- 25 Haziran 2019
- 374
- 265
- 103
Merhaba hanımlar. Ekim ayında nişanlanmış biriyim. Nişanlım başka bir ilde memur. Evlendikten sonra onun yanına gideceğim doğal olarak. Konu şu ki lojman daha mantıklı geliyor günümüz ev kiralarindan dolayı. Kendi üzerine evi var ama öncesinde kurumdaki sekreter üzerine ev olan kişiler lojman için başvuru yapamaz diyince nişanlımın kurumdaki arkadaşı bekar olarak kendi talep etmiş ve ona çıkınca da nişanlım da aynı eve taşındı. Daha sonradan öğrendi ki evi olan kişi de lojman için başvuru yapabilirmis. Ama artık kendisi bekar olarak bir lojmanda ikamet ettiği için başvuru yapamıyor geriye tek seçenek evlilik kalıyor . İşte nisanlim bu yüzden önümüzdeki ay için nikah yapmak istiyo. Kurum müdürü lojmanın sayılı olduğunu ve yeni gelecek memurlar da olduğu için bizim düğünümüzün olacağı tarihe kadar biter demiş lojman kalmaz demiş işte bundan dolayı da nikah erken olsun diyo. Ama içim atmıyor hanımlar biz seneye ağustos ayında evleneceğiz. Düğünden 9 ay önce nikah yapmaya içim atmıyor hiçbir anımızın kesinliği yok allah korusun bu iş olmadı nişandan ayrıldık e o zaman nolacak. Koskoca dokuz ay. Çok da kararsızım nişanlım da haklı ev kiraları da çok fazla lojmanin kiraları da aşırı küçük bi rakam o da doğru. Ne yapacağım bilemedim siz olsanız napardınız?
Bu arada kendi evi başka bir ilde. Benim krndi atama durumum olduğu için nişanlımın memur olduğu ilde geçici kalacağız sürekli olarak değil.
Bu arada kendi evi başka bir ilde. Benim krndi atama durumum olduğu için nişanlımın memur olduğu ilde geçici kalacağız sürekli olarak değil.
Son düzenleme: