- 19 Mart 2011
- 1.365
- 1.987
- Konu Sahibi misafir1001
Başlangış:86.2
Hedef:65
Cumartesileri bildirimde bulunacağım.
Hedef:65
Cumartesileri bildirimde bulunacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menun harika ama suyu artirmalisin en az iki lt olmali bi de cay iciyorsun o mevcut suyu da emer. Vucut su toplar o da selulit yapar. Suyu bol ic yesil cay ic dogru sporlari da yaparsan tamam bu iş05.03.2017(pazar)
Sabah:
1 dilim ekmek
1 rafadan yumurta
Peynir
2 zeytin
1 yk domates sosu
2 çatal patates-sucuklu yumurta
Şekersiz çay
Öğle:
1 kase yoğurt
İkindi:
2 yk süzme yoğurt
4 lokma peynir-ekmek
Akşam:
1 haşlanmış yumurta
2 sunta
Şekersiz çaylar
1 lt su
Teşekkür ediyorum.Menun harika ama suyu artirmalisin en az iki lt olmali bi de cay iciyorsun o mevcut suyu da emer. Vucut su toplar o da selulit yapar. Suyu bol ic yesil cay ic dogru sporlari da yaparsan tamam bu iş
Tabii ki, isteyen herkes katılabilir,sormaya gerek yok.Slm aranıza bende katıla bilir miyim
Merhaba hergün bildirimde bulunmam imkansız çok yorgunum çalışıyorum cumartesi günü bildirimde bulunurum gun içerisinde de girerim canım sen çok güzel gidiyorsun maşallah darısı bana inşallah motive olamıyorum bir türlü valla korkumdan takılmıyorum bileTabii ki, isteyen herkes katılabilir,sormaya gerek yok.
Ben hergün menü yazıyorum ve cumartesi de bildirim yapacağım.Katılanlar da nasıl isterlerse öyle yapar,bir kural vs yok.
Merhabalar,istediğiniz gibi yapabilirsiniz,daha önce dediğim gibi bir kural falan yok.Kafanıza göre takılın.İstediğiniz gün de tartılabilirsiniz,cumartesi şart değil.Bana cumartesi uygun olduğu için o gün tartılıyorum.Merhaba hergün bildirimde bulunmam imkansız çok yorgunum çalışıyorum cumartesi günü bildirimde bulunurum gun içerisinde de girerim canım sen çok güzel gidiyorsun maşallah darısı bana inşallah motive olamıyorum bir türlü valla korkumdan takılmıyorum bile
Teşekkürler,inşallah diyeyim.Selam umarım bu azmini sonuna kadar surdurursun. Bende sana eşlik ederim,
kilolarımız yakin.
MİSAFİR NERDESİN CANIM KAÇ GÜNDÜR YOKSUN [/QUOTE