Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konunun üzerinden bayagı gecmiş tüpleri m kapalı dön bana lütfen bende yapmak istiyorumBir pamuk üzerine döküyorsun ve beş gün boyunca tampon yapıyorsun...Gece yatarken yapılırsa sabaha kadar daha etkili oluyor. Diğer yağların zararı olmadı gibi bununda herhangi bir zararı yok..
Hanımefendi isterseniz konuya yorum yapmadan önce konu sahibi ne zaman görülmüş bakın isterseniz.Konunun üzerindn bayagı gecmiş lütfen dön bana tüplerim tıkalı yapmak istiyorum dön lütfen
Konunun üzerinden bayagı gecmiş tüpleri m kapalı dön bana lütfen bende yapmak
Adacayi yağı pamuğa döküp tampon yapıyorsun. İntihap gibi akacak. Bitene kadar yap. Ben öyle yapmıştım bütün intihabi söktü. İnşallah şifa olur.Konunun üzerinden bayagı gecmiş tüpleri m kapalı dön bana lütfen bende yapmak istiyorum
Ne zaman görülmüşüm bende merak ettim eskisi kadar girmiyorum ama arada bir bakıyorum isteHanımefendi isterseniz konuya yorum yapmadan önce konu sahibi ne zaman görülmüş bakın isterseniz.
Siz yaptnız degilmi öylemi hamile kaldnz peki neden tıkalıydı sizin?Adacayi yağı pamuğa döküp tampon yapıyorsun. İntihap gibi akacak. Bitene kadar yap. Ben öyle yapmıştım bütün intihabi söktü. İnşallah şifa olur.
Bide bugün adetimin 4. Günü bitti yani kısa sürer benim nr zaman başlıyımAdacayi yağı pamuğa döküp tampon yapıyorsun. İntihap gibi akacak. Bitene kadar yap. Ben öyle yapmıştım bütün intihabi söktü. İnşallah şifa olur.
Ya sizi ne ilgilendiriyo bak cevap verdi şansımı denedim Allah'ım yarrabim ne kadar işsiz insan var ya kendi işine bak kadın yazdı işteHanımefendi isterseniz konuya yorum yapmadan önce konu sahibi ne zaman görülmüş bakın isterseniz.
Dikkat edin bundan sonra.Ya sizi ne ilgilendiriyo bak cevap verdi şansımı denedim Allah'ım yarrabim ne kadar işsiz insan var ya kendi işine bak kadın yazdı işte
Dikkat edin bundan sonra.
O K E Y
İyi günler.
Ben hamile kalamiyordum büyük bir teyzenin tavsiyesi üzerine yaptim. Eşime de havuç suyu icirdim hamile kaldım. Belki tesadüftür bilemem ama bu şekilde yaptım. Detaylı bir anlatımı yok sadece pamuğa döktüm ve tampon yaptim. Geceden koy sabaha çıkart.Siz yaptnız degilmi öylemi hamile kaldnz peki neden tıkalıydı sizin?
Adetin bitimi kacıncı kac geceBen hamile kalamiyordum büyük bir teyzenin tavsiyesi üzerine yaptim. Eşime de havuç suyu icirdim hamile kaldım. Belki tesadüftür bilemem ama bu şekilde yaptım. Detaylı bir anlatımı yok sadece pamuğa döktüm ve tampon yaptim. Geceden koy sabaha çıkart.
Pamuk sabah nasıl cıkyo kac damla üzerine dökülüyoBen hamile kalamiyordum büyük bir teyzenin tavsiyesi üzerine yaptim. Eşime de havuç suyu icirdim hamile kaldım. Belki tesadüftür bilemem ama bu şekilde yaptım. Detaylı bir anlatımı yok sadece pamuğa döktüm ve tampon yaptim. Geceden koy sabaha çıkart.
Merhaba denediniz mi..,?Pamuk sabah nasıl cıkyo kac damla üzerine dökülüyo