• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 ay oldu uykusuzummmmm

neslii44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
59
0
36
İstanbul
Sevgili anneler bende yeni bir annaeyim çok tatlı bir oğlum var hele gündüzleri bir melekkk.Ama gece işler değişiyor.Bebeğim emmeden kere kalkıyor emmeden uyumuyor. ben işteykende biberonda uyuyor:(Önceleri gaz sancıları nedeniyle şimdi ise alışkanlıktan sanırım her gece en az 6-7 defa kalkıyor emmek istiyor. Emince gaz oluyor ver yine uyanıyor yine emmek istiyor ve çığlıklar içinde (çığılığı atan ben)sabah oluyor.Psikolojim iice bozuldu işimde de mutsuzum dolu olan göğüslerim giitikçe boşaldı artık doğru düzgün süt bile gelmiyor:((Bitki çayları ilaçlar falan da kar etmiyor.Yardımaa ihtiyacımmm varrrr.Ama beni anlayan yok çevremde maalesef:(((

Son düzenleme:
Allah Yardımcın olsun bence plan yapıp çocugun alışkanlıklarını değiştirebilirsin süt konusuna gelirsen int bilgiler vardır anne olmadığım için bilgim bu kadar kusura bakma:S

Merhaba cnm bnm oglanda ayni senin gibi ben cozumu gece mama vermekte buldum mama verince guzel uyuyor sutum yeterli ama ned3ndir bilmem mamayi yiyince uyuyor dene belki s3ninkindede ise yarar

Bndeyasadim ayni durumu yani kendimiz yapiyoruz alistirmamalisin bn. Tayanamayip karninin tok ve altinintemiz oldugundan emin olunca he koydum yatagina cok cekdim yani beegede yazik en iyisi karni doyunca tutmayin daha memede yatagakoyun hemen aglasin uyusun beimoo ik baslarda 50 dk durmadan agliyordu hirs yaptim cunku ceken bendimm her gecen gun azaldi 45 dk 30 dk glfelan derken 5 dk inmisdi ve yatagina koydugumda bir iki mirildanip uyuyordu

Back