- 22 Kasım 2024
- 109
- 224
- 18
- 28
- Konu Sahibi uykusuzanne1
-
Emerek uyuyordu benim kizim da artık emerken dalamadigi icin öyle de uyuyamıyor. Hafif dönse bile meme ağzında olmadigini farkedip uyaniyor.Bende 7 aydan geliyorum .. aynı durumlar uyku düzeni Memeye kurulu Bizim de Meme için sürekli kalkıyor..
Insaallah sizinki öyle devam etmez. Gaz sancilari 4. Aya kadar devam ediyor belki sizinki öyledir sonrasinda düzelir insaallah.Hiç düzelme olmadı mı 1 yaşına girdiği halde
Gözüm korktu
Emzirerek uyutuyorum ben de
Şu anda 4 aylık olmak üzere gece saat başı uyanıyor
İnşallah dediğiniz gibi olurInsaallah sizinki öyle devam etmez. Gaz sancilari 4. Aya kadar devam ediyor belki sizinki öyledir sonrasinda düzelir insaallah.
Haklısınız zor oluyor. Uykusuz olunca yaptigi hic birseyden de verim alamıyor insan. Ben söylenen bir çok şeyi denedim pek faydası olmadı malesef doktorumuzds uykuyu sevmiyor bu çocuk yapacak birsey yok dedi.İnşallah dediğiniz gibi olur
Bazen tükenmiş hissediyorum
Çok zorluyor uykusuzluk
Bir de ilgilenmek gerekiyor
Hem uykusuzluk hem ilgi göstermek çok zorluyor
Peki şu anda hangi destekle uyutuyorsunuz gece ve gündüzHaklısınız zor oluyor. Uykusuz olunca yaptigi hic birseyden de verim alamıyor insan. Ben söylenen bir çok şeyi denedim pek faydası olmadı malesef doktorumuzds uykuyu sevmiyor bu çocuk yapacak birsey yok dedi.
Benim büyük kızim memeyi kestikten sonra uyumaya başlamıştı. 2 yaşından sonraya denk geliyor. Denemedigim yöntem kalmamıştı yine de uyumadı. Ben de oldugu gibi kabullendim artık. Kücük kızım da surekli uyanıyor geceleri. Azı disleri geliyor. Bir aydır gece uyumuyorum. Dısler çıkmadan deliksiz uyku zor.Merhaba, bu foruma sırf bu başlığı sorabilmek için üyelik yaptım. Benim kızım 9.5 aylik, 4. Aydan beridir geceleri saat başı yarım saatte bir 15 dakika da bir uyanıyor. Sirwkli emmek istiyor ama emerken de uyumuyor. Derin dalamiyor. En son ne zaman aralıksız 2 saat uyudum hatirlamiyorum. Gündüzleri tek uykuda yapsa 2 uykuda yapsa bu değişmiyor. Şuan 6 dişi var 2 tanesi daha yarım çıkmış şekilde. Gündüzleri zaten çok hareketli bebek, emekliyor ve asla yerinde durmuyor peşinde koşmaktan hamile kaldığım kilonun bile altına düştüm. Huysuz bir bebek değil mutlu bir bebek. Hastaneye götürdüm bu uykusuzluktan dolayı tüm testleri yaptık. Hiç bir problem yok sadece b12 eksikliği vardı onun için takviye yazdı doktorumuz. Muhtemelen karakteri böyle dedi. Uyku damlası, bitki çayları hepsini denedim hiç biri ise yaramadı. Çocuğu böyle olan çözüm önerisi olan var mı? Ya da ne zaman düzeliyor bilgisi olan var mı?
Peki gece sürekli uyanır mıydı beraber mi yatardınızBenim büyük kızim memeyi kestikten sonra uyumaya başlamıştı. 2 yaşından sonraya denk geliyor. Denemedigim yöntem kalmamıştı yine de uyumadı. Ben de oldugu gibi kabullendim artık. Kücük kızım da surekli uyanıyor geceleri. Azı disleri geliyor. Bir aydır gece uyumuyorum. Dısler çıkmadan deliksiz uyku zor.
Kızım sagolsun emzik dahi almadığı icin emerek ve sallanarak benim yanımda uyurdu. Hatta esimle yataklari bile ayırmıştık. Her yarim saatte bir uyanırdı. Ne zaman emzirmeyi bıraktım uyumaya basladı. Odasını da ayırdım hemen.Peki gece sürekli uyanır mıydı beraber mi yatardınız
Her şey emzirmekten geçiyor o zaman ve meme bağımlısı oluyorlarKızım sagolsun emzik dahi almadığı icin emerek ve sallanarak benim yanımda uyurdu. Hatta esimle yataklari bile ayırmıştık. Her yarim saatte bir uyanırdı. Ne zaman emzirmeyi bıraktım uyumaya basladı. Odasını da ayırdım hemen.
Bazen emerek bazen sallayarak bazen çok uykusu gelince kendisi daliyor yatağına birakiyorum.Peki şu anda hangi destekle uyutuyorsunuz gece ve gündüz
Bizde öyleyiz muhtemelen emmeyi bırakınca düzeleceğiz. Ben sırf bu yüzden emmeyi kesmeyi bile düşünüyorumKızım sagolsun emzik dahi almadığı icin emerek ve sallanarak benim yanımda uyurdu. Hatta esimle yataklari bile ayırmıştık. Her yarim saatte bir uyanırdı. Ne zaman emzirmeyi bıraktım uyumaya basladı. Odasını da ayırdım hemen.
Ayakta sallamayu deniyi musunuz bu da çok iyi bir şey değil biliyorum ama insan çıkmaz da olunca herşeye başvuruyoEmerek uyuyordu benim kizim da artık emerken dalamadigi icin öyle de uyuyamıyor. Hafif dönse bile meme ağzında olmadigini farkedip uyaniyor.
Diş çıkarması da bir süreç maalesef biz daha yolun başında ilk diş çıktı bakalım. Hepimize Allah kolaylık versinBenim büyük kızim memeyi kestikten sonra uyumaya başlamıştı. 2 yaşından sonraya denk geliyor. Denemedigim yöntem kalmamıştı yine de uyumadı. Ben de oldugu gibi kabullendim artık. Kücük kızım da surekli uyanıyor geceleri. Azı disleri geliyor. Bir aydır gece uyumuyorum. Dısler çıkmadan deliksiz uyku zor.
Denedik onu da denedik ayakta çarşafla beşikte sırf uyusun diye razıydım ama uyumak istemezse hic biri etkili olmuyorAyakta sallamayu deniyi musunuz bu da çok iyi bir şey değil biliyorum ama insan çıkmaz da olunca herşeye başvuruyo
Bende ayakta sallıyorum meme alışmasın bu kadar diye özellikle gece deniyorum yok olmuyo meme illa emecek kaç aylık sizin Allah'ım bize kolaylık versinDenedik onu da denedik ayakta çarşafla beşikte sırf uyusun diye razıydım ama uyumak istemezse hic biri etkili olmuyor
AminnBende ayakta sallıyorum meme alışmasın bu kadar diye özellikle gece deniyorum yok olmuyo meme illa emecek kaç aylık sizin Allah'ım bize kolaylık versin
Ayy maşallah huyları değişiyor maalesef bizde bı diş çıkardık bu haldeyiz umarım düzelirler ya yorucu oluyor böyle çocuğuma verimli olduğu mu düşünüyorum şu ara ..Aminn1 yaşına girdi dün itibariyle. Aslında ben emzirip dalmadan yerine birakiyordum kendisi dalıyordu. Ama nolduysa sonra böyle olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?