Gebeliğe Hazırlık 9 ay oldu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar 9 aydir hamile kalamiyorum bugun yine regl oldum. Cok korkmaya basladim
Ne kadar nasipsizmisim y’a =(
Herkez hemen hamile kaliyorum Artik cok uzuluyorum
Herkes hemen hamile kalmıyor maalesef artık çok nadir hemen hamile kalan kişi sayısı. Eşinin ve senin testlerin yapıldı mı her şey yolunda mı sağlıklı bir insanın olmasi gerekirdi çünkü belli ki bir problem var

Ben de 9 aydır deniyorum hala hamile kalamadım. Umutsuz da değilim bir gün elbet olacak. Hicbir sekilde olmazsa da sağlık olsun yurtlarda o kadar kimsesiz çocuk var evlat edinebilirim ve bununla gurur duyarım.

Benim lh hafif yuksek Ama pko yok. Bide amh 1,40 cikti. Ama doktor engel degil dedi. Esimin sorunu yok

S’en ne kadar surede hamile kaldin canim. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah

Benim lh hafif yuksek Ama pko yok. Bide amh 1,40 cikti. Ama doktor engel degil dedi. Esimin sorunu yok
Diğer testlerin nasıl amh fena değil sadece lh mi sıkıntı rahim filmi çekildin mi mesela eşinin değeri kaç

Diğer testlerin nasıl amh fena değil sadece lh mi sıkıntı rahim filmi çekildin mi mesela eşinin değeri kaç
Hayir rahim filmi cekinmedim. Ben avrupada yaziyor. Trde cikilecektim Ama su an coronavirus yuzunden gelmemiz yasak. Insallah bir annonce gecer de cekinirim

S’en ne kadar surede hamile kaldin canim. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah
Tup bebek yöntemiyle hamile kaldım ben. 3 yıllık evliyim çok zaman kaybettik testler fln bnce 9 ay uzun o yüzden doktorunu bulman da önemli her doktor ilgilenmiyor emin ol anlamıyor da. Tsh kaç mesela

Hayir rahim filmi cekinmedim. Ben avrupada yaziyor. Trde cikilecektim Ama su an coronavirus yuzunden gelmemiz yasak. Insallah bir annonce gecer de cekinirim
Rahim filmi önemli bir sıkıntı yoksa kalırsın filmden sonra büyük ihtimal. Tüplerin açıktır merak etme ama yararlı yaptr gelince mutlaka

Tup bebek yöntemiyle hamile kaldım ben. 3 yıllık evliyim çok zaman kaybettik testler fln bnce 9 ay uzun o yüzden doktorunu bulman da önemli her doktor ilgilenmiyor emin ol anlamıyor da. Tsh kaç mesela
Ama doktorlar bir sene denemeden bir sey yapmiyor. Banada sanki 9 aydan sonra olmaz gibime geliyor. Tsh normal cikti onda sorun yok

Evet lh 8 cikti fsh 5 Ama doktor bu engel degil dedi pko yok sadece hormon bozuklugu
Benim fsh 6 lh 5 ama pko var. Pek onunla alakalı değil aslında yumurtaliklarda görünüyor pko canım. Tsh hele daha önemli. Eşinin testi kaç çıktı

Hayir bizim sıkıntımız eşimin sperm azliğiydi. Rapor çıktı direk az yani ama Tsh etkiliyor. Senin kaç eşinin sayisi kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…