- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7. Takima gir bebeğim çok güzel tarif verdiler acayip tok tutan bir içecek
Bebeğim istersen @Daydream15 ablanin profiline gir mesajlarindan gir sifirlama diyeti diye orada bu içeceği deneyenlerin tarifleri var Dha kapsamli bulursun kuzum bnmBulamadim kuzum
Bebeğim istersen @Daydream15 ablanin profiline gir mesajlarindan gir sifirlama diyeti diye orada bu içeceği deneyenlerin tarifleri var Dha kapsamli bulursun kuzum bnm
Kizlaaarrr yarin aksam misafirim vaarr :) yaptiklarimin resmini atiyim barii :)
Yarin kilo bldrimi var yapicakmsn guzellik
Canim eczanede tartilirim artik resim cekebilirsem atarim yoksa yazarim :)
Resimlemi bildiriyoruz kiloyuTamam canim benim
ay__bitanem st: 39788182 .!.:Resimlemi bildiriyoruz kiloyu
Canim tuzlu kolay bildiginiz bisey varsa söyleyinde yapayim hep tatli türü oldu
Kiss canim cektiii
Fark etmez canim benimki klasikTuzsuzumu ikizim
Sen de bugun super spor yapmissin masallah ikizim. İki gundur tartilmiyorum kafam rahatladi. Yarin da fazla cikicam kesin cunku af edersiniz iki gundur tuvalet sorunu yasiyorumKuzum bende islerimi halldeip hemen geldim nekadar guzel sporunu yapmissin alkislar sanaaa
Makarnadan bisi olmaz sos olmadiktan sonra
Aynen kuzum benimde kilo alinca kendime guvenim gitti
Ben yemek tariflerine hep cahide sultan'in blogundan bakiyorum, guzel seyler oluyor, tavsiye ederim canimCanim tuzlu kolay bildiginiz bisey varsa söyleyinde yapayim hep tatli türü oldu
Kiss canim cektiii
Ben yemek tariflerine hep cahide sultan'in blogundan bakiyorum, guzel seyler oluyor, tavsiye ederim canim