Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle düşündüm bende 800 1000 arası iyi akşamdan oluşturcam artık. Yarın ki.menumu1800 diyo ama kuzum bu cok az kilo verdirir 1000 1200 ideal bencede
canım benim almam gereken kalori 1800 yani ben 1800 kalori alırsam günde ne kilo alırım ne de veririm. 1800 den düşük hatta 1000 kalori ile en fazla kapatıyorum ki eksileyim kilodanYok canım ya nette kafam karıştı hesap yaptım ama 1200 üstünde çıktı ilk diyete başlarken bunların vardı o zaten 1200 civarı artık daha az almam gerekir diye düşündüm 1000 geçmemeyi hedefledim sence kaç olmalı
Çok ağır değilse bende katılım zuma sonrası 30 50 arsi çekiyorum ben normaldeAdet dönemim bitince mekik programina baslicam benimle baslamak isteyen varsa paylasim yapiyim listeyi güzeller
süper bebeğimSporum
20 dk yürüyüş (hizli tempo)
30 dk leslie
canım ben mekik çekemiyorum çok boynum ağrıyor. rahat mekik çektiren bir aletim vardı lastiği koptu. yenisini alırım o zamana kadarAdet dönemim bitince mekik programina baslicam benimle baslamak isteyen varsa paylasim yapiyim listeyi güzeller
canım ben mekik çekemiyorum çok boynum ağrıyor. rahat mekik çektiren bir aletim vardı lastiği koptu. yenisini alırım o zamana kadar
ben kalkamıyorum bile eller boynumdaKuzum bende mekigi hic sevmiom ama göbek için yapym dedim
Bende baslamayi düsünüyorm cnm daha öncede baslamistim ama bitirememistim malesefAdet dönemim bitince mekik programina baslicam benimle baslamak isteyen varsa paylasim yapiyim listeyi güzeller
Ellerini gögsünde capraz birlestirmeyi denedi mi kuzum ben öyle daha rahat yapiyormben kalkamıyorum bile eller boynumda
Aynen öyle düşündüm bende 800 1000 arası iyi akşamdan oluşturcam artık. Yarın ki.menumu
Çok ağır değilse bende katılım zuma sonrası 30 50 arsi çekiyorum ben normalde
Bende baslamayi düsünüyorm cnm daha öncede baslamistim ama bitirememistim malesef
süper bebeğim
ben kalkamıyorum bile eller boynumda
menü vereyim
sabah
domates
10 zeytin
3 dilim peynir
yarım paket form biskvi
öğle
4 küçük haşlanmış patates
1 kase yoğurt
akşam
2 tabak pırasa ve kereviz yemeği karışık
1 bardak ayran
aralarda 3 adet orta türk kahvesi ve kekik çayı içildi...
5000 adım atıldı
squat yapayım diyorum çok zor geliyor belki uyumadan önce yaparım
Diyetisyenlik bitiren bi arkadasim bana diyet listesi yazdi arkadaslar. Yarindan itibaren ona uygun beslenmeye calisicam.
Menüm
Kahvalti
Ceyrek simit
Birkac catal patates kizartmasi
Aksam
5-6 yaprak sarma
1.5 kase tarhana corbasi
Salata
3 tane kabak tatlisi
Iyi bigün olmadi ama cokta kötü sayilmaz sanirim...
canım resimdeki gibi ayaklar havada mekik mi planlıyorsunEki Görüntüle 1756815
Canlar bu program ben subatin 5nde basliyorum katilmak isterseniz sevinirim beraber 1 aylik programı tamamlayalim cok incelme oluyormus denemekte fayda var
Evet balim INSALLAH yapabilirim ama 30 gunu tamamlicam kuzum bide Ebru Sallinin 21 gunluk platesini yapmayi düşünüyorum bunun hakıında ne düşünüyorsun balimcanım resimdeki gibi ayaklar havada mekik mi planlıyorsun