Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reflü olduğunu düşünüyorum. Bebeklik döneminde sık görülüyor.herkese merhaba , 9 aylık bir bebeğim var tecrübesi olan annelerden yardım istiyorum son 1 haftadır sürekli mide bulantısı var mama sını yemek istemiyor ağzını kitliyor sürekli. doğduğundan beri sürekli beslenme problemi vardı.gitmediğimiz hastahane doktor kalmadı fakat teşhis konulmadı. bebgin boy ve kilosu normal deyip gönderildik. buarada gerekli kan testleri ve ulrason yapıldı ordada bi sıkıntı çıkmadı. bir süre normal devam ettik fakat 1 haftadır gene beslenmek istemiyor. sürekli mide bulantısı ayın 20 sinde tekrar götürücem ama başından buna benzer bir durum geçen varsa yardımcı olabilir mi
mamayı görünce yada ek gıdayı öğüyor ağzını kitliyor. öğümesi zaten bulantı sebebi başka ne olabilirMide bulantısını nasıl anladiniz 9 aylik bebekte
Benim bebeğimde de dönem dönem iştahsızlık yemek yememe durumu oldu dişten kaynakli oldukça zayıfladı
Yememesi bundan kaynaklı olabilir extra çok fazla huysuzluk yapıyor bide
Belki mamadan uzanmıştır değişik şeyler deneherkese merhaba , 9 aylık bir bebeğim var tecrübesi olan annelerden yardım istiyorum son 1 haftadır sürekli mide bulantısı var mama sını yemek istemiyor ağzını kitliyor sürekli. doğduğundan beri sürekli beslenme problemi vardı.gitmediğimiz hastahane doktor kalmadı fakat teşhis konulmadı. bebgin boy ve kilosu normal deyip gönderildik. buarada gerekli kan testleri ve ulrason yapıldı ordada bi sıkıntı çıkmadı. bir süre normal devam ettik fakat 1 haftadır gene beslenmek istemiyor. sürekli mide bulantısı ayın 20 sinde tekrar götürücem ama başından buna benzer bir durum geçen varsa yardımcı olabilir mi
11 aylıkken başımıza geldi anlattığınız. Bayıla bayıla içtiği devam sütünü ağzına sürüyordun gece vermeye çalıştım istemiyordu. Su içse kusuyordu. Fakat bizim ki durmadan kusuyordu. 1 hafta boyunca 5 hastane gezdik. En sonunda üni hastanesine sevk ettiler. Röntgen bile çekildi. Kan gazı aldılar ilk defa duymuştum. Bir şeyi yok kusmaya bağlı enfeksiyon var dediler ama neden kustuğunu sorduğum halde söylemediler çünkü bulamadılar. Antibiyotik verdiler son çare kullandım çünkü şekeri 40 lara düşmüştü. Sadece üni hastanesinde 4 tane serum bağladılar. Geç kalmadan götürün.bakıcı arıyor sabahtan beri kustu diye . dün bugün iki gündür daha da kötü oldu çocuk . mesela dün akşam 21:00 da yedi mama bugün 11:00 a kadar mama içmedi bu kadar uzun süre normal gelmedi bana
21de icti yatti diyelim 11 e kadar kahvalti etmedi mi zaten ne mama icmesi?bakıcı arıyor sabahtan beri kustu diye . dün bugün iki gündür daha da kötü oldu çocuk . mesela dün akşam 21:00 da yedi mama bugün 11:00 a kadar mama içmedi bu kadar uzun süre normal gelmedi bana
Arkadasmin bebegide Jeanne sütu o cti nede normal mama sütü midesinde reflü varmış sürekli kusuyordu kilo almıyordu Aptamil in bir bebek sütü var Aptamil ar sanırım onu verdiler onu içmeye başladı ama yinede isteksiz çocuk gastroloji bölümüne götürün benceherkese merhaba , 9 aylık bir bebeğim var tecrübesi olan annelerden yardım istiyorum son 1 haftadır sürekli mide bulantısı var mama sını yemek istemiyor ağzını kitliyor sürekli. doğduğundan beri sürekli beslenme problemi vardı.gitmediğimiz hastahane doktor kalmadı fakat teşhis konulmadı. bebgin boy ve kilosu normal deyip gönderildik. buarada gerekli kan testleri ve ulrason yapıldı ordada bi sıkıntı çıkmadı. bir süre normal devam ettik fakat 1 haftadır gene beslenmek istemiyor. sürekli mide bulantısı ayın 20 sinde tekrar götürücem ama başından buna benzer bir durum geçen varsa yardımcı olabilir mi
Bende katılıyorum, ıdrar yolu enfeksıyonu boru gıbı kusturuyodu benım bebelerı deİdrar yolları enfeksiyonu olabilir bizde de yaparsa bulantı kusma
8 aylık bebeğim var gıda alerjisi var açma yaparken az miktarda yoğurt içeren bisküvi yedirmiştik (alerji doktorumuzun talimatıyla) aynı gün akşam kusmaya başlada hiçbişey yiyemedi.. Az bişey yedi onu da kustu en son acile gittik. Biz alerjiden olduğuna emindik çünkü kusmuğu fışkırır tarzda ve mukusluydu (yani söylemesi ayıp böyle yapışkan balgamlı gibi ama renksiz). Yine de karın filmi istediler. Çünkü kusmalarda bağırsak tıkanıklığı sebebiyle olabilir diyolar.Kan da verdik. Sonuç alerjiden çıktı serum da aldı. Sizde kusmuk nasıl? götürdüğünüzde ne gibi tetkikler yapıyolar biraz bilgi verir misiniz?herkese merhaba , 9 aylık bir bebeğim var tecrübesi olan annelerden yardım istiyorum son 1 haftadır sürekli mide bulantısı var mama sını yemek istemiyor ağzını kitliyor sürekli. doğduğundan beri sürekli beslenme problemi vardı.gitmediğimiz hastahane doktor kalmadı fakat teşhis konulmadı. bebgin boy ve kilosu normal deyip gönderildik. buarada gerekli kan testleri ve ulrason yapıldı ordada bi sıkıntı çıkmadı. bir süre normal devam ettik fakat 1 haftadır gene beslenmek istemiyor. sürekli mide bulantısı ayın 20 sinde tekrar götürücem ama başından buna benzer bir durum geçen varsa yardımcı olabilir mi
Bu arada biz de alerji testi yaptırdık inek sütüne çıkmadı alerjisi ama bebeğimin inek sütüne çok ciddi derecede alerjisi var. Yani doktorumuz dedi ki alerji testleri 2-3 yaşından önce doğru sonuç vermez.alerji testi yaptırdık herhangi birşey çıkmadı
konuyu açalı kaç gün olmuş fakat oğlumda hala bir değişiklik yok . buarada aptamil sma mamaları kullandık bu iki mama da kusma ishal ateş yaptı 3 gün hastahane de tedavi gördük . doktor bebelac lf laktozsuz mama önerdi onu kullanıyorduk 4 aydır falan ama şuan da kusma durumu yenilendi ona eşlik eden ishal ve ateş yok sebebini çözemediler . pazartesi yada salı merkezdeki bitane prof. götüreceğim bakalım o ne diyecek . mamadan şuphelendik ama diğer mamalar da dokunmuştu ne yapacağımızı bizde şaşırdıkBu arada biz de alerji testi yaptırdık inek sütüne çıkmadı alerjisi ama bebeğimin inek sütüne çok ciddi derecede alerjisi var. Yani doktorumuz dedi ki alerji testleri 2-3 yaşından önce doğru sonuç vermez.
ultrason tam kan idrar tahlili alerji testi vb tetkitler yapıldı . o kısımlarda sorun çıkmıyor . biz memeyi bıraktıktan sonra aptamile başladık dokundu sma aldık oda dokundu ishal kusma ateş hastahanede yattık bunun üzerine doktor beblac lf laktozsuz mama önerdi 4 aydır kullanıyorduk fakat şuanda kusmaları yeniden oldu . mamadan şuphelendim . pazartesi prof. var ona götüreceğim8 aylık bebeğim var gıda alerjisi var açma yaparken az miktarda yoğurt içeren bisküvi yedirmiştik (alerji doktorumuzun talimatıyla) aynı gün akşam kusmaya başlada hiçbişey yiyemedi.. Az bişey yedi onu da kustu en son acile gittik. Biz alerjiden olduğuna emindik çünkü kusmuğu fışkırır tarzda ve mukusluydu (yani söylemesi ayıp böyle yapışkan balgamlı gibi ama renksiz). Yine de karın filmi istediler. Çünkü kusmalarda bağırsak tıkanıklığı sebebiyle olabilir diyolar.Kan da verdik. Sonuç alerjiden çıktı serum da aldı. Sizde kusmuk nasıl? götürdüğünüzde ne gibi tetkikler yapıyolar biraz bilgi verir misiniz?
boy kilo normal diyorlar 75 cm 10.700 kğ 11 aylıkBebeginizin boy kilosu nasıl?
Geçici bi döneme benziyor. Telaşa kapılmayın tüm tahlilleri de yapmissiniz