- 2 Ekim 2018
- 186
- 69
- 28
- 33
- Konu Sahibi Ucankus700
-
Kilom normal 55 kg tiroid testlerimi yaptim sorun yok dedi doktorNormal hatta hızlı çalışıyor tiroidlerin zayıf misin
Düzgün çalışıyor görünüyor zaten rahim filmine göre yönlendirir doktorun yine de folik asit kullan mutlaka sürekliKilom normal 55 kg tiroid testlerimi yaptim sorun yok dedi doktor
Folik asit 5 Ay ust uste kullandim Ama simdi biraktim prowomen basladimDüzgün çalışıyor görünüyor zaten rahim filmine göre yönlendirir doktorun yine de folik asit kullan mutlaka sürekli
Yeni hucre oluşumunu folik asit sağlar canım onu bırakma ben 3 senedr nerdeyse hc bırakmadım inan.Folik asit 5 Ay ust uste kullandim Ama simdi biraktim prowomen basladim
Esimin hiz 26% cikmis normalmiYeni hucre oluşumunu folik asit sağlar canım onu bırakma ben 3 senedr nerdeyse hc bırakmadım inan.
6.senedir uğraşıyorum hemen hamile kalamadim maalesef erkenden testlerinizi yaptırın canım inşallah hamile kalırsın ❤Kizlar 9 aydir hamile kalamiyorum bugun yine regl oldum. Cok korkmaya basladim
Ne kadar nasipsizmisim y’a =(
Herkez hemen hamile kaliyorum Artik cok uzuluyorum
Valla bizde hemen olacak sanıyordukAh tamam bilmiyordum geri basliyim ozaman. Hamile kalmak ne zormus y’a
Hepsinin çözümü var canım merak etmeEvet lh 8 cikti fsh 5 Ama doktor bu engel degil dedi pko yok sadece hormon bozuklugu
Sayı morfoloji önemli. %26 olan ileri hareket mi total sayı kaç Mesala hepsi önemli canımEsimin hiz 26% cikmis normalmi
Ileri hareket total sayi 56%Sayı morfoloji önemli. %26 olan ileri hareket mi total sayı kaç Mesala hepsi önemli canım
Sakin olun ilk zamanlar çokmuş gibi geliyor ama her şeyin bir zamanı var. Gerekli kontrolleri oldunuz mu acabaKizlar 9 aydir hamile kalamiyorum bugun yine regl oldum. Cok korkmaya basladim
Ben 4 yıldır bekliyorum dünya başınıza yıkılmışta altında kalmılsınız gibi konuşuyorsunuzKizlar 9 aydir hamile kalamiyorum bugun yine regl oldum. Cok korkmaya basladim
Zaten Oyle ben yanliz buyudum kardesim yok. Cocugumda olmazsa yapa yanliz kalirimBen 4 yıldır bekliyorum dünya başınıza yıkılmışta altında kalmılsınız gibi konuşuyorsunuz
Allah ta seni bu düşüncenden dolayı sınardaa sınar. Hakkınızda hayırlıısZaten Oyle ben yanliz buyudum kardesim yok. Cocugumda olmazsa yapa yanliz kalirim
Evet Zaten Oyle oluyorAllah ta seni bu düşüncenden dolayı sınardaa sınar. Hakkınızda hayırlııs
Ama siz neden bu kadar sert siniz cok merak ediyorumAllah ta seni bu düşüncenden dolayı sınardaa sınar. Hakkınızda hayırlııs
25 milyon az canım total ise eğerIleri hareket total sayi 56%
bide atipik sayi 94% galiba normal degil demi
Sperm sayisi 25 million
Hayir total 115 milyon25 milyon az canım total ise eğer
İyi canım o zaman eşinden yana bir problem yok demekki rahim filmi kalmış zaten bir tek yaptırmadıgin söyle bir şey de var iki tarafın hiç bir problemi olmasa bile kalinamiyor bazen. Sebepsiz infertilite ama çok olmamış daha 9 ay bnce olur kısa süredeHayir total 115 milyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?