diyetisyenin verdigi diyet listesini paylasirmisin, bende kilo vermek istiyorum gunlukte actim kimse benle birlikte yapmadi, tek basima yapincada birakiveriyorum, beni motive edecek seylere ihtiyacim var
Bende senin gibi kilo sorunu yasiyorum. Hic kilo problemim olmadi hamileliklerin haricinde.Ben bu hale nasil geldim bilmiyorum resmen aynalara küstüm. S m beden giyrrken şimdi Xl oldum tabi haliyle catklarimda oldu bunu kendime nasil yaptim hala inanamiyorum ben 3 yilda boyle oldum 3 yil once 58 kiloydum. gece yeme aliskanligi cips cola abur cubur uyku duzensizligi stres surekli yeme istegi bu pazartesi rejim yapıcam diye diye tokken bile tika pasa yediklerim 76yken beni 82 kiloya getirdi kendim basaramiyordum bende buraya günlük acmaya karar verdim başarı oykum olucak bu yazilar benim...
ALLAHIM kimset ederse temmuzda düğünum var ben o gelinliğe su perisi gibi girmek istiyorum en güzel günümde en guzel olmak istiyorum İNŞALLAH.
Kadinlar kulübü bize bu guzel imkani vermis ne güzel günlük tutabiliyoruz.Bu günlük bana çıktığım yolda isik olucak artik vazgecmicegime eminim basaricam.
Diyetisyene gittim ama onca diyeti rafa kaldirdim cok bilgim var ama uygulayan yoktu ama artik tembelliği birakicam...
.Yemeklerimi hergun resimli olarak paylasicagim
.Pazartesi günleri kilo bildirim yapıcagim
.Hergün spor yapicagim
.Genelde yemeklerimde kalori takibi yapicagim.
.En önemlisi pes etmicegim...
INANMAK BASARMANIN YARISIDIR..
ALLAHIM kilo vermek isteyen herkese benimle birlikte yardım etsin İNŞALLAH.
Kilom 82
Boyum 160
Yasim 25
Baslama tarihim 23 subat
1.Hedef tarihim 15 haziran= kilo 60/65
2.hedef tarihim 25 temmuz=kilo 55/60
haziran icin 3 ay 22 gun kaldi
Temmuz icin 5 ay 5 gun kaldi
benimle bu yolda gitmek isteyen arkadaşlarda buyursun gelsin
3 hamilelik 2 cocukdan sonra kilo seviyem yukseldi. İki hafta once ucuncu bebegimi kaybettim. 4.5 aylikti.
Neyse boyum 1.74 kilom 83. Esim nisan başı 6 ayligina yurt dışına cikiyor. Bu surecte 15 kilo vermwk istiyorum. Ama suan bebegimi kaybetmenin verdigi aciyla yemeklere saldirir vaziyetteyim. Kanama olayim biter bitmez baslamaliyim. Yoksa daha kotu olucam. Psikolojim yerlerde. Umarim kurtuluruz bu kilolardan. Hicbir kiyafetim istedigim gibi durmuyor ustumde.
birde hipotroidi var bende. Kilo vermek ne kadar zor oldu. Bende aynalara kustum. O kadar guzel ince bi kizdim ki. 62 kilo da ewlendim. Boyum uzun oldugu icin cok guzeldi fizigim. Simdi 67 68 olsam öpüp basima koyacagim.