- 26 Temmuz 2019
- 9
- 7
-
- Konu Sahibi tatileazkaldi321
Kolay gelsin sana...Çok hoş bir liste yapmışsin da havalar çok sıcak spor yapılmıyor. Son iki haftadır yediklerime dikkat ediyorum, ama spor yapamıyorum diyette tek başına işe yaramıyorevett yarın başlıyorum araştırdıklarımla 8adımlık bir program oluşturdum
1- Basit şeker yok
2-Intermittent Fasting uygula
3-Her lokmanı bol bol çiğne
4-Her öğüne protein kat
5-12bin adım
6-Skinny Jean Workout(Ebru Şallı 2 haftalık olan)
7- 2 öğün beslen
8- 30dk bölgesel video / hulahoop
tatile kaldı 8 hafta yapabileceğimin en iyisini yapıp görebileceğim en iyi sonucu görmeye çalışacağım. Gerçekten yoğun ama çok etkili sonuç almayı umduğum bir liste benim için
Size bunları yapın diyemem ama sonuçta hepimiz burada kendi hikayemizi paylaşıyoruz bu da benimki
ölçümlerimi ve kilomu yazıp haftalık sonuçlarımı paylaşacağım böylece incelmeyi takip edebiliyor olacağım
katılmak isteyen varsa çooooook mutlu olurum
yarın büyük gün
Kolay gelsin sana...Çok hoş bir liste yapmışsin da havalar çok sıcak spor yapılmıyor. Son iki haftadır yediklerime dikkat ediyorum, ama spor yapamıyorum diyette tek başına işe yaramıyorsana kolaylık dileyip şuraya ilişecem sonbaharda yapmak icin tüyo alacam
Merhabaa :) Nasıl gidiyor ?hurmaları geceden ıslatmayı unuttuğum için bugün başlayamadım ama yarın başlıyoruum 1 haftada kaç kilo verebileceğim acaba baya heyecanlıyım
bugün olabildiğince hareket etmeye ve akşamı öne çekmeye çalışacağım