..🥰🥰🥰🥰 bu arada ikizlerim erkek ,yoldaki kız adı Elif Lâm...
Bu arada sezeryanlym ve doktorum bir sorun olmaz dedi..
hayatımda gördüğüm en büyük cesaretlerden.valla tebrik ediyorum 💕 benimki 27 aylık 3 aylık hamileyim ama sürünüyoruuumm diye şarkı söyleyesim var. hamileliğinizin rahat geçmesi çok büyük avantaj

Eğer getirilerinden korkacaksın neden korunmadınız? İstediğiniz bir bebek olsa bu kadar endişe etmezsiniz herhalde
Yahu günümüz sartlarında insanlar deli gibi çocuk isterken bile korkuyorlar acaba ona iyi annelik yapabilir miyim ona yetebilir miyim diye ? Benim iki çocuk için endişelenmem mi anormal,

Yahu günümüz sartlarında insanlar deli gibi çocuk isterken bile korkuyorlar acaba ona iyi annelik yapabilir miyim ona yetebilir miyim diye ? Benim iki çocuk için endişelenmem mi anormal,
konuyu şu şartlarda 2. çocuğu yaptık. benim gibi olan anneler avantaj ve dezavantajları nedir diye açsanız kimse bir şey demez bilakis herkes tecrübelerini aktarırdı.
oysa siz ilk konu açıklamanızda sanki kazara hamile kalmış ne yapacağını bilmeyen biri gibi konu açıp sonra korunmuyorduk kiii deyince insanlar tabi ki tepki gösterdi. sıkıntı orda. yoksa kime ne ister 2. yi ister 22. yi doğurun yumurta rezerviniz bitene kadar korunmayın kime ne yani

Gerçekten kazara hamile nasıl kalınıyor
Bunu çok merak ediyorum 😄

Diyecektim ki siz zaten korumamışsınız.
Niye kazara hamile kalmış izlenimi veriyorsunuz?
İyi mısınız siz :KK53:
Yahu kendimi yalnış ifade etmiş olamaz mıyım yazmak içim mi yazıyorsunuz

Iban atın da yardımcı olalım :KK53:
Bence olan şu, kazara hamile kaldım mottosuyla başladı. Baktı ki tepki alıyor, o zaman da direksiyonu isteyerek hamile kaldıma çevirdi. Ovulasyonu takip etmişmiş de bilmem ne de... Onu da ben yazdıktan sonra yazdı zaten.
Yav biraz duruşunuz olsun, sağa sola savrulmayın. Kendi fikriniz olsun, dik durun. :olamaz:

Bence olan şu, kazara hamile kaldım mottosuyla başladı. Baktı ki tepki alıyor, o zaman da direksiyonu isteyerek hamile kaldıma çevirdi. Ovulasyonu takip etmişmiş de bilmem ne de... Onu da ben yazdıktan sonra yazdı zaten.
Yav biraz duruşunuz olsun, sağa sola savrulmayın. Kendi fikriniz olsun, dik durun. :olamaz:
En sevmediğim insan tipi ; Rüzgar nereye eserse oraya göre yön değiştiren

En sevmediğim insan tipi ; Rüzgar nereye eserse oraya göre yön değiştiren
Heh tam olarak böyle. Al arkadaş tepki alacaksan, ne yazıyorsan pat pat yaz, paşalar gibi de arkasında dur. Hem kendi fikrini söyleyemeyecek kadar ürkek hem de doğrusu söylendiği zaman carlayacak kadar cesur. Sahi hangisisiniz? :deli:

Heh tam olarak böyle. Al arkadaş tepki alacaksan, ne yazıyorsan pat pat yaz, paşalar gibi de arkasında dur. Hem kendi fikrini söyleyemeyecek kadar ürkek hem de doğrusu söylendiği zaman carlayacak kadar cesur. Sahi hangisisiniz? :deli:
Hepsi :KK53:

Back
X