9 aydir hamile kalamiyorum

Ediyorum testler aliyorum sürekli amma olmuyo. Artık sürekli ağlar durumdayım gece gündüz herkes hamile
Sıkinti stres yapma canim bnde 8 ay olmadi doktura gittim hersey normal eşin gitsin dedi allaha şükür o gitmeden hamile kaldim hatta adet duzenim sikintiliydi bekarkan erken menepoz dediler Allaha şükür adet düzenim düzeldi stres bnde cok yptim agladim ama artık stres yapmamaya aglamamaya dua etmeye başladım oldu şükür 7 haftalık hamileyim şimdide Allahim sana da nasip etsin ins

Bence stres yapıyorsunuz . Oluruna bırakın ayrıca 9 ay çok kısa bir süre hamile kalamıyorum demek için . Okuyun yıllarca bebek bekleyenler var bu forumda . Acele etmeyin 3 yıl bekledim ben de ...

Canım hiç üzülme stresten oluyor. Yumurtlamayı engelliyor. Benimde 10 ay olmadı sürekli stres yaptım. Sonra sakinleştim artık kafama takmadım işte o zman oldu. Şuan 3 aylık hamileyim bak Allah verirse

Canım mesajı yazalı baya olmuş ama durumunu merak ettim benfe de akıntı oldu ve adetim 10gn gecikti

Amh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma

AH CANIM BENİM DE 10.AY VE BU CUMA DOKTORA GİDECEĞİM YUMURTLAMA GÜNLERİMİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM VE SAĞLIKLIMIYIM DİYE MERAK EDİYORUM KEŞKE BİLGİLER İLE OLSA OLSAYDI BEN KESİN HAMİLE KALIRDIM ALLAH VERMEYİNCE VERMİYO İŞTE BİZİM İLİŞKİLERİMİZ DÜZENLİYDİ GÜN AŞIRI İLİŞKİ DE SPERM KALİTESİ DAHA İYİ OLDUGU İÇİN ÖYLE DENEDİK İLİŞKİDEN SONRA POPOMU HAVADA BEKLETTİM YASTIK KOYDUK DUŞU SABAH ALDIM İLİŞKİDEN ÖNCE SICAK DUŞ SPERM KALİTESİNİ DÜŞÜRÜYOR DİYE DUŞ ALDIRMADIM EŞİME OVULASYON TESTİ İLE YUMURTLAMA GÜNÜMÜ TUTTURMAYA ÇALIŞTIK ENERJİ VEREN KARIŞIM ALDI EŞİM ONU KULLANDI YİNE BANA MISIN DEMEDİ 10AYDIR BEKLİYORUZ VE ŞÖYLE BİR YÖNTEM VAR DENEMEDİM AMA SEN DENE İSTERSEN BİR ECZANEDEN ŞIRINGA AL EŞİNNİN SPERMİNİ TEMİZ BİR KABA AL VE ŞIRINGAYA ÇEK SANA O ŞEKİLDE ENJEKTE ETSİN BENDE DENİCEM BU AY YUMURTLAMA TARİHİMİ ÖĞRENDİĞİMDE BENİM BİLGİLERİM. U YÖNDE CANIM ALLAHIM HEPİMİZE YAVRULARIMIZI EN YYAKIN ZAMANDA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH

canım benim yerim seni ben ya Allah bir an önce yavrunu bagıslasın sana insallah.. Nasıl yani sırıngayla nasıl olacak ki sonucta penis daha de Canım benimm ya üzülme lütfen elbet bigün olacak ama ne zaman.. İnşallah en kısa sürede o mucize haberini alırsın tatlım <3 bide bu şırınga nasıl olacak ki onun işe yarayacagını sanmıyorum pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…