• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:(

Aylar once yaptim defalarca ise yaramadi bir de uzerine nur topu gibi mantarm oldu :KK34:

Konunun üzerindn bayagı gecmiş lütfen dön bana tüplerim tıkalı yapmak istiyorum dön lütfen

Bir pamuk üzerine döküyorsun ve beş gün boyunca tampon yapıyorsun...Gece yatarken yapılırsa sabaha kadar daha etkili oluyor. Diğer yağların zararı olmadı gibi bununda herhangi bir zararı yok..
Konunun üzerinden bayagı gecmiş tüpleri m kapalı dön bana lütfen bende yapmak istiyorum

Yağını bilmem de adacayını fazla içmek düşük yaptırıyor diye duydum yinede doktorunuza danışırsnz

Konunun üzerinden bayagı gecmiş tüpleri m kapalı dön bana lütfen bende yapmak

Konunun üzerinden bayagı gecmiş tüpleri m kapalı dön bana lütfen bende yapmak istiyorum
Adacayi yağı pamuğa döküp tampon yapıyorsun. İntihap gibi akacak. Bitene kadar yap. Ben öyle yapmıştım bütün intihabi söktü. İnşallah şifa olur.

Siz yaptnız degilmi öylemi hamile kaldnz peki neden tıkalıydı sizin?
Ben hamile kalamiyordum büyük bir teyzenin tavsiyesi üzerine yaptim. Eşime de havuç suyu icirdim hamile kaldım. Belki tesadüftür bilemem ama bu şekilde yaptım. Detaylı bir anlatımı yok sadece pamuğa döktüm ve tampon yaptim. Geceden koy sabaha çıkart.

Ben hamile kalamiyordum büyük bir teyzenin tavsiyesi üzerine yaptim. Eşime de havuç suyu icirdim hamile kaldım. Belki tesadüftür bilemem ama bu şekilde yaptım. Detaylı bir anlatımı yok sadece pamuğa döktüm ve tampon yaptim. Geceden koy sabaha çıkart.
Adetin bitimi kacıncı kac gece

Pamuk sabah nasıl cıkyo kac damla üzerine dökülüyo

Back