Gebeliğe Hazırlık 9 ay oldu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama normal sperm 6% yaziyor. Ama birsey belirtmemisler hersey normal yaziyor onu anliyamadim

Kizlar 9 aydir hamile kalamiyorum bugun yine regl oldum. Cok korkmaya basladim
Ne kadar nasipsizmisim y’a =(
Herkez hemen hamile kaliyorum Artik cok uzuluyorum
Ahhh ahhhhh insan nasil uzuluyor da kimseye bisey diyemiyor.... olmayinca olmuyor........ seni anca senin gibiler anlar baci yani bizler benimde olmuyor bgun adet oldum yine uzuntuluyum..... adetin ilk gunleri nasip kader desemde icim yaniyo Allah dusmanima aratmasin.

Canim aslinda hersey hayir var. sabir etmezmiz gerekiyor. Uzulme cok dua et. Ve testlerini yaptir 10 dan fazla olduysa. Insallah olur birbirimize dua edelim. Allahim yardimcimiz olsun. Yuzumuze baksin insallah

Canim aslinda hersey hayir var. sabir etmezmiz gerekiyor. Uzulme cok dua et. Ve testlerini yaptir 10 dan fazla olduysa. Insallah olur birbirimize dua edelim. Allahim yardimcimiz olsun. Yuzumuze baksin insallah
Canim corona bitsin rahim filmi cekincem.. suan adetim ama adetim kesildi kahvrengi lekelee gelmeye basladi acaba ? Diye dusunuyorum ama bilmiyorum tabiki herseyj hamilelige yordugum icin

Kizlar 9 aydir hamile kalamiyorum bugun yine regl oldum. Cok korkmaya basladim
Ne kadar nasipsizmisim y’a =(
Herkez hemen hamile kaliyorum Artik cok uzuluyorum
Ah ah keske herkes hamile kalabilse hemen artik bu dert gunumuz sorunu sanirik 7 yil one ilk aydan gebe kaldim ama ikinciye 2 yil ugrastm yediklerimizdenmidir bilmiyorum bence sabirli olun ve tedaviniz ne gerektiriyosa onu yapin sorun nedir acaba?

Ah ah keske herkes hamile kalabilse hemen artik bu dert gunumuz sorunu sanirik 7 yil one ilk aydan gebe kaldim ama ikinciye 2 yil ugrastm yediklerimizdenmidir bilmiyorum bence sabirli olun ve tedaviniz ne gerektiriyosa onu yapin sorun nedir acaba?
Benim amh dusuk 1.40 cikti. Esimin sperm hizida 26% cikti
Insallah olur bize dua edin siz hamilesiniz

Benim amh dusuk 1.40 cikti. Esimin sperm hizida 26% cikti
Insallah olur bize d ua edin siz hamilesiniz
Yaa tabiki Rabbim insallah nasip eder ne mucizeler okudum eşin icin keci boynuzu kürü çaksır kökü bunlari arastrabilirsin amh icin saracoglu incir havuc kurunun amh yulselttigini soylemisti deneyebilirsin bildiklerim bunlar canim insallah olur zamani nasibi vardir elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…