Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dacayı yagının zararları var mı yogun iltihap var hamıle kalamıyorum kullananlar yardımcı olabılır mı?
nasıl kullandın canım banada soylermsısın aycıcek yagıyla mı karıstırdınZararı yok faydası var canım..Acı elma yağı olarakta geçiyor adı. Ben kullandım bütün intihapı söküyor. Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun...
Nasıl kullanılıyo canım ben bekarım ama bende de hep idrar yolları enfeksiyonu oluyo:/Zararı yok faydası var canım..Acı elma yağı olarakta geçiyor adı. Ben kullandım bütün intihapı söküyor. Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun...
kullananlar faydasının gormus canımAdaçayı yağı demek istedin sanırım? Bunu kendi kendine mi uyguluyorsun, yoksa (hiç öyle düşünmesem de ) gerekli uzmanlardan destek alıp da mı?
Kendi kendinize bunları yapmamanız sağlıklı ve mantıklı gelmedi açıkcası...
allah razı olsun canım cok sagolBir pamuk üzerine döküyorsun ve beş gün boyunca tampon yapıyorsun...Gece yatarken yapılırsa sabaha kadar daha etkili oluyor. Diğer yağların zararı olmadı gibi bununda herhangi bir zararı yok..
kullananlar faydasının gormus canım
Adaçayı yağı demek istedin sanırım? Bunu kendi kendine mi uyguluyorsun, yoksa (hiç öyle düşünmesem de ) gerekli uzmanlardan destek alıp da mı?
Kendi kendinize bunları yapmamanız sağlıklı ve mantıklı gelmedi açıkcası...
allah razı olsun canım cok sagol
İkiside aynı şey canım. Parantez içinde adaçayı yağı yazar..Arkadaslar adi adacayi yagi mi aci elma yagi mi .. ?
Canım içmeyecek sadece tampon yapacak..vikis gibi mentollü bir koku var, intihapı söküp atıyor..doktorlar genelde kimyasallarla uğraşıyor, yağ tavsiyesinde bulunmuyor
Hııı, oral yolla sandım ben. :) İşe yarıyor mu öyle dışardan tamponla, çok ilgi çekici:)
İkiside aynı şey canım. Parantez içinde adaçayı yağı yazar..
canım tamamen gecirıyor degıl mı tekrarlıyor mu? ccanım kullananlar kullndıgı ay hamıle kalmıs sende kullandıgın ay mı hamıle kaldınLafı olmaz canım. Ben kendim kullandım ve faydasını gördüm o yüzden gönül rahatlığıyla kullanabiliyorsun. Eski kadınlar çok kullanırmış bu yöntemi. Ayrıca bebeklerin gazı olmasın diye ayak tabanlarına sürerler bu yağı ve hemen gazını alır bebeklerin.
canım tamamen gecirıyor degıl mı tekrarlıyor mu? ccanım kullananlar kullndıgı ay hamıle kalmıs sende kullandıgın ay mı hamıle kaldın
inşallah canım benim Allah analı babalı buyutsun hayırlısıyla saglıcakla kucagına al bebeğiniKısa bir süre içinde kaldım sanırım iki aydı. Benim hiç tekrarlamadı şimdi ikinciye hamileyim çok şükür :)) Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..
inşallah canım benim Allah analı babalı buyutsun hayırlısıyla saglıcakla kucagına al bebeğini