- 2 Ekim 2018
- 186
- 69
- 28
- 33
- Konu Sahibi Ucankus700
-
Herkes hemen hamile kalmıyor maalesef artık çok nadir hemen hamile kalan kişi sayısı. Eşinin ve senin testlerin yapıldı mı her şey yolunda mı sağlıklı bir insanın olmasi gerekirdi çünkü belli ki bir problem varKizlar 9 aydir hamile kalamiyorum bugun yine regl oldum. Cok korkmaya basladim
Ne kadar nasipsizmisim y’a =(
Herkez hemen hamile kaliyorum Artik cok uzuluyorum
Benim lh hafif yuksek Ama pko yok. Bide amh 1,40 cikti. Ama doktor engel degil dedi. Esimin sorunu yokHerkes hemen hamile kalmıyor maalesef artık çok nadir hemen hamile kalan kişi sayısı. Eşinin ve senin testlerin yapıldı mı her şey yolunda mı sağlıklı bir insanın olmasi gerekirdi çünkü belli ki bir problem var
Sen test yaptinmi canim. Allah hepimize sabir versinHerkes miben 2 yıldır uğraşıyorum burda 10 yıl uğrasan var .. bence doktora gidin eşinizle hersey yolunda mi değil mi önce onu öğrenin oyle devam edin ☺☺
S’en ne kadar surede hamile kaldin canim. Allah kucagina almayi nasip etsin insallahHerkes hemen hamile kalmıyor maalesef artık çok nadir hemen hamile kalan kişi sayısı. Eşinin ve senin testlerin yapıldı mı her şey yolunda mı sağlıklı bir insanın olmasi gerekirdi çünkü belli ki bir problem var
Diğer testlerin nasıl amh fena değil sadece lh mi sıkıntı rahim filmi çekildin mi mesela eşinin değeri kaçBenim lh hafif yuksek Ama pko yok. Bide amh 1,40 cikti. Ama doktor engel degil dedi. Esimin sorunu yok
Hayir rahim filmi cekinmedim. Ben avrupada yaziyor. Trde cikilecektim Ama su an coronavirus yuzunden gelmemiz yasak. Insallah bir annonce gecer de cekinirimDiğer testlerin nasıl amh fena değil sadece lh mi sıkıntı rahim filmi çekildin mi mesela eşinin değeri kaç
Tup bebek yöntemiyle hamile kaldım ben. 3 yıllık evliyim çok zaman kaybettik testler fln bnce 9 ay uzun o yüzden doktorunu bulman da önemli her doktor ilgilenmiyor emin ol anlamıyor da. Tsh kaç meselaS’en ne kadar surede hamile kaldin canim. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah
Evet lh 8 cikti fsh 5 Ama doktor bu engel degil dedi pko yok sadece hormon bozukluguDiğer testlerin nasıl amh fena değil sadece lh mi sıkıntı rahim filmi çekildin mi mesela eşinin değeri kaç
Rahim filmi önemli bir sıkıntı yoksa kalırsın filmden sonra büyük ihtimal. Tüplerin açıktır merak etme ama yararlı yaptr gelince mutlakaHayir rahim filmi cekinmedim. Ben avrupada yaziyor. Trde cikilecektim Ama su an coronavirus yuzunden gelmemiz yasak. Insallah bir annonce gecer de cekinirim
Ama doktorlar bir sene denemeden bir sey yapmiyor. Banada sanki 9 aydan sonra olmaz gibime geliyor. Tsh normal cikti onda sorun yokTup bebek yöntemiyle hamile kaldım ben. 3 yıllık evliyim çok zaman kaybettik testler fln bnce 9 ay uzun o yüzden doktorunu bulman da önemli her doktor ilgilenmiyor emin ol anlamıyor da. Tsh kaç mesela
Benim fsh 6 lh 5 ama pko var. Pek onunla alakalı değil aslında yumurtaliklarda görünüyor pko canım. Tsh hele daha önemli. Eşinin testi kaç çıktıEvet lh 8 cikti fsh 5 Ama doktor bu engel degil dedi pko yok sadece hormon bozuklugu
Kaç çıktı değerin bnm de normal değerlerdeydi ama engel ondan soruyorumAma doktorlar bir sene denemeden bir sey yapmiyor. Banada sanki 9 aydan sonra olmaz gibime geliyor. Tsh normal cikti onda sorun yok
Benim fsh 6 lh 5 ama pko var. Pek onunla alakalı değil aslında yumurtaliklarda görünüyor pko canım. Tsh hele daha önemli. Eşinin testi kaç çıktı
[/QUOTE
Senin tsh dami sorun vardi. Esimin degerleri normal cikti onda bir sorun yok
1,560 cikti normalmiKaç çıktı değerin bnm de normal değerlerdeydi ama engel ondan soruyorum
Normal hatta hızlı çalışıyor tiroidlerin zayıf misin1,560 cikti normalmi
AminSen test yaptinmi canim. Allah hepimize sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?