- 25 Nisan 2024
- 52
- -13
-
- Konu Sahibi Kelebekcik00
Muhtemelen diş sancısıdır yoksa sebepsiz yere uyumamazlık etmez, ağrısını huzursuzluğunu azaltmalısınız bi dr a götürüp kullanabileceğiniz takviye ilaç vs bunları sorabilirsiniz, ben tetegil diş granülü kullandım mesela hatta aşırı huysuz olduğu zaman ağrı kesici bile öneriyorlar doktorunuza danışın sizde ve merak etmeyin o diş pırtlattığı gibi rahatlıyorlar9.5 aylik bebegim var geceleri uyumuyor uyusa bile 2 saati asla geçmiyor uyanıyor uzun zamandır perişan durumdayım neden acaba böyle uyku problemi olmayan bi bebekti son 1 aydır beni bitirdi ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
Önce bir doktora götürün bir problemi mi var bakılır eğer yoksa uyku eğitimi alabilirsiniz. Ama demeyin öyle tahammülüm kalmadı diye riskli gebelik çekiyorum her gün dua ediyorum sağlıkla kucağıma alayım diye keşke canı sağ olsa da uyutmasa beni9.5 aylik bebegim var geceleri uyumuyor uyusa bile 2 saati asla geçmiyor uyanıyor uzun zamandır perişan durumdayım neden acaba böyle uyku problemi olmayan bi bebekti son 1 aydır beni bitirdi ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
Dua ederken öyle demeyin kucağınıza da alın uyusun da uykusuzlukta kolay birşey değil bebekten bebege durum değişse de yaşanabiliyor evet ama isteklerimizi her zaman tam yapalımÖnce bir doktora götürün bir problemi mi var bakılır eğer yoksa uyku eğitimi alabilirsiniz. Ama demeyin öyle tahammülüm kalmadı diye riskli gebelik çekiyorum her gün dua ediyorum sağlıkla kucağıma alayım diye keşke canı sağ olsa da uyutmasa beniçok öpün fıstığı bu günler gelip geçici en fazla kaç zaman uykusuz kalacağız ki? Bir bakmışsınız kocaman olmuş
Orası öyle tabi ama kaybetme korkusu olunca insan o iyi olsun her şeyine razıyım diyor bir yerdeDua ederken öyle demeyin kucağınıza da alın uyusun da uykusuzlukta kolay birşey değil bebekten bebege durum değişse de yaşanabiliyor evet ama isteklerimizi her zaman tam yapalım
Konu sahibi size yardımcı kimse yok mu eşiniz nerede? Bunaldiginizda biraz nefes alsanız size iyi olurdu
acaba uyku gerilemesi olabilir mi?9.5 aylik bebegim var geceleri uyumuyor uyusa bile 2 saati asla geçmiyor uyanıyor uzun zamandır perişan durumdayım neden acaba böyle uyku problemi olmayan bi bebekti son 1 aydır beni bitirdi ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
bana da öyle geldi ama 9,5 aylık bebeği olan bi anne hala lohusa sayılabilirKonu başlığınız çok rahatsız edici.
İnşallah kısa zamanda toparlarbana da öyle geldi ama 9,5 aylık bebeği olan bi anne hala lohusa sayılabilirbide uykusuzluklar vs dengesini bozmuştur, mazur görelim
İnşallah herşeyi güzel ve kolay olsun seni anlıyorum ikiz gebelik yaşadım bende yinede Allah'tan bolbol iste kısıtlama kendiniOrası öyle tabi ama kaybetme korkusu olunca insan o iyi olsun her şeyine razıyım diyor bir yerde
Başlığınız yanlış anlaşılmaya ve tepki verilmeye çok müsait umarım yorgunluk ile böyle saçma bir başlık atmışsınızdır.9.5 aylik bebegim var geceleri uyumuyor uyusa bile 2 saati asla geçmiyor uyanıyor uzun zamandır perişan durumdayım neden acaba böyle uyku problemi olmayan bi bebekti son 1 aydır beni bitirdi ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
Evet akıllara gelen çoğu şey sorulmuş bunlar önemli benim oğlumun de uyku sorunu var normalde zaten geceler çok sık uyanır 2 gecedir neredeyse hiç uyumadı bugğn doktora götürdüm dişten dolayı diye düşünüyordum mesela ama diş dahs çıkmıyormuş idrar tahlili istedi belki idrar yolu enfeksiyonu var bilmiyorum bebekler sebepsiz huzursuz olmazlar ya doktora götürmek lazımMerhaba 9. Ayda yapılan kan tahlilleri yapıldı mı? Bazı doktorlar 1 yaşta da yapabiliyor. Onun dışında bir gününüzü yazarsanız yardımcı olayım. Saat kaçta güne başlar. Ne yapar kaç saatte bir uyur? Kaç uyku yapar? Uykuların süresi? En son gündüz uykusundan kaçta kalkar? Evde sizin izlediğinizde dahil arka planda açık tv vs gibi uyarana maruz kalır mı? Dışarı çıkarır mısınız gün içinde? D vitaminini saat kaçta verirsiniz?