- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.5 ay süper... Kac bedene düstün seninde boyun bana yakindi yanlis hatirlamadiysam. Böyle düsününce azim geliyor bana :)3 bucuk aydi kuzum sanirim yine yapicaz ballimmm ben ilk hedef 65
3.5 ay süper... Kac bedene düstün seninde boyun bana yakindi yanlis hatirlamadiysam. Böyle düsününce azim geliyor bana :)
canım gerçekten sadece o tabakla doydum. daha yerim diyordum başlamadan önce ama yerim kalmadı. şiddetle tavsiye ediyorum. hem ekonomikte yani çok pahalı sebzeler değil. örneğin 3 liraya kereviz almıştım. 2 tencere yemek çıktı resmenCanlar zaten biz boyle sagliklica gidersek ister istemez zayiflicaz aslinda cok saglikli ve lezzetli yemekler var mesala kafsinkaf35 kuzum senin yaptığın coknsaglikli istedgn kadar ye zararsiz hemde lezzetli
canım gerçekten sadece o tabakla doydum. daha yerim diyordum başlamadan önce ama yerim kalmadı. şiddetle tavsiye ediyorum. hem ekonomikte yani çok pahalı sebzeler değil. örneğin 3 liraya kereviz almıştım. 2 tencere yemek çıktı resmen
Evet cnm bende bi alisveris yapayim demistim gectigimiz günlerde. Aradigim hicbirseyi bulamadim. Hic yakismadi giydiklerimCanlar bi kiz geldi magazaya kiz xs tayt kotlar var ya aldi bana xl olmadi ya dedim gencecigiz ama istedigimizi alip giyemiyoruz kendimi kötü hisettim valla
benim eski halimCanlar bi kiz geldi magazaya kiz xs tayt kotlar var ya aldi bana xl olmadi ya dedim gencecigiz ama istedigimizi alip giyemiyoruz kendimi kötü hisettim valla
kerevizin mi canımKuzum afiyet olsun kuzum tarifi verirmisin sana zahmet
benim eski halim
canım hiç üzülme herşey bizim elimizde. doğuştan bu kiloda doğmadık ya. bizde istediğimiz insan olabiliriz. insanlar kendini nasıl değiştiriyor zenciler beyaz oluyor yahu birascık kilo verces okadar
kerevizin mi canım
ben 1 senedir artık mağazalara bile gitmiyorum resmen. eşofmanlarla gezdiğim için, büyük bedeni beynim asla kabullenmiyor. büyük beden kot veya etek almadım. eşofman insanı oldum çıktım kilomu gizlemek içinEvet cnm bende bi alisveris yapayim demistim gectigimiz günlerde. Aradigim hicbirseyi bulamadim. Hic yakismadi giydiklerim
Evet cnm bende bi alisveris yapayim demistim gectigimiz günlerde. Aradigim hicbirseyi bulamadim. Hic yakismadi giydiklerim
ben 1 senedir artık mağazalara bile gitmiyorum resmen. eşofmanlarla gezdiğim için, büyük bedeni beynim asla kabullenmiyor. büyük beden kot veya etek almadım. eşofman insanı oldum çıktım kilomu gizlemek için
kuzum kerevizle yaptığım tek salata var bildiğim: kerevizin patates kısmını kabuklarını soyup haşlıyorum. rendeleyip soğumaya bırakıyorum. sarmısak, yoğurt, mayonezi karıştırıp ikisini birleştiriyorum. beyaz çok güzel bir salata oluyor. yarın yapayım bak canım çekti fotoda atayım.Kuzum kerevizin bide kuzum ben kerevizi salata yapym diom bildgn leziz tarf varmi
ah kuzum benimde aklımda neler var. bugün netten elbiselere baktım. M beden sipariş etmek için göğüs 87 olması gerek diyor beden tablosunda. 87 olsun o kadar güzel elbiseler varki hemen alıcam. tabiki büyük bedenleri de var ama ben o şık elbiseleri M beden giymek istiyorum.Hayalimde bi kombin var kuzum onu alicam INŞALLAH esorfmanlara son şıkır şıkır ggiycez
Bence baliketli olurz zayif görünmeyiz gibi geliyor65 olsak bile kilolu gözükür muyuz acaba canlar